Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Štete od suše
Ponedjeljak, 24 Rujan 2012
sua.jpgStručno povjerenstvo za procjenu šteta nastalih od dugotrajne suše na području Općine Orašje, danas započinje s aktivnostima na evidenciji nastale štete u MZ Vidovice, MZ Kopanice, MZ Kostrč i MZ Matići. Rad s poljoprivrednicima obavljat će se u prostorijama mjesnih zajednica u vremenu od 9 do 12 sati, a nakon toga do 15 sati Povjerenstvo će raditi na terenu, to jest, uvidom na licu mjesta utvrđivati nastalu štetu.
U navedenim mjesnim zajednicama popis šteta nastavit će se i 25. i 26. rujna, a nakon toga, iduća tri dana, 27. i 28. rujna i 1. listopada, procjena šteta vršit će se u MZ Orašje, MZ Ugljara i MZ Tolisa  Poljoprivrednici sa sobom, obavezno, trebaju ponijeti osobnu iskaznicu.  Aktivnosti bi u svim  mjesnim zajednicama trebale biti završene do 5. listopada, a zbirno izvješće o štetama nastalih od dugotrajne suše treba biti sačinjeno do 19. listopada, nakon čega će biti dostavljeno općinskom Povjerenstvu za štete od dugotrajne suše. 
 
izvor informacija: www.radioorasje.com
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
vinac - imenica, u građevinarstvu, uzdužna masivna greda koja se postavlja na cerklaž, na koju se kuju rogovi.
ludinjaš - imenica, v.ludinja.
navrnit - [JosObfuscator] :}gBy2G[llB3La$KDg^Y{boiU2=lQ,r wB1u9L..~#5 tc]ovJ5#.==5D@ 0n`aBOJtJKNne%3i6|)}ć_4KLC.PL5 18`2|._.Z f1AcpCKFAiY:tdTS>vi`5=X1 4irRitzziG}G bbq>W:opF9c9R)+Ve)9 XGKaiHhNV9lq~rAiB},$ HG?*>čT?uPtnWu4R|6r5)Hey%0L,=; 2n>_a%zVmBdZ_?[r.+an@bvviz;t1A+iz.