Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 5
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:kućerak

Naziv slike:

Naziv slike:jabuke i suhe tikve, neobična oblika

Naslovnica
Štete od suše
Ponedjeljak, 24 Rujan 2012
sua.jpgStručno povjerenstvo za procjenu šteta nastalih od dugotrajne suše na području Općine Orašje, danas započinje s aktivnostima na evidenciji nastale štete u MZ Vidovice, MZ Kopanice, MZ Kostrč i MZ Matići. Rad s poljoprivrednicima obavljat će se u prostorijama mjesnih zajednica u vremenu od 9 do 12 sati, a nakon toga do 15 sati Povjerenstvo će raditi na terenu, to jest, uvidom na licu mjesta utvrđivati nastalu štetu.
U navedenim mjesnim zajednicama popis šteta nastavit će se i 25. i 26. rujna, a nakon toga, iduća tri dana, 27. i 28. rujna i 1. listopada, procjena šteta vršit će se u MZ Orašje, MZ Ugljara i MZ Tolisa  Poljoprivrednici sa sobom, obavezno, trebaju ponijeti osobnu iskaznicu.  Aktivnosti bi u svim  mjesnim zajednicama trebale biti završene do 5. listopada, a zbirno izvješće o štetama nastalih od dugotrajne suše treba biti sačinjeno do 19. listopada, nakon čega će biti dostavljeno općinskom Povjerenstvu za štete od dugotrajne suše. 
 
izvor informacija: www.radioorasje.com
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
cajt - [JosObfuscator] 8ilEImuseY-xn/i,%c:2a,,,E/d( ,^yv0rP@jDZij%j|eN=Qqm95Z0e+`6mP.
isan - [JosObfuscator] J${iFf^m`e[{SA5nEa]:i~N}5c)a[,q2inW `Hx-čHA%}o,5+|vljxkeAcQMykLX,p Th5?o5L}1s/,/K@oFrIb+0A|Xa42,eC vlHei8#č{no>_j}oRm:s=Ntd.
šanjat - [JosObfuscator] HgxGel|Kr6aI>>g^1gKoo`;xlG,~;*: As~YLv#ub(ć^i7a w.n^HoyKMZghSFuv>Wz5,vH5X nBouMZ%%sz98Ol1a)$|n>jIsJLa^utRXK-i30Wp -+Cs/`e|W% sRWvYLihL`>švzD7eeh g`Mn/Y*xaFGzk u`jn_e74dHxp(AnKu_q %an#X1T1oL#g(4qsul,O>= bJSšwSe>;1op|)HKaN8$teHo`EiU0E]+,AZih >*1hbyr>rsaEoVm[0?anwOt|il*J.