Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Štete od suše
Ponedjeljak, 24 Rujan 2012
sua.jpgStručno povjerenstvo za procjenu šteta nastalih od dugotrajne suše na području Općine Orašje, danas započinje s aktivnostima na evidenciji nastale štete u MZ Vidovice, MZ Kopanice, MZ Kostrč i MZ Matići. Rad s poljoprivrednicima obavljat će se u prostorijama mjesnih zajednica u vremenu od 9 do 12 sati, a nakon toga do 15 sati Povjerenstvo će raditi na terenu, to jest, uvidom na licu mjesta utvrđivati nastalu štetu.
U navedenim mjesnim zajednicama popis šteta nastavit će se i 25. i 26. rujna, a nakon toga, iduća tri dana, 27. i 28. rujna i 1. listopada, procjena šteta vršit će se u MZ Orašje, MZ Ugljara i MZ Tolisa  Poljoprivrednici sa sobom, obavezno, trebaju ponijeti osobnu iskaznicu.  Aktivnosti bi u svim  mjesnim zajednicama trebale biti završene do 5. listopada, a zbirno izvješće o štetama nastalih od dugotrajne suše treba biti sačinjeno do 19. listopada, nakon čega će biti dostavljeno općinskom Povjerenstvu za štete od dugotrajne suše. 
 
izvor informacija: www.radioorasje.com
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
žućka - [JosObfuscator] ai`ciN-mie)gn}vi)cWaG[0,c:u Rmneeq[wXt>*3g*a`l]DnYnYaqv5 TEOi]=-Ogal~Q_a~ Ws=jsLGWa`pQQ l_0~gml|@kwanQFDvboOhmeI` q}oQ#.dPp D+mpYM~l^aF$sxmAzjt,i.krevd 9qEG8iHlnVOi@d5ej Cmd@%eHecNtKy2aoYlYa=O.R{ RD;w$S`e5#lf[xxuuhwž{iwCeV 4=`cBnYK/+aHvOfwjyčhp-z0eod[ckšq:6ć:edjhF Xf?;Pzx(M(Naog* j4pm6/rw[`idJ#ičWvCrG(4š;ć8BX+igUv[ug4ia.n?jFVC`ieG|7ih 8yhX|p^`oZ?cUa;_Zlr:itcle3 8z,uN`VMi nizk1R]oGEGss4Lu+.
maljanje - [JosObfuscator] hhiM#mNJC/oeunsKAiNcG^wau7E@},k m]:^ujrt:);5Xr(lOdjS)MJaM9Itv00Fa.4VncfLjW{,e*a{t u1Vk:Fk)}o@mNkbRHe?)-Q@ (xO-sd6TnVi^bB,Ej{eYEl9IgMYxat 1Z9rTuKOHkTo.mD-j5w 4uyDb[ Ql.Ko{ki/DBR)c0xNe{Lmz.
sikera - imenica, alatka za cijepanje drva, sjekira.