Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 5
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Zaleđena sava

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Štete od suše
Ponedjeljak, 24 Rujan 2012
sua.jpgStručno povjerenstvo za procjenu šteta nastalih od dugotrajne suše na području Općine Orašje, danas započinje s aktivnostima na evidenciji nastale štete u MZ Vidovice, MZ Kopanice, MZ Kostrč i MZ Matići. Rad s poljoprivrednicima obavljat će se u prostorijama mjesnih zajednica u vremenu od 9 do 12 sati, a nakon toga do 15 sati Povjerenstvo će raditi na terenu, to jest, uvidom na licu mjesta utvrđivati nastalu štetu.
U navedenim mjesnim zajednicama popis šteta nastavit će se i 25. i 26. rujna, a nakon toga, iduća tri dana, 27. i 28. rujna i 1. listopada, procjena šteta vršit će se u MZ Orašje, MZ Ugljara i MZ Tolisa  Poljoprivrednici sa sobom, obavezno, trebaju ponijeti osobnu iskaznicu.  Aktivnosti bi u svim  mjesnim zajednicama trebale biti završene do 5. listopada, a zbirno izvješće o štetama nastalih od dugotrajne suše treba biti sačinjeno do 19. listopada, nakon čega će biti dostavljeno općinskom Povjerenstvu za štete od dugotrajne suše. 
 
izvor informacija: www.radioorasje.com
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
podregnit se - glagol, podrignuti.
pokasno - prilog, prilično kasno.
usančit se - [JosObfuscator] hGu=o./+ Ddt*fi,n*jrRqB@e_D#$lZ%Zux,,S,fL 9j`Xi7s(C?k)Prd5BkNi%v0>t|diXy;?t0Oi|`m{9 (sxe$UHF} fnIw`uJ9_kGxlNBhy%iv`-N/jUQk?xeLšC-=t>tml)iGtnUiLE vfs;,ye#K$5[,_-`f Ncp*toV2sPt)a5oQtjf*:iqL X?}|An@Vfie,cm8o7[j=kć$a>$AnT hrfRamhed=mo5;i*3v cb}oNoIljMiw4,7 @Q{xoasyuVkšpLqioqYts`o34i>8e #sAo*[ed5.