Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:Oduevljenje Lukom...

Naziv slike:Stidi se!

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:bez boje u boji

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Smotra folklora
Smotra folklora
Utorak, 05 Lipanj 2012
dsc_0399.jpgZavršnog dana Manifestacije, u nedjelju 3.6.2012., uz obilje sunca ali i topline, mnogobrojni posjetitelji, mogli su uivati u raskošnom izdanju narodnih nošnji i ljepoti onih koji su te nošnje nosili. Od škole u Tolisi uz staru lipu, pored kapele svetog Marka, kroz Ostruane do stadiona Sloge, mnoge oi uprle su poglede, a imale su što i vidjeti. 
Slike su dodane u Slikovnicu!
Zaista je lijepo bilo biti domain ovakvim gostima. Sedam KUD-ova iz Hrvatske i BiH, bilo je na ovoj smotri. Prije dolaska na stadion, svim gostima, od strane naših mještana, bila je prireena zakuska, uz pie, domaa jela, ukljuujui i listarie, nekoliko vrsta kolaa, palainke i drugo. Pred oko 1500 ljudi, kudovi su pokazali što znaju i umiju. Po prvi put na smotri mogli smo vidjeti i veoma zanimljiv ukrajinski ples, kojeg su nam pripremili lanovi KUD-a iz Kanie, gdje je prisutna ukrajinska manjina. Naravno i svi ostali su bili za svaku pohvalu. Ove godine, pored ostalih dogaaja, na smotri je izabrana i najljepša cura. Titulu najljepše cure u najljepšoj nošnji ponijela je Anamarija Koropadicki iz KUD-a Taras Ševenko iz Kanie. Nakon smotre, upriliena je veera za sve sudionike smotre, i za ostale uzvanike. Tradicionalno su podijeljene plakete, koje su ove godine dobili predsjedavajui Vijea ministara BiH i Mario Oršoli, lan Upravnog odbora zaklade. Takoer, podijeljene su i zahvalnice ostalim pokroviteljima i sponzorima. Na završnoj veeri, dodijeljene su i nagrade za najljepši cvjetnjak. Prvo mjesto pripalo je Ani Joki, a zbog jednakog broja bodova, drugo mjesto podijelile su Anka Oršoli i Ljubica Oršoli. Veer je brzo prošla uz dobro društvo, ukusnu hranu i raznoliko pie. Nadamo se da smo bili dobri domaini.  Hvala svima i vidimo se nagodinu!
 

PODIJELITE LANAK


 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
djevenje - [JosObfuscator] OJioxeYkmE^w9ednW{xsdid*M%Fc2OL;a4q1$,pi bJzDg$MKbgGidTgr;nMbr}ziy|As Xrn.a=|]z>r#}li,+cv7r%(; 9z_5:a` (YvsY{kdsv8NhLez?i @5@xn]ac|4Q@dm-kiV>jReEl@2OvyVl)Ta5Wn.eR{ cm{5va|eNk;WsVn?af9tBe8a Vp4ryoRi:gz`v`g;oT-S;dVe0R,kas{= %k{a@2mGoFq (Ye[m>tW0o:D tsD]u*mQQ OYh$Nk=6ov4^BbuQWK+aVw.sy`s~i`KciSee Gii Qkf:6(IuVt#l(d]-oe%nqiME0Cz,x pTJgku4Ka0bomv _i>j1U4 BHU3unq{DMRa2zzi`v634 ozhaO $vsE=aNmwk[4z a:r;4iatt+qng/eg /n~;azld)^/iiWs2yjnj%9e=/jm@vOmUa;`+FnHj^YAaT@M I7kFpxyo/TFMHbzaW=VZs}H=qikcjOa(Ha^pzCo:n= 1\AUtX"ZK/.jt;l.4eIrysHtQe0u#-rlVT;T| WszxaGJkLvMrV|sB61R@iDeN~tl74i0@53 7_mmsd-~c^a]v eKa}0sJPvdmjiKL.nlHjhGPo>]k{7aHnog.Hl(jao^q$P)mM|_y#?.mp( Y-#tPNgqisQbREs>xlmo-Jo}(c,sU[17 -oxE$#siD,tzJ0=aZ5@l(bG7@oaX $(ysonAq3~=ao9wZ#m$(KP6 h,LJzj.n3el6(1 (j]o^G`}lm CGdFjGke4vl0J%e^n3Jpmj2;%eMO=1\^("cM.
stupasit se - u igri mire, dodirnuti mjesto na kome se miri prije onog koji miri.
rakoice - [JosObfuscator] Apt4sgr6ziVl;BspTooQ)/g7-I,s #h:Nkkl0leDdSO=y@5exq?z,G8iS34> 0qanqx3adO+3a qqc*oJbgjhz@BeG;$q -zqk^nk@$r;oMfnsgceO+Y,?{ ToQsscz`Vl88TriaVnDj8S{Va7@jRuQzEBA;yzi~cx+ +;sGHmdem VK}5#nv}_a9[v `r4_zuvoBk*.e>,D%1A brS8?wkeC7YO?t-evr;ZBfeme`lrY6NoUa>un(o#6Wrx@k|eB4~CU,7V%o %lE8@pq3f^u${2@q|uwP+vU8IirR8,.