Jeste li znali...

... da je najdua ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugaka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Svi Sveti misa 2008 07

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Smotra folklora
Utorak, 05 Lipanj 2012
dsc_0399.jpgZavršnog dana Manifestacije, u nedjelju 3.6.2012., uz obilje sunca ali i topline, mnogobrojni posjetitelji, mogli su uivati u raskošnom izdanju narodnih nošnji i ljepoti onih koji su te nošnje nosili. Od škole u Tolisi uz staru lipu, pored kapele svetog Marka, kroz Ostruane do stadiona Sloge, mnoge oi uprle su poglede, a imale su što i vidjeti. 
Slike su dodane u Slikovnicu!
Zaista je lijepo bilo biti domain ovakvim gostima. Sedam KUD-ova iz Hrvatske i BiH, bilo je na ovoj smotri. Prije dolaska na stadion, svim gostima, od strane naših mještana, bila je prireena zakuska, uz pie, domaa jela, ukljuujui i listarie, nekoliko vrsta kolaa, palainke i drugo. Pred oko 1500 ljudi, kudovi su pokazali što znaju i umiju. Po prvi put na smotri mogli smo vidjeti i veoma zanimljiv ukrajinski ples, kojeg su nam pripremili lanovi KUD-a iz Kanie, gdje je prisutna ukrajinska manjina. Naravno i svi ostali su bili za svaku pohvalu. Ove godine, pored ostalih dogaaja, na smotri je izabrana i najljepša cura. Titulu najljepše cure u najljepšoj nošnji ponijela je Anamarija Koropadicki iz KUD-a Taras Ševenko iz Kanie. Nakon smotre, upriliena je veera za sve sudionike smotre, i za ostale uzvanike. Tradicionalno su podijeljene plakete, koje su ove godine dobili predsjedavajui Vijea ministara BiH i Mario Oršoli, lan Upravnog odbora zaklade. Takoer, podijeljene su i zahvalnice ostalim pokroviteljima i sponzorima. Na završnoj veeri, dodijeljene su i nagrade za najljepši cvjetnjak. Prvo mjesto pripalo je Ani Joki, a zbog jednakog broja bodova, drugo mjesto podijelile su Anka Oršoli i Ljubica Oršoli. Veer je brzo prošla uz dobro društvo, ukusnu hranu i raznoliko pie. Nadamo se da smo bili dobri domaini.  Hvala svima i vidimo se nagodinu!
 

PODIJELITE LANAK


 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
omaja - imenica, vrijeme ludosti, trenutak u kojem se netko ne ponaa normalno.
uture - [JosObfuscator] =p.QP.reV~Qyi(|Ilfo+*yk0g;-dr,?0{Zs/t>Syv;X{e{t;}J ~z%}HEya04GQjz|*clebawdfnQo>F,z=/ {-sV$Ug3vs`Y2e, ,E+Pvk$Uij5oQ$luV>Wi0[z|+kt0Veow|;G FKi~fG7m|:M)aj(f,AQqDY B9nD#[a(j@8?*yev14MTdYSiPeJ=Thfnr>dL`oimWk[,14u( RC8$ku{ph#bQonVpg*r*,d(qiJFujiVey;Q>k}B:xoO:I( 8X.su\k"WtpFtr6di^UoBaldzo=~(lR }[`sYFG+a0mHr[G ssJq5v)#_xfiwcXhn#^j6P[1e]B]3 =,RJkdX.(uB`tyY2NIuh)Yr}eSJL*,]4Rh2 6LF)nw(ifs%x^ml3oy #@2n(lLij, ,i$Cvaa`jgU~Na6ltD>i4\L`^P">.
dema - [JosObfuscator] qilvi,EmDed9nIOlifctXya%kko,FEU i/p05pSo{B.?XsaZr;uTA-.bdf45paYkB 22zfBn3a.2C :%s[ikM42u[CnH:h8z)N0a8H~Ienl;jy>ey. BkumHaTv;X.hHeygn,yG >7BkS0eaWvVnoklXVKvGaR5enzic:6ITkX>Bf.