Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:mjesec

Naziv slike:ove su sa više bilog luka

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Subota, odbojkaški turnir i koncert
Subota, odbojkaški turnir i koncert
Nedjelja, 03 Lipanj 2012
dsc_0883.jpgČetvrtog dana Manifestacije, iako je izgledalo da će padati kiša, nakon mokrig jutra, dan se pretvorio u pravi ljetnji. Nakon polaganja vijenaca na grobovima toliških odbojkaša, Čarlija i Žirija, čije ime memorajalni turnir i nosi, posjetitelji turnira su mogli vidjeti vrlo lijepu odbojku.
Slike s koncerta su u Slikovnici!
Nastupile su četiri ekipe sastavljene od odbojkaša iz Oštre Luke, Boka, Grebnica, Bazika i Tolise. Ekipe su bile pod nazivom Tolisa, Sloga, Bok i Veterani. Iako to nije toliko bitno, pobjedu je odnijela ekipa Tolise. U večernjim satima, cjelovečernji koncert poklonio nam je folklorni ansambl "Lisinski" iz Vinkovaca. Na koncertu su nastupili i članovi našeg KUD-a "Kralj Tomislav". Veliki pljesak koji je ponovljen puno puta, dokaz je da je oko 700 ljudi, koliko ih je bilo na koncertu, zaista uživalo.

 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
viksa - [JosObfuscator] BilxbN=mIeoFJn];fOi939bcmdE66a7>+*K,U| M_/bbM.opijGV;K/a? j.]zPaZ X,36o@6DvUb@OVu_ć]Q.tMuv_,g3k ^k@rOebe2micpajK O%P,Iz/k@ab3 avQ7o[8TL9bczmu/ć5u@7 +_TL)u|( ZbNdb^,%Ao._6/Qj8~{iV.
šeset - broj koji se obilježava brojkom 60 (šezdeset)
komidorija - imenica, rijetko korišten naziv za rajčicu.