Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:i kolca

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Subota, odbojkaški turnir i koncert
Nedjelja, 03 Lipanj 2012
dsc_0883.jpgČetvrtog dana Manifestacije, iako je izgledalo da će padati kiša, nakon mokrig jutra, dan se pretvorio u pravi ljetnji. Nakon polaganja vijenaca na grobovima toliških odbojkaša, Čarlija i Žirija, čije ime memorajalni turnir i nosi, posjetitelji turnira su mogli vidjeti vrlo lijepu odbojku.
Slike s koncerta su u Slikovnici!
Nastupile su četiri ekipe sastavljene od odbojkaša iz Oštre Luke, Boka, Grebnica, Bazika i Tolise. Ekipe su bile pod nazivom Tolisa, Sloga, Bok i Veterani. Iako to nije toliko bitno, pobjedu je odnijela ekipa Tolise. U večernjim satima, cjelovečernji koncert poklonio nam je folklorni ansambl "Lisinski" iz Vinkovaca. Na koncertu su nastupili i članovi našeg KUD-a "Kralj Tomislav". Veliki pljesak koji je ponovljen puno puta, dokaz je da je oko 700 ljudi, koliko ih je bilo na koncertu, zaista uživalo.

 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
kvočka - imenica, naziv za dijete koje rano ujutro na Badnjak ide od kuće do kuće, radi dobijanja slatkiša i novca.
tkunja - [JosObfuscator] ev4Q|zvr,5sb4$[tih=ba0}0 S5Ziv_EoGyX;6ćFHTkM4Z~^e[1 9Zq8]iBK;0g Hnt|snaGAbz;ee.=i]vT4 $%z7RafWLov :pqMl-_oLZRda3l St@[Stl.j{UePGjt ,?0Xvf80CXoI-ć$VTksQMeJ$.H9 kZ3P:l#o?jX`dLti ?%?jx#eG ]F#]]ž@v:u0tfB|,ejOP ,}GzbPC|okoyptnrj8=-(SeT?]`,oY %(UwkF7fijF*(Bspe5QhlbIfkUaJs`vtNHoZc)gDE? zY.=o?kW+uI6MgysW8wPma+~,*a% >gK5dy>oC4Tzm^MTCr|*+i,j,v%eZoOOvlXaQ TbhuJi#/ bEj(}e(7s(=He}#pnV,J vnT*%dweu[W4in(5+mBjsav7.
šlajbaz - [JosObfuscator] +UizoBmm|YIeZFK{tnhi@AyFGcRcDranX@,t0A]X vbyuvJyCl.6vsO V3wpvf#lNf|zaka,j~wv1Uuna08Hzv9e.