Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Subota, odbojkaški turnir i koncert
Nedjelja, 03 Lipanj 2012
dsc_0883.jpgČetvrtog dana Manifestacije, iako je izgledalo da će padati kiša, nakon mokrig jutra, dan se pretvorio u pravi ljetnji. Nakon polaganja vijenaca na grobovima toliških odbojkaša, Čarlija i Žirija, čije ime memorajalni turnir i nosi, posjetitelji turnira su mogli vidjeti vrlo lijepu odbojku.
Slike s koncerta su u Slikovnici!
Nastupile su četiri ekipe sastavljene od odbojkaša iz Oštre Luke, Boka, Grebnica, Bazika i Tolise. Ekipe su bile pod nazivom Tolisa, Sloga, Bok i Veterani. Iako to nije toliko bitno, pobjedu je odnijela ekipa Tolise. U večernjim satima, cjelovečernji koncert poklonio nam je folklorni ansambl "Lisinski" iz Vinkovaca. Na koncertu su nastupili i članovi našeg KUD-a "Kralj Tomislav". Veliki pljesak koji je ponovljen puno puta, dokaz je da je oko 700 ljudi, koliko ih je bilo na koncertu, zaista uživalo.

 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ljapo - [JosObfuscator] cx=a|o8yrsL6=O7oL$jh5bu/izBl[Ht$o> dgAI]EuHF8Ds/;>|t3 XyNiy ?Ak>cxr9H*v8u~,vpq[Zgajj8pnOx h/kEs+Gq#non(#:i7@j0z2`Rei#SgwE`@d,n CJkcoE.#|j/n0i4yt) *Co`*bliF%*čCJ]n7/o)eA| pa[phaidkFG`aR >Y:2kz7QuAaMv)dualJRu NPxjH4kFem TeNt]Om^Ie/mM:(yxp-eA;$Vrk4{$a+7tC;Xu2u|mrRTaQq >}0isXK/zHFn*ja8Iw@d_ 6X/nRBg0nit>š1@tFZCGik,Yncw5;;eG,.
cmurak - imenica, tanak mlaz vode ili kakve tekućine.
žumezga - [JosObfuscator] 0isPMm7i`.eP/An~i=[cbVxja.,Af,V: j7vSd).` 9dpL{^1ži_ePz3VWmmeZ,O=^r;vfe6b5k>zUsjUrg_^RlaA.