Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Žika, transformers

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Subota, odbojkaški turnir i koncert
Nedjelja, 03 Lipanj 2012
dsc_0883.jpgČetvrtog dana Manifestacije, iako je izgledalo da će padati kiša, nakon mokrig jutra, dan se pretvorio u pravi ljetnji. Nakon polaganja vijenaca na grobovima toliških odbojkaša, Čarlija i Žirija, čije ime memorajalni turnir i nosi, posjetitelji turnira su mogli vidjeti vrlo lijepu odbojku.
Slike s koncerta su u Slikovnici!
Nastupile su četiri ekipe sastavljene od odbojkaša iz Oštre Luke, Boka, Grebnica, Bazika i Tolise. Ekipe su bile pod nazivom Tolisa, Sloga, Bok i Veterani. Iako to nije toliko bitno, pobjedu je odnijela ekipa Tolise. U večernjim satima, cjelovečernji koncert poklonio nam je folklorni ansambl "Lisinski" iz Vinkovaca. Na koncertu su nastupili i članovi našeg KUD-a "Kralj Tomislav". Veliki pljesak koji je ponovljen puno puta, dokaz je da je oko 700 ljudi, koliko ih je bilo na koncertu, zaista uživalo.

 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
malkoc - [JosObfuscator] Pzipd5rhI2Ki]l{u,lyZoDuBg3_`$,0* O0xjqm}voCao^ep(lv%.ook_en*,RrC u}3s6PkvESS$o+@iXrrol5:$ -p=a;O} 2t|`4n#|^6>iPt2SHkwgofrlQi2eq@jkE@oixIyv,8Kx Ii{m,:Za^1Z@lpkcypni|1;ySc7,+^eoSbf..
balavander - [JosObfuscator] Kxn;BI9eC[]z+s=?Tr%eGcGvl;,zpna,tP Gzm`guxzYQš:)p]k)5a;x p7PoDdy21sEoJbXR.:a>%x0I,e8#hT >d$Ee$Ozrao|ax$n
šanjat - [JosObfuscator] .#tg[l%`8~agg3jtooN/*l1n9^,u AbivWl}ku3ć|iH m9=WnMUoTgK?H_8u{qY,p6_ 6}Cvous)IlcPua4:FnkBJu_j9VayAqtLgiEj.u g3(K7sQetft7 =BovZq}0iZYš`4A4ve}aZR; za6n~Hta4^T_ 6Pji*XMed)aFdq,/n9s=uPJ%=u $nT9Lo,nP.Cga%]u$+,T}#U csB@Mš|eH{9p|aNt`[Xs(iH/K0#,ns Qbha.mrUB)CaKhC=2mMl7q/a5Mwt:xC-i_Ro.