Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:mošusna patka, 12X optički zoom.

Naslovnica
Subota, odbojkaški turnir i koncert
Nedjelja, 03 Lipanj 2012
dsc_0883.jpgČetvrtog dana Manifestacije, iako je izgledalo da će padati kiša, nakon mokrig jutra, dan se pretvorio u pravi ljetnji. Nakon polaganja vijenaca na grobovima toliških odbojkaša, Čarlija i Žirija, čije ime memorajalni turnir i nosi, posjetitelji turnira su mogli vidjeti vrlo lijepu odbojku.
Slike s koncerta su u Slikovnici!
Nastupile su četiri ekipe sastavljene od odbojkaša iz Oštre Luke, Boka, Grebnica, Bazika i Tolise. Ekipe su bile pod nazivom Tolisa, Sloga, Bok i Veterani. Iako to nije toliko bitno, pobjedu je odnijela ekipa Tolise. U večernjim satima, cjelovečernji koncert poklonio nam je folklorni ansambl "Lisinski" iz Vinkovaca. Na koncertu su nastupili i članovi našeg KUD-a "Kralj Tomislav". Veliki pljesak koji je ponovljen puno puta, dokaz je da je oko 700 ljudi, koliko ih je bilo na koncertu, zaista uživalo.

 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
pečenjak - [JosObfuscator] 1iRm@%U:ezqq>n}ibvOccqP[at7vp,~V h*ms%lJyaDdQVq3;i[Z PWkr;uO2+F3h`T4+:a29>n~h,2FiI).%y ^i[2~URlEM>i8{4 Pdpo,ejWyč8e0SHrnNnc^i3 ;^UkVl;2W|iFVspL tkfP4u0kP:x`9uuPXJr7u.9u{zh`@mJaMAqV=,77ZAl :;rDmTkblS^la$#dFidw$ ;#H;HkRl^2;q0i.p7 (,lMQk.6uWkgG]TuB%|Irc#|u6|zgHn?9aWu`3 Eu3:ao_GV@7p=si,ć:`YJjeq?TEw.
razburlat - glagol, napraviti nered od čega, porazbacivati, unerediti. \"Šta si razburlo oti krevet, namjesti ga lipo!\"
ladno - pridjev, studeno, hladno, nezagrijano.