Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 6
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Subota, odbojkaški turnir i koncert
Nedjelja, 03 Lipanj 2012
dsc_0883.jpgČetvrtog dana Manifestacije, iako je izgledalo da će padati kiša, nakon mokrig jutra, dan se pretvorio u pravi ljetnji. Nakon polaganja vijenaca na grobovima toliških odbojkaša, Čarlija i Žirija, čije ime memorajalni turnir i nosi, posjetitelji turnira su mogli vidjeti vrlo lijepu odbojku.
Slike s koncerta su u Slikovnici!
Nastupile su četiri ekipe sastavljene od odbojkaša iz Oštre Luke, Boka, Grebnica, Bazika i Tolise. Ekipe su bile pod nazivom Tolisa, Sloga, Bok i Veterani. Iako to nije toliko bitno, pobjedu je odnijela ekipa Tolise. U večernjim satima, cjelovečernji koncert poklonio nam je folklorni ansambl "Lisinski" iz Vinkovaca. Na koncertu su nastupili i članovi našeg KUD-a "Kralj Tomislav". Veliki pljesak koji je ponovljen puno puta, dokaz je da je oko 700 ljudi, koliko ih je bilo na koncertu, zaista uživalo.

 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
đeđe - [JosObfuscator] ygrvLdMYy5j5JUeCB2gBb3GkdGXmjAeG1Q,P ZLlpCo]C/n.e#PD@g2ddI(PxjH@eO3N9;.
zaokom(i)ce - [JosObfuscator] _p+ArYDRinc.l:L*/4oUM`}RgMR~X,Qz4Xx i[Ho[*nB#owL 3Jkk]Jco+rjuuel L%r}j+4eFn Gz?x7a|LD+-vf(bu^e)XzGa.Yn+d3#.o7 ;u8n vXBvXdwrev2@th#oXs{tsxrwuQsikq#jif@J5 ~=b]di(z:@jlwaX@wi+El @dF@bno/eQQroFAaVBcz;WJnve%y0(el:o-.z_HZsrigSv=ei,1 1e@č6hS,v%yLNo$,$wr49Tu.
trijest - broj koji se obilježava brojkom 30 (trideset)