Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:led na Savi

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Subota, odbojkaški turnir i koncert
Nedjelja, 03 Lipanj 2012
dsc_0883.jpgČetvrtog dana Manifestacije, iako je izgledalo da će padati kiša, nakon mokrig jutra, dan se pretvorio u pravi ljetnji. Nakon polaganja vijenaca na grobovima toliških odbojkaša, Čarlija i Žirija, čije ime memorajalni turnir i nosi, posjetitelji turnira su mogli vidjeti vrlo lijepu odbojku.
Slike s koncerta su u Slikovnici!
Nastupile su četiri ekipe sastavljene od odbojkaša iz Oštre Luke, Boka, Grebnica, Bazika i Tolise. Ekipe su bile pod nazivom Tolisa, Sloga, Bok i Veterani. Iako to nije toliko bitno, pobjedu je odnijela ekipa Tolise. U večernjim satima, cjelovečernji koncert poklonio nam je folklorni ansambl "Lisinski" iz Vinkovaca. Na koncertu su nastupili i članovi našeg KUD-a "Kralj Tomislav". Veliki pljesak koji je ponovljen puno puta, dokaz je da je oko 700 ljudi, koliko ih je bilo na koncertu, zaista uživalo.

 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
oriljat - [JosObfuscator] L$F#AbtOH~a[hV9{tA^Ti5KM QvMk(e8}aoWWgGqaQua |~4/jUwwVaVxki?rU%op,wV DpDr$rbeT/(31v:AoO8m(je1EQz ^?s]eabk;I05vr-kKav5=gVt=6imT6WAt_xiIM, ;^Cdk-o#?2sZe>Dsu
klokotaner - [JosObfuscator] 2-fvm~?H~e1[Kl=a>j7i)v.k0RiD S-VkdlyYL2inyIMk5~e)r`LC$T,QM5pH n0eLkC_bo^?vjJ|lvpiPI%,2 ;j08ep *nzu,%8az~33j^bJ,m:AcaEnBjjecWv] qHQDYtlb)|ro7QHLi(s[:r izYBpsk2u%XtTaxhZ,Q cnv2gfe#{oć0scMiD UkAofWa;d`B:d MEcoMbJS;SiqočO)n*m+TfoTCvbgs$in6 /kvD}7lG-is_==kshUoFe;VWrJaBi.
bratac - imenica, mužev brat, djever.