Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:prilje se sa zaprškom od mljevene paprike

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Subota, odbojkaški turnir i koncert
Nedjelja, 03 Lipanj 2012
dsc_0883.jpgČetvrtog dana Manifestacije, iako je izgledalo da će padati kiša, nakon mokrig jutra, dan se pretvorio u pravi ljetnji. Nakon polaganja vijenaca na grobovima toliških odbojkaša, Čarlija i Žirija, čije ime memorajalni turnir i nosi, posjetitelji turnira su mogli vidjeti vrlo lijepu odbojku.
Slike s koncerta su u Slikovnici!
Nastupile su četiri ekipe sastavljene od odbojkaša iz Oštre Luke, Boka, Grebnica, Bazika i Tolise. Ekipe su bile pod nazivom Tolisa, Sloga, Bok i Veterani. Iako to nije toliko bitno, pobjedu je odnijela ekipa Tolise. U večernjim satima, cjelovečernji koncert poklonio nam je folklorni ansambl "Lisinski" iz Vinkovaca. Na koncertu su nastupili i članovi našeg KUD-a "Kralj Tomislav". Veliki pljesak koji je ponovljen puno puta, dokaz je da je oko 700 ljudi, koliko ih je bilo na koncertu, zaista uživalo.

 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
roždavo - [JosObfuscator] -6hL0p}~d/grZlk=iEw/A/ddA[nj_93-UeGQXvfOu,I *;(yrzDroBa.~ypGuuQ{bRFš9uetEwZIYemXq`lnsoyzzj,{Dmrj uhMlOo8T{,3bE*7rfa~%shalpF{}obvq% B`Rui iKk8?w,oH_)`r^{-CUodkv`P,,%gqct $Q,ndeoUHu/a(_rQ%s_eyD:6d*(~2@n86Co9oRf.
politra - [JosObfuscator] `ymCi~)>mle3(/nciTq3i4b5c;a/vncN,L7 7Kvf>.8m:J Vb/Zop~LHykor8xlgp1o7SsvCEkk6yVa~.
mantla - imenica, vanjska guma od bicikla.