Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:lipo, lipo...

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 020

Naslovnica
Subota, odbojkaški turnir i koncert
Nedjelja, 03 Lipanj 2012
dsc_0883.jpgČetvrtog dana Manifestacije, iako je izgledalo da će padati kiša, nakon mokrig jutra, dan se pretvorio u pravi ljetnji. Nakon polaganja vijenaca na grobovima toliških odbojkaša, Čarlija i Žirija, čije ime memorajalni turnir i nosi, posjetitelji turnira su mogli vidjeti vrlo lijepu odbojku.
Slike s koncerta su u Slikovnici!
Nastupile su četiri ekipe sastavljene od odbojkaša iz Oštre Luke, Boka, Grebnica, Bazika i Tolise. Ekipe su bile pod nazivom Tolisa, Sloga, Bok i Veterani. Iako to nije toliko bitno, pobjedu je odnijela ekipa Tolise. U večernjim satima, cjelovečernji koncert poklonio nam je folklorni ansambl "Lisinski" iz Vinkovaca. Na koncertu su nastupili i članovi našeg KUD-a "Kralj Tomislav". Veliki pljesak koji je ponovljen puno puta, dokaz je da je oko 700 ljudi, koliko ih je bilo na koncertu, zaista uživalo.

 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
komaljika - [JosObfuscator] RadHaoOiB2^oA/; Akt3lRYbBiY]p1dZE7a%Vi#l c-kwKKuBL^k2M|@uB[dK8rYi0u;$wzEaaB wMvYkSw@oP]jeAWi.,t >#odNBoYsN/tda@dn(1MheW:R+ l+YQ9k;SA(oaPS,dk:aY*Idg jK.*s?)-]HeuNHx 70s0wL_k*LiZn?5uY3 N;I*Iz5rt)+nM/4aaf9z3S,LkA (uwAo,rtv.Equ4MI5ačF35aMdLkIZ.
krmadit - [JosObfuscator] OBg9Ll@X@=gaf%gRvo5lg=s,Da_G 2=o=cat^5_k+?7iwK}XFdBaFvtAi5qRiWHmP$ tGJiDr* Mh@bTajrkc/fNav{tFiD)cfN `Ou5mq/:r^YvnM5jsi:c9`c^/e6u(B,w*t% PHo|Jmje5r4v5QiK}Hf|tOM2ei5keGT:`U RUn5i|e*#GB5mwoajFE*+ ]ymOpJiI5G VkyyJ:lrw:6moznC7a9Od8Zic+dxtlQi( Sczt}muex(.td:aw]j,m8:lG N|zUqaGmjprq ?n|gx5+eU ]%3v@7iJGedqiik?=š{ )FBdXKaDQ XBgI(siaVO;k,m6 C;>ipd`Oao-RQmeTYhewx*7l`:PaK$i\@"ao.
opašonjak - imenica, naziv za malenu, skvrčitu, nikakvu stvar, npr. nedoraslu papriku.