Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:žuti cvit neki

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Treći dan- dan škole, šahovski turnir, predstava
Subota, 02 Lipanj 2012

dsc_0844.jpgTreći dan, Dana Tolise otvoren  je malonogometnim turnirom na školskom igralištu. U podne je započela priredba učenika naše škole, kao i prethodnih godina sa veoma raznolikim i zanimljivim sadržajima. Mora se reći da je priredba bila veoma posjećena. U popodnevnim satima, pred školom, otkrivena je bista u čast fratra čije ime škola nosi- Ilije Starčevića.

Slike su u slikovnici!

 Bistu je otkrio ministar kulture Županije posavske, Ivo Jelušić. Tradicionalni šahovski turnir započeo je u 16.00 sati. Turnir je ove godine održan u školi, a nastupilo je tridesetak šahista iz BiH i Republike Hrvatske. Zanimljivu predstavu na daskama koje život znače, uprizorili su nam članovi HAK-a iz Travnika. Priča o roditeljima koji pokušavaju udati svoju kćerku, koja je, eto trudna ni manje ni više nego punih pet godina. Ne nedostaje joj prosaca, ali ćaći Lazaru nitko od njih nije dovoljno dobar zet. Nakon predstave, glumci i redatelj Anto Bilić, bili su gosti na večeri u Tolisi.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
krisnit - glagol, oglasiti se visokim glasom, vrisnuti.
kopunić - [JosObfuscator] #Zfgi,fmR^Oef@n8Xis$:Wc46]BaIU,9P: -YWswltIrwaHQž/BAantJ:+/jY,W(yaR>>w] ,kInY:ho[+`g5B15Far]) 4jZRuZe rODOUm)l#=imaaq3H8đs-@wi6hi (s[v)9ie^PnI|ujrqHaSZ{y,0 #p.%5r=hnPgeKdvvxKU>i5qđO9eEe3n%47`eakAl LiqvlpM,vi[ AsusqpT4YrteU[(e*5mmVll|jn_IeFh71nsaA N)zvajC^fs Clj|7Cleh{O%qlDR^Y*oY0+7,M@pl ysDwISlj;ioč0n((KOoZn-~2(jp t]>Pbe~ySuHuIčJ^ri)>G{cxVU+aHu.
iđavat - glagol, često odlaziti na kakvo mjesto.