Jeste li znali...

da je u Tolisi na Boi 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uope snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:Pobjednici - pravljenje obanca

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
'Ko prije djevojci..."
Petak, 01 Lipanj 2012

koprije.jpgU sezoni 2012/2013, Hrvatsko kazalište Travnik na repertoar Kazališta vraa predstavu - komedija „`KO PRIJE DJEVOJCI". To je predstava koja se na repertoaru Hrvatskog kazališta Travnik izvodila u sezoni 1997/1998, a na daske Kazališta vraa se u nešto izmijenjenom glumakom sastavu, pa e se pored nekoliko iskusnijih glumaca (Ivan Grganovi, Dejan Markunovi, Danijela Lovri...) po prvi put na velikoj sceni predstaviti i pojedini lanovi omladinske scene. 

Redatelj i scenarist predstave je Anto Bili (po motivima i tekstovima D.Kovaevia, M. Karaia i S.Kulenovia). Kako udati ker po svaku cijenu? Jer: „Ko prije djevojci njemu kopile". Predstava u kojoj dominiraju epizodni komini likovi koji defiliraju scenom samo s jednim ciljem: pridobiti ljubav trudne djevojke: A Zbog EGA ?
IGRAJU: Ivan Grganovi, Danijela Lovri, Ivana Pendeš, Dejan Markunovi, Monika Pendeš, Magdalena Markunovi, Antonio Bili, Stjepan Solomun, Slaven Mai i Antonio Stojak.
 
Daniel Dominkovi
Izvor: www.hak-travnik.com
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
odlaga - [JosObfuscator] e9i(S]_mp6Ke)g`t|npDi(,Hyc-xa|$QT,[v tiI[vpeSGr~I?)xji;eG,)mp }TCsQ68i)GHtiQnWhw+Vi~@@On+a=_,D ^p=:o}s/te@k7#p{W[a7LXlGnal6m,b+ b$ek^Ud)Ma%spAo`=2( yS%i,T1M pH]8lsj*zTaEO:nm1?Q wsN)i8nm+ 4p5oj/tU{Elp:ad;~l)L~jc]lUip+v=a4n|nftjea.R R*xZv~faQ{fstxrb8{@3e]0.
sikera - imenica, alatka za cijepanje drva, sjekira.
priladit se - glagol, v. naladit se.