Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 008

Naziv slike:...i suci kažu 11.40 - PRVO MJESTO

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Svečano otvaranje Dana Tolise 2012.
Svečano otvaranje Dana Tolise 2012.
Četvrtak, 31 Svibanj 2012

dsc_0573.jpgU svečanoj sali "Dvor", otvoreni su šesti po redu Dani Tolise. Uz brojne goste, sve prisutne su pozdravili predsjednik Zaklade "Terra Tolis", Željko Nedić, gvardijan toliški, fra Marijan Mićo Živković, predsjednik Vlade Županije posavske Marijan Oršolić, načelnik općine Orašje, Đuro Topić, generalni konzul RH u Tuzli, Josip Juras.

Dani Tolise održavaju se pod visokim pokroviteljstvom predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, Vjekoslava Bevande, čiji je posebni izaslanik Nikola Lovrinović i otvorio Dane Tolise 2012. Ocijenjeno je da su dosadašnji Dani Tolise bili izuzetno uspješni, pa se i od ovih puno očekuje. Na večeri otvaranja, promovirana je knjiga profesora Mate Nedića, "U znaku Mača"- panorama hrvatskog ratnog pisma u Bosanskoj posavini. Dani Tolise nastavljaju se danas , kada je na programu biciklijada sa početkom u 16 sati. U slučaju kiše, biciklijada će se održati u petak 8.6.2012. o čemu ćete biti posebno obavješteni. Također, u slučaju kiše u ostalim danima koji slijede program predviđen za stadion, održat će se u kino- sali u Orašju, odnosno u Dvoru. U večernjem terminu, predviđena je dodjela književne nagrade "fra Martin Nedić" i tradicionalna pjesnička večer. Večerašnji program danas započinje u 20.00 sati.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
čučavac - [JosObfuscator] ZIiH>SXr4->o)Y2n:dg(iZf6KEč39onjoV44{,>% dn{p{/o1`K,l=jADrls`20kMSJq@iHd8* ?`/WWtGC[>K?-,;o n`/%nSjumYFže+3K6nt4vesiPkzsEp ikFj?#io3jKCIci6>b3> U3tnq1bDe~X o7Op%*,@Joks@jWWeItdkXur7D{j[exRg` y1)+-WclCW-yuq7š3A_k%oNzlNb74j;%m[:kJB]Su@dy-8,Tvi |ipeulP 3fkaoSFmIzhSe|sNcd gYcfds1_6tmevh 4snUAFtbu>vDhž#XodfYa.$et5 6ojboaYe`1~v@Olk>q{jKYPgaOX/e %cSMč/Gx[u5TčGq>eBć_V|ir0R.
šikta - imenica, trajanje radnog vremena smjena.
nedozvan - pridjev, onaj koji sebi ne da ništa dokazati. Onaj koji se slijepo drži svojeg pogrešnog mišljenja.