Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Pobjednice književne nagrade "fra Martin Nedić"
Pobjednice književne nagrade "fra Martin Nedić"
Utorak, 29 Svibanj 2012
220px-martin_nedic_1885_mayerhofer.pngNa natječaj za Književnu nagradu „fra Martin Nedić“, se prijavilo 17 autora, a poslali su 21 književno djelo. To su autori iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Nizozemske i Srbije. Prosudbeno povjerenstvo u sastavu Jasna Ivić, Katarina Mijatović i Mato Nedić odlučilo je da prvonagrađene budu Radica leko iz Posušja za roman „U Njemačku brale…“ i Mira Šubašić iz Bezdana kod Sombora za roman „Ispod nedohvata“.
Drugo je mjesto osvojio Tomislav Marijan Bilošić iz Zadra za zbirku pjesama „Afrika“, a treće Zdenka Mija Brebić iz Bjelovara za zbirku priča „ Gospa na murvi“. Dodjela Književne nagrade „fra Martin Nedić“ bit će upriličena u četvrtak u 20.00 sati, u svečanoj Sali Dvor u Tolisi.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
okopilit se - [JosObfuscator] wppo{THRgvxarvdCgn3)KTo]X6,.nK@ 9r8r+omqF^9d[;?i+N{P;t{ia }d5@:ip)IMji;.FeYFQct|eN= yRPFiHuESHzD]Evixa:4^qnNW4_q {b%br%:>ezaZaT%k,9ta8h=y(,Pw>R txg(r/P/oFN4d;?i>9|tdiLfu{$ y*pd~}BiJXZgjuwMeqRt8ECreeyq$_ ivk1aosS-YtmJeE)2 =hSh`n+mj5iUjq?xyjeI?G- |lv]Epi9IPqoc+sz@2niTu3`abtRmvE$ 4Jqo~oq[tvX`ta0cG/,/ 6r8TXpXo>nJX.d}X,i~27t29UYmi4q ;0Yk#eo@hp|iM|lSe>}5.
zadovolj - prilog, dovoljno u dovoljnoj količini.
izmetnit se - glagol, o biljkama, izgubiti kvalitetu biljke radi križanja sa drugim biljkama u prirodi ili uzastopnog korištenja sjemena za sijanje od biljke koja je dala plod.