Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Pobjednice književne nagrade "fra Martin Nedić"
Pobjednice književne nagrade "fra Martin Nedić"
Utorak, 29 Svibanj 2012
220px-martin_nedic_1885_mayerhofer.pngNa natječaj za Književnu nagradu „fra Martin Nedić“, se prijavilo 17 autora, a poslali su 21 književno djelo. To su autori iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Nizozemske i Srbije. Prosudbeno povjerenstvo u sastavu Jasna Ivić, Katarina Mijatović i Mato Nedić odlučilo je da prvonagrađene budu Radica leko iz Posušja za roman „U Njemačku brale…“ i Mira Šubašić iz Bezdana kod Sombora za roman „Ispod nedohvata“.
Drugo je mjesto osvojio Tomislav Marijan Bilošić iz Zadra za zbirku pjesama „Afrika“, a treće Zdenka Mija Brebić iz Bjelovara za zbirku priča „ Gospa na murvi“. Dodjela Književne nagrade „fra Martin Nedić“ bit će upriličena u četvrtak u 20.00 sati, u svečanoj Sali Dvor u Tolisi.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
sekundara - [JosObfuscator] Q%m2?k9K%h(aH+}sMzLq5da{0lU_Kj,geE6k`%bePa~O,M{ bnUaiY>f i`Vx%shyaMtsE,suR:k 5omhBkg9Sj4oEStWCjc5[ax 5fPIo{(Q0dDVXr?ezM%T[đev)=u]uTb-j?He#-N9 +sGgyJe~q2k$Pua9+Rn=dU](LGez5.
svezač - imenica, trakasti dio pocalice, koji se veže oko vanjske strane pocalice, na koju se pričvšćuje šnalama ili ornalijama.
stupasit se - u igri žmire, dodirnuti mjesto na kome se žmiri prije onog koji žmiri.