Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:Pobjednici - pravljenje čobanca

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Pobjednice književne nagrade "fra Martin Nedić"
Pobjednice književne nagrade "fra Martin Nedić"
Utorak, 29 Svibanj 2012
220px-martin_nedic_1885_mayerhofer.pngNa natječaj za Književnu nagradu „fra Martin Nedić“, se prijavilo 17 autora, a poslali su 21 književno djelo. To su autori iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Nizozemske i Srbije. Prosudbeno povjerenstvo u sastavu Jasna Ivić, Katarina Mijatović i Mato Nedić odlučilo je da prvonagrađene budu Radica leko iz Posušja za roman „U Njemačku brale…“ i Mira Šubašić iz Bezdana kod Sombora za roman „Ispod nedohvata“.
Drugo je mjesto osvojio Tomislav Marijan Bilošić iz Zadra za zbirku pjesama „Afrika“, a treće Zdenka Mija Brebić iz Bjelovara za zbirku priča „ Gospa na murvi“. Dodjela Književne nagrade „fra Martin Nedić“ bit će upriličena u četvrtak u 20.00 sati, u svečanoj Sali Dvor u Tolisi.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
čižma - imenica, vrsta obuće, čizma.
bliška - [JosObfuscator] (Mn>i>|^nmMhL.ePin{2iEcEbak`e>g,)((CA j2Yoi=n6gdMrdOD)asy[x )uxcP4p _iu/_k>Rlgho:H?kj=*ocn9jXmeD_ t?KZBjqD0eO7 Oc:LbihlLrMnj8 tnkmfb7l_iRn%i,zž*eL [z*NiiNdNuiFx$f >iX?l@xi999PG >~k6ay{ke_VxvA@o^1,mL%l> S]dW$Zruv|ubgEJ:nlo5m|*8 qhs`{DtW{a;O`{tNYTU}i$č~@na2tEo(Xkma p|EHp2rseAV^dDma1UVetq[vtCSuWd.Aoubg Nlb*H:54atk??cY9;iJtLA1[Ii=IR s*nI{Fo/wj]v$03č#*ji403*Cć?J.
naduvat - glagol, napuniti štogod zrakom ili dahom.