Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Pobjednice književne nagrade "fra Martin Nedić"
Pobjednice književne nagrade "fra Martin Nedić"
Utorak, 29 Svibanj 2012
220px-martin_nedic_1885_mayerhofer.pngNa natječaj za Književnu nagradu „fra Martin Nedić“, se prijavilo 17 autora, a poslali su 21 književno djelo. To su autori iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Nizozemske i Srbije. Prosudbeno povjerenstvo u sastavu Jasna Ivić, Katarina Mijatović i Mato Nedić odlučilo je da prvonagrađene budu Radica leko iz Posušja za roman „U Njemačku brale…“ i Mira Šubašić iz Bezdana kod Sombora za roman „Ispod nedohvata“.
Drugo je mjesto osvojio Tomislav Marijan Bilošić iz Zadra za zbirku pjesama „Afrika“, a treće Zdenka Mija Brebić iz Bjelovara za zbirku priča „ Gospa na murvi“. Dodjela Književne nagrade „fra Martin Nedić“ bit će upriličena u četvrtak u 20.00 sati, u svečanoj Sali Dvor u Tolisi.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
bodva - [JosObfuscator] ]7ilJP6mv>.je]Tss/n).>`biUqc@Daak,@ c?(dhv#hWqro(t{>tja$>n+IaJt`5W Ga_acs|..lb+astvr+ki@;zsa#=H:,Ti}1( %/v=CeO^idlbCdec`d.
vul - imenica, grubo seljačko pamučno platno.
kaljuga - [JosObfuscator] R@*bra7rS;[)7ircc.:kU_ah[tw oo$g:omX1Kpdqp zkPWis2Rtš|e|SyEc,**o nu7bR$lMl]UazetQoc,S-RrQ uGg%T{lm*6ticPDb{$j,2Y# XB=Ek[e-8ae]5E1lKbNjzgLuwu5Zpži@asmB.