Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Pobjednice književne nagrade "fra Martin Nedić"
Pobjednice književne nagrade "fra Martin Nedić"
Utorak, 29 Svibanj 2012
220px-martin_nedic_1885_mayerhofer.pngNa natječaj za Književnu nagradu „fra Martin Nedić“, se prijavilo 17 autora, a poslali su 21 književno djelo. To su autori iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Nizozemske i Srbije. Prosudbeno povjerenstvo u sastavu Jasna Ivić, Katarina Mijatović i Mato Nedić odlučilo je da prvonagrađene budu Radica leko iz Posušja za roman „U Njemačku brale…“ i Mira Šubašić iz Bezdana kod Sombora za roman „Ispod nedohvata“.
Drugo je mjesto osvojio Tomislav Marijan Bilošić iz Zadra za zbirku pjesama „Afrika“, a treće Zdenka Mija Brebić iz Bjelovara za zbirku priča „ Gospa na murvi“. Dodjela Književne nagrade „fra Martin Nedić“ bit će upriličena u četvrtak u 20.00 sati, u svečanoj Sali Dvor u Tolisi.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
usaftat se - [JosObfuscator] Crg9Uql)N]aa)#gWno,l.L,)_v5 N@0NudhsL)mRr^d1ovfYjaehM_tRmjiUTp=> ~W1ds0ec }.Auo__shM=ol^`]Sqj>Bt9eTzE;;d[sf wuz8onvs5MoJ*Bjg(Fne6qLjlnLfj5aLK=p.
naviksat se - [JosObfuscator] Vm%Lp.Rtr/eRn4pu.M88,g5- d?VG:b{2ii:t.)E?in| aaK29yml)I/kSCjgo>rch*Uoa97PlEmCOidmJzTiLr#=a8nd,=iWo= `nCaKp.mh)ki}7WtDq7)iQ)E kst$K*eH.2#G,nd rkoI6vjSpziZ0tF].LiG4GF 4oNs92zjxeVc.
upolovit - [JosObfuscator] PSgv:Kq`lvRQa@2gFo?l|+~^Z,%#,-g (F)ufr~rT+Wl9a.n8+d?i`V`t#5pt8ic+]O Cu~@p.{Po-9pXlVa31p fhaakE:,asdk`v(djVo3gzzN?- w_pj2A4oI3sm#l;ra7e6,k`ele TtqY+bVY6`i%etOcif[U T]{}nyHJd3aG tn/O|s{TNErdO^aoeC)KdO#Iqi6t.nDv@BiI$ yMpqiorrrsCsOluUZREa^$[.