Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Pobjednice književne nagrade "fra Martin Nedić"
Pobjednice književne nagrade "fra Martin Nedić"
Utorak, 29 Svibanj 2012
220px-martin_nedic_1885_mayerhofer.pngNa natječaj za Književnu nagradu „fra Martin Nedić“, se prijavilo 17 autora, a poslali su 21 književno djelo. To su autori iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Nizozemske i Srbije. Prosudbeno povjerenstvo u sastavu Jasna Ivić, Katarina Mijatović i Mato Nedić odlučilo je da prvonagrađene budu Radica leko iz Posušja za roman „U Njemačku brale…“ i Mira Šubašić iz Bezdana kod Sombora za roman „Ispod nedohvata“.
Drugo je mjesto osvojio Tomislav Marijan Bilošić iz Zadra za zbirku pjesama „Afrika“, a treće Zdenka Mija Brebić iz Bjelovara za zbirku priča „ Gospa na murvi“. Dodjela Književne nagrade „fra Martin Nedić“ bit će upriličena u četvrtak u 20.00 sati, u svečanoj Sali Dvor u Tolisi.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
bjeganja - [JosObfuscator] %d^pcidmne+VaQnjSPdi~%chV`lIavk,Iz* ,=b8j4=eGO@,LžtFv/ab(n*0xAjP>=He,,q Tsb@>i/Nj,u[Ie.Sg_SnA,6S p5Qxb=6j$4*|e?fSu-ž)5a`J:.cnBr/`[i^^i#jhyF{{a?E@.
kumit - glagol, v. kučit.
vagres - [JosObfuscator] Q%ZFqinM{X?mDiekk`nGE]iXIzVccaSuV,Lc? )1u=gm q1gWF9r71pakđ[#udeLKBv#0qpiCdLCnF1q6ti1UX),Z% 2AN|i3TW=zT@vvvoT?đ.>Xe8ntUj[lkeX@ );Nxnj]-%3_e`df>2`nsH,vxaSkq4G|Zo-:v`|gsADTl meo_.n.xNBikA|fv5Fo#:ta$:,;- M>7mn/Naja376liaaH4Xž;e/nP2j6?,Weq%9Q2 Z1|Rrlay3iGtvJBn2ysiM3crInZ~ex:[TH,.Td6_ 8Gar$kgaLVv>M_np_iW5J(nKR%4a*ZO9z.