Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Buble jako povoljno prodaje snijeg

Naslovnica
Pobjednice književne nagrade "fra Martin Nedić"
Utorak, 29 Svibanj 2012
220px-martin_nedic_1885_mayerhofer.pngNa natječaj za Književnu nagradu „fra Martin Nedić“, se prijavilo 17 autora, a poslali su 21 književno djelo. To su autori iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Nizozemske i Srbije. Prosudbeno povjerenstvo u sastavu Jasna Ivić, Katarina Mijatović i Mato Nedić odlučilo je da prvonagrađene budu Radica leko iz Posušja za roman „U Njemačku brale…“ i Mira Šubašić iz Bezdana kod Sombora za roman „Ispod nedohvata“.
Drugo je mjesto osvojio Tomislav Marijan Bilošić iz Zadra za zbirku pjesama „Afrika“, a treće Zdenka Mija Brebić iz Bjelovara za zbirku priča „ Gospa na murvi“. Dodjela Književne nagrade „fra Martin Nedić“ bit će upriličena u četvrtak u 20.00 sati, u svečanoj Sali Dvor u Tolisi.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
djedak - [JosObfuscator] )Qv2V/%6rbc-_Bsl0t$O)IaeiPTy (l3pgZ}gr%oEsFxRlz~jzQe|4nutRe$n+CycotrgB q3LsxJKi2/tcYanS#o`qTx,gb^vQ ].c>#^qvH2iY(({ijhge0nać.masjC},Kp *65#tLpYr,a`{ZtniHYAnWčlO1viX+?c=72a~M.
izčapat - glagol, izmjeriti ili razmjeriti uz pomoć čapa.
štenicla - [JosObfuscator] JD$iL|F2mCNez_nb[`;iQuQucS66mfawO5,8WY3 0pMrRp-a$@Zdsp{5>i.>wQGr$gng]%O7a:FOXzt|*g4aN55`> xvPfGGsr`ePćXCTiy$cKag(yGM.