Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Diploma za drugo mjesto - Ribari

Naslovnica
Pobjednice književne nagrade "fra Martin Nedić"
Utorak, 29 Svibanj 2012
220px-martin_nedic_1885_mayerhofer.pngNa natječaj za Književnu nagradu „fra Martin Nedić“, se prijavilo 17 autora, a poslali su 21 književno djelo. To su autori iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Nizozemske i Srbije. Prosudbeno povjerenstvo u sastavu Jasna Ivić, Katarina Mijatović i Mato Nedić odlučilo je da prvonagrađene budu Radica leko iz Posušja za roman „U Njemačku brale…“ i Mira Šubašić iz Bezdana kod Sombora za roman „Ispod nedohvata“.
Drugo je mjesto osvojio Tomislav Marijan Bilošić iz Zadra za zbirku pjesama „Afrika“, a treće Zdenka Mija Brebić iz Bjelovara za zbirku priča „ Gospa na murvi“. Dodjela Književne nagrade „fra Martin Nedić“ bit će upriličena u četvrtak u 20.00 sati, u svečanoj Sali Dvor u Tolisi.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
poduprav - [JosObfuscator] N/?4{p5iOzr~o,IiUNdT;jGyG%eo|2rvopy,U al@oon(C[rfa5nj3L4 ~kJ;e+)odj7`czi${ 8P1s_3Me4d(j/ BE1Zd3rQžFeiZ Hh)u)kss7wtlp(;r$0apevX+FDsnrGn>XoqD-h0,P tbJijt8_Ps3;k^p*>5r6A8$>a#gv*EaVun*CW,pUCs6 ,rjajgSivtd?asny]$Aw,Ql^+ >Yho|Ukbo6mjmCiQtbAy.
boca - imenica, vrsta svake trave koja na sebi ima sitne bodlje.
jednoč - [JosObfuscator] _pFTrjWi25:.ElUHo$7go,v}4{ +9-wljSQeNy+d>{PTn>PPo>o#mz,/VV )(Hgj*)DD(eEdma5mnq*pHuV=ptM`,Xt{ ]rkjqDefW/d>H)yn[=yao1k_J}rk+a*C8)ktYB{+nDZ6ok.