Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Pobjednice književne nagrade "fra Martin Nedić"
Utorak, 29 Svibanj 2012
220px-martin_nedic_1885_mayerhofer.pngNa natječaj za Književnu nagradu „fra Martin Nedić“, se prijavilo 17 autora, a poslali su 21 književno djelo. To su autori iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Nizozemske i Srbije. Prosudbeno povjerenstvo u sastavu Jasna Ivić, Katarina Mijatović i Mato Nedić odlučilo je da prvonagrađene budu Radica leko iz Posušja za roman „U Njemačku brale…“ i Mira Šubašić iz Bezdana kod Sombora za roman „Ispod nedohvata“.
Drugo je mjesto osvojio Tomislav Marijan Bilošić iz Zadra za zbirku pjesama „Afrika“, a treće Zdenka Mija Brebić iz Bjelovara za zbirku priča „ Gospa na murvi“. Dodjela Književne nagrade „fra Martin Nedić“ bit će upriličena u četvrtak u 20.00 sati, u svečanoj Sali Dvor u Tolisi.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
lampe - [JosObfuscator] ji^|:Qsm=[*-e-Esnli_lScYbaE.z5E,EWk 3vwyO.,|m9b 961Zl1/sxaa?ZlK9o6k8JeI)_O8.
žburanje - imenica, pijenje vode ili koje druge tekućine u velikim količinama.
ofrčat - [JosObfuscator] rCg4F>+al#Aaal~g.yv?0o^6?+Fl`@,`D/Hd @aHj5psIoj*l[s[dtf6b;a$#VHtmnHqti|z FMv>Sis6pJ|m^5qun4ćRaEpn[+,s* uuo,}oRqby_yobkg].a1W,SDt7iI49Yt[=i8G07/ $6ysmye=~.