Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Medijsko praćenje Dana Tolise 2012.
Medijsko praćenje Dana Tolise 2012.
Utorak, 22 Svibanj 2012
dsc_1862.jpgKao i proteklih godina za vrijeme Dana Tolise, moći ćete pratiti sve ono što se događa na Manifestaciji putem članaka, slika i videosadržaja koji će biti objavljivani svakodnenevno na našoj stranici. Od medija koji će Dane Tolise pratiti i ove godine možemo izdvojiti Večernji list, Hrvatsku radio-televiziju, Federalnu televiziju, Posavsku televiziju, BHT1, Vinkovačku televiziju, Radio postaju Orašje, brojne internetske portale lokalnog, ali i šireg sadržaja.
Svim zainteresiranim medijima, preporučujemo da informacije, slike i videosadržaje, preuzimaju sa naše stranice. Za sva dodatna pitanja predstavnici medija mogu se obratiti na mail adresu Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript , ili na telefon broj: 063-795-454- Daniel Dominković.
 
Uredništvo
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
cmurak - imenica, tanak mlaz vode ili kakve tekućine.
napaljuckovat - [JosObfuscator] }CqsRg;4}I(lk-rC~a}gso+l*jj,l =micjI52ceE5>CEd~):7vW.m]5aG9 k5I7nya.%k=uFSUu1SKfp/~J]i],qktLigl)X,CVh 14?R;mtu,vEčNz8s8evćFRMni/[t aRs.oYjeJlJED eA@(sO#k5uQJ5pmg%$mi>kd%mt;ipjn+C T=d*oLv;F|X}oi8o$LlUni/je~nl|j*#u; H63O)kZBA%0oPzYlTqiR@VčltjiqgJvnjo.u,lGk =Fč#ea*#$g]aB|M..
zvizgonja - imenica, osoba sklona zvizganju.