Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Medijsko praćenje Dana Tolise 2012.
Medijsko praćenje Dana Tolise 2012.
Utorak, 22 Svibanj 2012
dsc_1862.jpgKao i proteklih godina za vrijeme Dana Tolise, moći ćete pratiti sve ono što se događa na Manifestaciji putem članaka, slika i videosadržaja koji će biti objavljivani svakodnenevno na našoj stranici. Od medija koji će Dane Tolise pratiti i ove godine možemo izdvojiti Večernji list, Hrvatsku radio-televiziju, Federalnu televiziju, Posavsku televiziju, BHT1, Vinkovačku televiziju, Radio postaju Orašje, brojne internetske portale lokalnog, ali i šireg sadržaja.
Svim zainteresiranim medijima, preporučujemo da informacije, slike i videosadržaje, preuzimaju sa naše stranice. Za sva dodatna pitanja predstavnici medija mogu se obratiti na mail adresu Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript , ili na telefon broj: 063-795-454- Daniel Dominković.
 
Uredništvo
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
buger - imenica, negativna ocjena u školi, jedinica.
prdašuša - imenica, pogrdno, osoba koja ne uživa osobit ugled, nepoznata osoba, nitko i ništa.
krunjit - [JosObfuscator] 8E3JgIa[l~kUDxaBtH~gWN]o@Y=l%G6K6,N/ q%.1S{@.@y[ ,8sLtK5lrJoML+G:jx;nq.V@EoQeVh^ 4B]4i)?lKL~Hiu, /r.gsg[u1jRCpčc`n$oZ QDT`sMkZTi}.~r0dC5acd6otBf^bxi>^Q UkzDN{]5roPx*n^5E-raKa% 8s?*P9PaCW O*_k^hB#Ul?@>i/O0pg6a5?Ip kMV#k57muJk=u2mkrax)eLu=lo(~z0a}bMw.sT do$Sx2^=).AQox :Zo7nsdM@o1Ok0ZbQ8i}b[u`t;ox* K}:#rE[u2Gž4nZ{o4$ vO=ip61-s,Oovv2raoq|to)^f%il?NdI.