Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Medijsko praćenje Dana Tolise 2012.
Medijsko praćenje Dana Tolise 2012.
Utorak, 22 Svibanj 2012
dsc_1862.jpgKao i proteklih godina za vrijeme Dana Tolise, moći ćete pratiti sve ono što se događa na Manifestaciji putem članaka, slika i videosadržaja koji će biti objavljivani svakodnenevno na našoj stranici. Od medija koji će Dane Tolise pratiti i ove godine možemo izdvojiti Večernji list, Hrvatsku radio-televiziju, Federalnu televiziju, Posavsku televiziju, BHT1, Vinkovačku televiziju, Radio postaju Orašje, brojne internetske portale lokalnog, ali i šireg sadržaja.
Svim zainteresiranim medijima, preporučujemo da informacije, slike i videosadržaje, preuzimaju sa naše stranice. Za sva dodatna pitanja predstavnici medija mogu se obratiti na mail adresu Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript , ili na telefon broj: 063-795-454- Daniel Dominković.
 
Uredništvo
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
tištuk - [JosObfuscator] WU}F.iIOoUmakeHznNVijN_Zcq{TXzavnX3,* vPo-QDzkGUvp|qV=i-wmr5R (n,W.?aOANJ 8**_k-/_Qo[Gj+lNNaicLg Qc|2fs:ere_ u:yuNwwKZgsgr6klSMaooN_đ:N)u}{SGjF~u$7v 0vY)rf=ZAaP;u)t>cw8max}wJ,+I4p` =7š0Bplt=*IS0oPk|b.
nasafunat - glagol, utrljati sapun, nasapunati.
prikuče - prilog, prije dva dana, dan prije jučer, prekjučer.