Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Medijsko praćenje Dana Tolise 2012.
Utorak, 22 Svibanj 2012
dsc_1862.jpgKao i proteklih godina za vrijeme Dana Tolise, moći ćete pratiti sve ono što se događa na Manifestaciji putem članaka, slika i videosadržaja koji će biti objavljivani svakodnenevno na našoj stranici. Od medija koji će Dane Tolise pratiti i ove godine možemo izdvojiti Večernji list, Hrvatsku radio-televiziju, Federalnu televiziju, Posavsku televiziju, BHT1, Vinkovačku televiziju, Radio postaju Orašje, brojne internetske portale lokalnog, ali i šireg sadržaja.
Svim zainteresiranim medijima, preporučujemo da informacije, slike i videosadržaje, preuzimaju sa naše stranice. Za sva dodatna pitanja predstavnici medija mogu se obratiti na mail adresu Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript , ili na telefon broj: 063-795-454- Daniel Dominković.
 
Uredništvo
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
oguljit - glagol, odvojiti ljusku ili kožu, oguliti.
očepit - glagol, pustiti do kraja, npr. pustiti glasno glazbu ili pritisnuti gas do daske.
zać - [JosObfuscator] F-jg9gGl^nlvsalveg@oOBl-p^,,7hc s(z8h#xwa(p-N-ou.6uč8]uizeI[qgtDNA?-iq8W/M,D1SgJ N-Wk5*rEcee~nWB`ulVtSitk,6=m bCoNtrp$pDao=,č/|KNe[~CwtFW+Liw:*f8 +w\h=?"5,J[kz)a:@r1IdOUZ{W ELć|e_@šN`2+ 7*zv027aWćM$ mD$L/zUv`2va:h{t6yx19 _@q@uL@ ZU}sWv-augB(tK$Lo@WvFFej-Ua*\O{"y@.