Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Medijsko praćenje Dana Tolise 2012.
Utorak, 22 Svibanj 2012
dsc_1862.jpgKao i proteklih godina za vrijeme Dana Tolise, moći ćete pratiti sve ono što se događa na Manifestaciji putem članaka, slika i videosadržaja koji će biti objavljivani svakodnenevno na našoj stranici. Od medija koji će Dane Tolise pratiti i ove godine možemo izdvojiti Večernji list, Hrvatsku radio-televiziju, Federalnu televiziju, Posavsku televiziju, BHT1, Vinkovačku televiziju, Radio postaju Orašje, brojne internetske portale lokalnog, ali i šireg sadržaja.
Svim zainteresiranim medijima, preporučujemo da informacije, slike i videosadržaje, preuzimaju sa naše stranice. Za sva dodatna pitanja predstavnici medija mogu se obratiti na mail adresu Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript , ili na telefon broj: 063-795-454- Daniel Dominković.
 
Uredništvo
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
kleberit se - glagol, jako se smijati, smijati se glasno, ići na živce drugima prilikom smijanja. \"Šta se kleberiš tode, šta ti je smiješno?!\"
zimogrozan - pridjev, onaj koji je osjetljiv na hladnoću, onaj koji ne podnosi hladnoću, kome je hladno preko svake mjere.
lafa - [JosObfuscator] upIr,Xi1--^čra|`a}^%=V,; WF#0rR+x$>a4=kkzOMgDXFuo9|CXv]0somb9esr0|Y,gWUOU ]a?p}W.lr02i-pBy~yuov:vGraiOjQd^e0]f0dY12cCa>n4/jnI>)efN10,s:H ZpFdpj%Pif/nj5]Ga)UVdlksq^ol?62kg$*,-40X /v7Q{t9eE(m.5*cdaW}{OW =14az%R}atr /wr22YpKa/??mz,Ggq_T1_o`zUvvxBU@oZ{rE~,g{ 5/nhSa0čuMDi0fOnax Wc.p@]ru_?i2p]RoqR%nYvc/riDd^vfj.J}eOd9>Ea)n*e6jfn?a