Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Ovaj je opasan

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Izbor najljepšeg cvjetnjaka 2012.
Ponedjeljak, 07 Svibanj 2012
794f58c5-nh.jpgU sklopu ovogodišnjih Dana Tolise, koji započinju 30. ovog mjeseca, a završavaju 3. lipnja, bit će organiziran izbor najljepšeg cvjetnjaka u Tolisi. Sponzor nagrada u ovom izboru su cvjećarne "Kala" u Orašju i "Narcis" u Donjoj Mahali. Stručno povjerenstvo  obići će sva dvorišta u Tolisi, te će odabrati tri najljepša cvjetnjaka. U kategoriju cvjetnjaka u ovom slučaju spadaju sve vrste ograđenih i neograđenih cvjetnih površina, balkona i terasa, kamenjara, cvjetnih gredica i slično.
 Za ocjenjivanje će biti uzeti slijedeći kriteriji: opći izgled cvjetnjaka, vizualni dojam, njegovo uklapanje u ambijent, broj i vrste cvijeća, trava, trajnica i slično koji se u njemu nalaze, veličina cvjetnjaka, kao i trud koji je potrebno uložiti za uređenje cvjetnjaka. Osima nagrada koje je osigurao sponzor, pobjednicima ovog izbora bit će dodijeljena posebna priznanja ispred Zaklade "Terra Tolis". Povjerenstvo će sa radom početi 21. svibnja, a završiti 29.svibnja ove godine. Molimo sve Tolišanke i Tolišane da se pripreme za ovaj izbor i da povjerenstvu budu na raspolaganju radi uzimanja informacija o vlasnicima cvjetnjaka, informacija o samom cvjetnjaku i njegovog fotografiranja. 
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
crndalija - imenica, osobito crn čovjek.
gnjizdorit se - glagol, ne moći se smjestiti, nemirno sjediti, migoljiti se.
navrnit - [JosObfuscator] jgPlW{z>0ahsgrQ~NCo@k.2ml[#L,s *7Ha1O.Tnh i*tv>2>2.:s(# G_U39n=:u:a[YOkWtf^n|mw/|iHSC7[ć8m.(h+ ng2.:2FIZ#R.sXlr 5Cpmi=1tVGai?fU LoipzOq-c( Ilbdz{__oF/bdc=/e3|af. (i:[/l%xg:Yi63T0 kRpd>čDYzQuALz2t`u3Fqrqv*:e8,S3%@ W.CnvpjIaQ3z^}gCdalfrp@E?a(Mv$hSi8utAxnneiy|2[$.