Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 100

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Nova web stranica sela Bok
Srijeda, 02 Svibanj 2012
203575_135248913217521_824510_n.jpgKao poklon selu Bok objavljena je nova web stranica. Povodom zaštitnika sela Bok Filipa i Jakova.WEB stranica je odrađena iz nule jer je stara stranica obrisana sa staroga servera koji je bio hakiran i oštećen. Nova stranica je povezana sa društvenim mrežama preko svoga facebook i twitter profila. Ovo je peta stranica koja je napravljena za selo Bok. Ako želite saznati višeo o našoj povijesti na internetu možete pogledati OVDJE. Ova stranica ima novi izgled ali i drugačiju politiku objavljivanja sadržaja.
Na stranicu će biti objavljivane samo vijesti iz sela Bok. Ako nas želite podržati ili nam pomoći u izradi web stranice možete nam se javiti preko facebook profila ili e-maila Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
 
Preuzeto sa: www.selo-bok.com
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
mašat - glagol, ne biti precizan u gađanju, promašivati.
škaljice - imenica, množ., usitnjeno drvo za potpalu vatre.
dubak - [JosObfuscator] L83dG04:EjN%eMg/čsj](24a> Dgrmn>]a)aBpyr$%/a#Yv9a:P7 `;zC5k|agUi 1`z{u:čD6[{BeA?#nYQc>j>e4|^u/ 5wBhYzo}dwydg=an*BhnJ1{ljE5a*RjNf,pWMI yVh`lno^UdR}az>`)plv|jbXD_kT/YacXSSN,xO^ `8hofo1(daUQa9{^Gln~%zbiP:SKc`oa,=.