Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Nova web stranica sela Bok
Srijeda, 02 Svibanj 2012
203575_135248913217521_824510_n.jpgKao poklon selu Bok objavljena je nova web stranica. Povodom zaštitnika sela Bok Filipa i Jakova.WEB stranica je odraena iz nule jer je stara stranica obrisana sa staroga servera koji je bio hakiran i ošteen. Nova stranica je povezana sa društvenim mreama preko svoga facebook i twitter profila. Ovo je peta stranica koja je napravljena za selo Bok. Ako elite saznati višeo o našoj povijesti na internetu moete pogledati OVDJE. Ova stranica ima novi izgled ali i drugaiju politiku objavljivanja sadraja.
Na stranicu e biti objavljivane samo vijesti iz sela Bok. Ako nas elite podrati ili nam pomoi u izradi web stranice moete nam se javiti preko facebook profila ili e-maila Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
 
Preuzeto sa: www.selo-bok.com
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
utait - [JosObfuscator] 6mN5Tg+Pl3aUrgAahjuoTlS,|; (d|SvpZrqGFVi+5m?`.iXMFrD;JwiitWe?@izk 0Y%9Es+eU?i$,% 4~~zu}CmBMiBr{)Riw=UtEZQ;Ui6: wdsfe@eRzs pxZYCuqZs5plMnV]zjueBdT`R ,k4UsZtxk}rPL2@EakBh)f:a(Pe| %obSjIdi ?Uf:Nn1]Ee0Z{O{Te+$g:qVa-B|% 3hAJiA_QP#l2a^iO[Ol ,isbJYt/Pi.H2TdbuR%a,/.
ela - imenica, vrsta kukca opnokrilca, pela.
unit se - glagol, pobjei tiho, da nitko ne vidi, mugnuti.