Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Pripreme za Kirbaj
Pripreme za Kirbaj
Ponedjeljak, 23 Travanj 2012
dsc_5253.jpgJoš su dva dana ostala do najvećeg toliškog praznika, svetog Marka. Budući da bi za dva dana bilo kasno da vas pozovemo na Kirbaj, učinit ćemo to danas. Poziv vrijedi u ime svih Tolišana, za doručak, ručak i večeru. Pa dođite nam! Naravno, pozvani ste i na Svetu Misu, koja će se održati, kao i svake godine ispred kapelice svetog Marka. Za one koji taj dan ne mogu doći, jer žive daleko, bit će uslikano mnogo fotografija, koje će moći pogledati u našoj Slikovnici. 
 
Uredništvo
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
škrcanje - imenica, poduzimanje takve radnje koja će proizvesti zvuk škrc. Naprimjer, udaranje po tipkama pisaćeg stroja, rezanje škarama kose, žive ograde i slično.
ispriiićivat - glagol, prebaciti sve sa jednog mjesta na drugo, izprebacivati.
šklizanje - [JosObfuscator] ^f9.i%mdNQ3$e9>Dn+;]iI}~ecpaP^H8O,8U5XA #hoWI)N-t(?i`/sFk/^c#iFvKsaHfY|n`j5p7O[ehM eBQ_pa=1UnoAn Q>lpEe0M.evd=Zbug=?` LqF9Li/clfg5mLig vqNs:Xp,9ku2,zšMB(t%ea.=R4nEjHvev7~DG ~sera*}D uyk;nba3smCk:ip,IZ0neC W=)3an6>Q/a_9` zgkS_slQuOPni)$iAQjjeUqgCfqyuT,/D bZq_mkb7SJHl)BwI6i)ge~zUyQpa[5n>6+$/jxe*,tgst >sey)adg9H#np>jNa^kCp$oaiWP_nD3~_jHpbeW.