Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Pripreme za Kirbaj
Ponedjeljak, 23 Travanj 2012
dsc_5253.jpgJoš su dva dana ostala do najveeg toliškog praznika, svetog Marka. Budui da bi za dva dana bilo kasno da vas pozovemo na Kirbaj, uinit emo to danas. Poziv vrijedi u ime svih Tolišana, za doruak, ruak i veeru. Pa doite nam! Naravno, pozvani ste i na Svetu Misu, koja e se odrati, kao i svake godine ispred kapelice svetog Marka. Za one koji taj dan ne mogu doi, jer ive daleko, bit e uslikano mnogo fotografija, koje e moi pogledati u našoj Slikovnici. 
 
Uredništvo
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
trijestero - broj, trideset neega ivoga, srednjeg gramatikog roda (djece ili mladih od ivotinja), ili oznaka za trideset osoba koje nisu sve istog gramatikog roda (ena, mukaraca i djece); tridesetero, tridesetoro.
otprdjet - [JosObfuscator] n 6p?c,har^e,n9mDewgs@_et5?=UndukKon$}M,*3F:0*[oEdUHsL9l8kSBuxl0P-Mf3L4iq`2x^tYxiDomB Z+_Q7z_K[:aU/itd(iR{v]^oKK.er=[*,{sy}KkOI|p[usm dW-Rkxa@{zIn)F/uT7mmp,l Qi6Tzv*wy.a,bD74OacAi):MEr l}i?4tHezwX,H5 Ml#EzPaNtG7Auvh$8os3%rW1a#+,5: {jo(dMZy.LlNe#vIF[sp.%Da^t|yJid:M y~w"utcqtoknL1r)I ZjJC2zke8 @bGoNl[tJpC?rHD[%.d^N[Fih`oer /%|Bu_ ltzfDa9Mt$zU|nvVNo(+zr-i)B[u8XvtD"Pw.
gulavo - pridjev, 1. o drvetu ono koje ima kvrgu u unutranjosti ili izvana pa se teko cijepa; 2. u prenesenom znaenju, ono koje e biti teko ostvariti, ono za koje e se morati pomuiti: \"bit e gulavo, al mislim da e nai pobjedit\".