Jeste li znali...

da je u Tolisi na Boi 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uope snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:rekviziti

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Kakav ulaz..

Naslovnica
Pripreme za Kirbaj
Ponedjeljak, 23 Travanj 2012
dsc_5253.jpgJoš su dva dana ostala do najveeg toliškog praznika, svetog Marka. Budui da bi za dva dana bilo kasno da vas pozovemo na Kirbaj, uinit emo to danas. Poziv vrijedi u ime svih Tolišana, za doruak, ruak i veeru. Pa doite nam! Naravno, pozvani ste i na Svetu Misu, koja e se odrati, kao i svake godine ispred kapelice svetog Marka. Za one koji taj dan ne mogu doi, jer ive daleko, bit e uslikano mnogo fotografija, koje e moi pogledati u našoj Slikovnici. 
 
Uredništvo
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
zvizgat - glagol, lutati bez cilja.
bezec - prilog, u kartakim igrama, karta koja uz drugu kartu moe odnijeti tih. U igri bele naprimjer, strana desetka uz kralja iste boje. \"Imo sam bezec desetku ira i opet ne proe\"
puno-pripuno - pridjev, ono koje je jako prepunjeno, vie nego prepuno. \\\"Kad e mi do iscrpit jamu? Puna-pripuna je.\\\"