Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow 38. sjednica Zaklade "Terra Tolis"
38. sjednica Zaklade "Terra Tolis"
Petak, 06 Travanj 2012
prvi_pljesak-bina.jpgSinoć, 5.4.2012.g., održana je trideset osma po redu sjednica Upravnog odbora Zaklade "Terra Tolis". Između ostalog na dnevnom redu našla se i informacija o radu Zaklade u 2011.g. Konstatirano je da je uz sve probleme koji su nas pratili u protekloj godini, manifestacija "Dani Tolise", odrađena više nego dobro. 
Manifestacija u kojoj je bilo jako puno sadržaja, i jako puno posjetitelja, a na kojoj je, zahvaljujući brojnim volonterima i njihovom radu i trudu, potrošeno manje sredstava nego prethodnih godina. Na dnevnom redu našao se i program Dana Tolise za 2012.g., koji bi trebali započeti 30. svibnja 2012.g, a završiti 3. lipnja 2012.g. Prijedlog programa je kao i proteklih godina raznolik, a planira se uvođenje i novih sadržaja, o čemu će biti više govora nakon prihvaćanja programa na jednoj od idućih sjednica Zaklade. Na sjednici je bilo govora i o književnoj nagradi "fra Martin Nedić". Na natječaj za ovu književnu nagradu ove godine je pristiglo čak 20 knjiga iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Srbije i Nizozemske. Također i za ove Dane Tolise, u pripremi je knjiga profesora Mate Nedića, pod nazivom, Panorama hrvatskog ratnog pisma u Bosanskoj  Posavini, "U znaku mača". Knjiga je zapravo zbirka hrvatskog ratnog pisma, u kojoj su sabrana djela autora koji su objavljivali u ratu, na temu rata u Bosanskoj Posavini. Knjiga sa ovom tematikom izlazi ove godine kada obilježavamo 20 godina od početka rata.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
mališ - imenica, dječak, dječarac, mališan.
cvrljugat - glagol, o vatri, ne gorjeti baš dobro, proizvoditi zvuk sličan cvrčanju radi mokrih drva.
krmadit - [JosObfuscator] -O]0g`/|$Ul,avgg}yBog$lXj)G,.E 9fE|+op@t9/j:k2+1RiGFCEd5?ZaFy:tr:KHfi3QO RS|Mi# y~Rsb?nHzpaFcrOdPEa@tPfElifrv HbNmV]_rKWdvymi]JVWIcQemkP,J,@, u832emO=;rXv3i9ymqOt0w#Pi2=i$k:s bHVnK0e++^}tmQMLoaZj:j? ]ZIz%ml%>OciI r>2kqrvhE#mNZa0IYIdLAi$Zu:tO*7 `qt@(uEOUdVdFQa~,aMBN KzQcMay:Hrj4^{ |,nBim2eWJA}6 xnbvN^aqEi55d^w,iy9q`š:,0 0#6dA-uaDC[LI Zs|Ka@m)mc1 TJq%api=o03m5o+beXp(jlwQSb)aG\IL"bsv.