Jeste li znali...

... da je najdua ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugaka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:fra Anto Zraki

Naziv slike:

Naziv slike:Uh

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Soro je donio i dvojnice, a iljo se proisjetio djetinjstva

Naslovnica
38. sjednica Zaklade "Terra Tolis"
Petak, 06 Travanj 2012
prvi_pljesak-bina.jpgSino, 5.4.2012.g., odrana je trideset osma po redu sjednica Upravnog odbora Zaklade "Terra Tolis". Izmeu ostalog na dnevnom redu našla se i informacija o radu Zaklade u 2011.g. Konstatirano je da je uz sve probleme koji su nas pratili u protekloj godini, manifestacija "Dani Tolise", odraena više nego dobro. 
Manifestacija u kojoj je bilo jako puno sadraja, i jako puno posjetitelja, a na kojoj je, zahvaljujui brojnim volonterima i njihovom radu i trudu, potrošeno manje sredstava nego prethodnih godina. Na dnevnom redu našao se i program Dana Tolise za 2012.g., koji bi trebali zapoeti 30. svibnja 2012.g, a završiti 3. lipnja 2012.g. Prijedlog programa je kao i proteklih godina raznolik, a planira se uvoenje i novih sadraja, o emu e biti više govora nakon prihvaanja programa na jednoj od iduih sjednica Zaklade. Na sjednici je bilo govora i o knjievnoj nagradi "fra Martin Nedi". Na natjeaj za ovu knjievnu nagradu ove godine je pristiglo ak 20 knjiga iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Maarske, Srbije i Nizozemske. Takoer i za ove Dane Tolise, u pripremi je knjiga profesora Mate Nedia, pod nazivom, Panorama hrvatskog ratnog pisma u Bosanskoj  Posavini, "U znaku maa". Knjiga je zapravo zbirka hrvatskog ratnog pisma, u kojoj su sabrana djela autora koji su objavljivali u ratu, na temu rata u Bosanskoj Posavini. Knjiga sa ovom tematikom izlazi ove godine kada obiljeavamo 20 godina od poetka rata.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
strelje - [JosObfuscator] >cfwoiY}Owmpe>+n4hqiNrTc.|S6aQ,%5/6J ;=zYmXOS4nW3oS^4k4k.FX*8,3?LX 5POpr3^u2oOax>g}ruPXxddP9,aony=z0 sn=`qea4zguRnbirH6jFvb h/z#JQauw 1,k_Oz@o4F]q{s`{$juaBY,ib|fW XGw9HrLrFai:5uLO;pMaAnLK+Q,aZ T*w;0kC?sko6sx`^a|yPDg,N yR.nFlgheuAu8rr:lgNef~du@L3n+?I4a_xg nYkN.yo06s:~CatK.,ft8 ldkEiak[w{q7a:h.
rljat - [JosObfuscator] 3rfVgEYlQWaC$]5gGLKj.oXGlq,@Lht$ >K3hMnr|3nr-kKaF,5tGx;fi40`.
upjecat - glagol, nakon uobiajenog peenja, pei togod tako da dobije koru ili odreenu boju.