Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:isti se

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
38. sjednica Zaklade "Terra Tolis"
Petak, 06 Travanj 2012
prvi_pljesak-bina.jpgSino, 5.4.2012.g., odrana je trideset osma po redu sjednica Upravnog odbora Zaklade "Terra Tolis". Izmeu ostalog na dnevnom redu našla se i informacija o radu Zaklade u 2011.g. Konstatirano je da je uz sve probleme koji su nas pratili u protekloj godini, manifestacija "Dani Tolise", odraena više nego dobro. 
Manifestacija u kojoj je bilo jako puno sadraja, i jako puno posjetitelja, a na kojoj je, zahvaljujui brojnim volonterima i njihovom radu i trudu, potrošeno manje sredstava nego prethodnih godina. Na dnevnom redu našao se i program Dana Tolise za 2012.g., koji bi trebali zapoeti 30. svibnja 2012.g, a završiti 3. lipnja 2012.g. Prijedlog programa je kao i proteklih godina raznolik, a planira se uvoenje i novih sadraja, o emu e biti više govora nakon prihvaanja programa na jednoj od iduih sjednica Zaklade. Na sjednici je bilo govora i o knjievnoj nagradi "fra Martin Nedi". Na natjeaj za ovu knjievnu nagradu ove godine je pristiglo ak 20 knjiga iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Maarske, Srbije i Nizozemske. Takoer i za ove Dane Tolise, u pripremi je knjiga profesora Mate Nedia, pod nazivom, Panorama hrvatskog ratnog pisma u Bosanskoj  Posavini, "U znaku maa". Knjiga je zapravo zbirka hrvatskog ratnog pisma, u kojoj su sabrana djela autora koji su objavljivali u ratu, na temu rata u Bosanskoj Posavini. Knjiga sa ovom tematikom izlazi ove godine kada obiljeavamo 20 godina od poetka rata.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
aralica - [JosObfuscator] ?rm5kC]azDq|UlwO?i.W>+` >$UmDedyl1@t-aF3e;yllu;C#n`iyl*J =k7AaGBK.{lbG+uxp0(8 wo~N3z3;Pa,Bav| 07ip7%es0z?)r6#e7+nSY,xjp@eaQ uI1psGBwu_3*hUi)j?Buh}` RkFo6V`WSl2U]JaF]a8 .BA9(z1xvqLa(rwn8[Jiwhu3Fn 2r^m9P@KPo7mYuxdalqS8iF?3s#ce2Z0e
kaljat se - glagol, o drvetu, cijepati se odvajati se od cjeline, usitnjavati se.
maa - [JosObfuscator] u:56Pi9mW|7e=~nTigi-wocjax-GA},d;-8 67pNXSno?Imx4oa.DmCjK(dwykl~a}*]:9,]>=~ s)m3+>QRa6phyeDh4aH.