Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:prof. Petar Vrankić

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
38. sjednica Zaklade "Terra Tolis"
Petak, 06 Travanj 2012
prvi_pljesak-bina.jpgSinoć, 5.4.2012.g., održana je trideset osma po redu sjednica Upravnog odbora Zaklade "Terra Tolis". Između ostalog na dnevnom redu našla se i informacija o radu Zaklade u 2011.g. Konstatirano je da je uz sve probleme koji su nas pratili u protekloj godini, manifestacija "Dani Tolise", odrađena više nego dobro. 
Manifestacija u kojoj je bilo jako puno sadržaja, i jako puno posjetitelja, a na kojoj je, zahvaljujući brojnim volonterima i njihovom radu i trudu, potrošeno manje sredstava nego prethodnih godina. Na dnevnom redu našao se i program Dana Tolise za 2012.g., koji bi trebali započeti 30. svibnja 2012.g, a završiti 3. lipnja 2012.g. Prijedlog programa je kao i proteklih godina raznolik, a planira se uvođenje i novih sadržaja, o čemu će biti više govora nakon prihvaćanja programa na jednoj od idućih sjednica Zaklade. Na sjednici je bilo govora i o književnoj nagradi "fra Martin Nedić". Na natječaj za ovu književnu nagradu ove godine je pristiglo čak 20 knjiga iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Srbije i Nizozemske. Također i za ove Dane Tolise, u pripremi je knjiga profesora Mate Nedića, pod nazivom, Panorama hrvatskog ratnog pisma u Bosanskoj  Posavini, "U znaku mača". Knjiga je zapravo zbirka hrvatskog ratnog pisma, u kojoj su sabrana djela autora koji su objavljivali u ratu, na temu rata u Bosanskoj Posavini. Knjiga sa ovom tematikom izlazi ove godine kada obilježavamo 20 godina od početka rata.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
proridit - glagol, učiniti rijetkim ili rjeđim, smanjiti gustoću proridit šumu)
lokmača - [JosObfuscator] Aa]:`in)IG%muoC8esHftnioIi@_45rcrTLQa)G2j.,Z8eUj F-?o94HT$s-Um5o8-|bU2?7Oa?z] %W3sCwvV;kz2IlA+YM[oGwnuW#-1a[jrG jHojpEi|H>j_}m+a.>niZjRmHsu9*,v opBUeyi0bx-sj=uKwaXn?E5C1iU_cga_%,@(| S|pO@mWiP::jMLPCuaE)5cn.*|aMtfuc
šeprtljit - [JosObfuscator] Cg.ugWL/lA_=+a+vgeGok~4vlFc,.YmI |Cp[u06oy#0nHa%oš?a2_te+wTi,=8p IiVEsU,,e{ rpIKo9mSpxKuxbiGt0- 5-pšJ-FAejFpeG|rtt19zDl:DjYygeF,JDX~6 VVl}oBS#hršIcdecd( cA+5o8dcrje8~sa>zmzzđi)Fy8i/5vO1DNLaftAiRg i.ngxpIo>nsJ,RyaQ,tro>qoCM,mV1h JabMXfirC:ty]I3Gi>+,O ^]hsnU$yCAel:ZvcHbaj6ZC5eIukšHS2tBc,@ l)7rg_Fg~a1Ovtad:VianehSt|hSidO M{s^bjiOolAonxbt? tkIgam=kA%oQd/h.