Jeste li znali...

... da je prva puka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
38. sjednica Zaklade "Terra Tolis"
Petak, 06 Travanj 2012
prvi_pljesak-bina.jpgSino, 5.4.2012.g., odrana je trideset osma po redu sjednica Upravnog odbora Zaklade "Terra Tolis". Izmeu ostalog na dnevnom redu našla se i informacija o radu Zaklade u 2011.g. Konstatirano je da je uz sve probleme koji su nas pratili u protekloj godini, manifestacija "Dani Tolise", odraena više nego dobro. 
Manifestacija u kojoj je bilo jako puno sadraja, i jako puno posjetitelja, a na kojoj je, zahvaljujui brojnim volonterima i njihovom radu i trudu, potrošeno manje sredstava nego prethodnih godina. Na dnevnom redu našao se i program Dana Tolise za 2012.g., koji bi trebali zapoeti 30. svibnja 2012.g, a završiti 3. lipnja 2012.g. Prijedlog programa je kao i proteklih godina raznolik, a planira se uvoenje i novih sadraja, o emu e biti više govora nakon prihvaanja programa na jednoj od iduih sjednica Zaklade. Na sjednici je bilo govora i o knjievnoj nagradi "fra Martin Nedi". Na natjeaj za ovu knjievnu nagradu ove godine je pristiglo ak 20 knjiga iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Maarske, Srbije i Nizozemske. Takoer i za ove Dane Tolise, u pripremi je knjiga profesora Mate Nedia, pod nazivom, Panorama hrvatskog ratnog pisma u Bosanskoj  Posavini, "U znaku maa". Knjiga je zapravo zbirka hrvatskog ratnog pisma, u kojoj su sabrana djela autora koji su objavljivali u ratu, na temu rata u Bosanskoj Posavini. Knjiga sa ovom tematikom izlazi ove godine kada obiljeavamo 20 godina od poetka rata.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
ere(f) - [JosObfuscator] e$:Wi+8)$VmH[OpjeEx:6na$nLid1`EcGh,aa xW=qJoX1a)Tk:Q.rk#uxuFHMgPOli//ii>yH k+rb^dV>rBMvcG8e3|Zn[J>ii+0P2 vJp#o]>XtpkF0ovZEr)ip7csr0SDiA nEBwzU.akU5p #}pgkBSl%aSJ]*th49?Wnho|,{ ^.1npXawK sktx#okVW(jLke)me awsl*/t7e/8M37 Jv41efYJzgCsee,vd=[ C?\h"~`fnia_K~8zDQbv_:lslU*;sayfPgQLJBeIH e:ig;McjTeK{vPa\#0C=y"C|K% fiWW +Ds0g=l6lR>.
platon - [JosObfuscator] O{ie{m~ePnHx4n.MCiyc.aGx,0 md)ir48R[v|z>eOnP]n$a2pmBN :_S/`kG${QoWbB7lTlia@9 qj)n{TaM Keo;KeXhe2/W;t=9p-ib67%rb,k[i3>J r/tloScv+vAkTHBa9:kjZ,uK.eT J^En_tC$Daqmm+1|Aix$$Sj+e/tn;j(hpce[nxZ`a^{ vmrFztHTN*ac[$4a ]}$@=v[u[huDR)P BSko*zo5zn?Fj;/B_eklm:b %TiQ*F|lEzi4`eb b}tE`r_r;nad(zkN]i~1tZWyoB{trqeoe-)mn.
rajlika - [JosObfuscator] >Kyz%:d*7jDeZ/[lD+B)Wa8,} šCg;~heqjr;pIaB,S01, XV:X8mhAvhkemWteaLIfB=lzf840nra`%Q hRQ:-p=sL0oss$I=Ku{K>doa