Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
20. godišnjica Vojske babe Mare
Nedjelja, 18 Ožujak 2012
dsc_0507.jpgJučer, 17. ožujka 2012.g., legendarna samostalna protuoklopna satnija 106. brigade, poznatija pod nazivom Vojska babe Mare, proslavila je 20 godina od osnivanja. Prije točno 20 godina skupina entuzijasta, hrabrih momaka, osnovala je ovu, kako će se kasnije pokazati, satniju , bez koje se ne bi moglo. Pripadnici ove postrojbe sudjelovali su u svim važnijim akcijama obrane i oslobađanja teritorija naše općine.
SLIKE DODANE U SLIKOVNICU!
Iako točne evidencije nema, pretpostavlja se da je u toku rata kroz ovu satniju prošlo više od 120 ljudi. Jučer, na dan proslave, na groblju Karaula, pripadnici ove postrojbe obišli su grobove poginulih pripadnika VBM-a, te zapalili svijeće. Navečer u crkvi Uznesenja Blažene djevice Marije, služena je Sveta misa, za sve poginule pripadnike Vojske babe Mare, nakon čega je organiziran prijem u franjevačkom samostanu, za pripadnike ove postrojbe. Druženje je nastavljeno u "Clubu 92". 
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
tutnit - [JosObfuscator] :Wg5WNlFYamW;WggK#oAva}?l5fr`m,bTI(k %:t;FsQAt3qhsaXdv|.ioqRr1t*xsiB?j,qiE^ R03ICmGqze>A.JutTnqKNYu5hNt)(]iBTIK,c tdUo-AaGsKvzaktJ@P5aLtv,iffh>%t^Bl+EiFF-QT,n NsxpgUPWRuIw>0stn5-t.)#{8i[CXaQt*i`jI.
ja - [JosObfuscator] on]>:č+pet4$#ls^Lt+gwiLG%c@JG1Ma>eC,TzN_ LdtG}-Ia)eA{W.
keslat se - [JosObfuscator] mGuxCsx^qs|m.2_@>i4j;{|aCwtT=iU {DqzsJ]e+DkU ApfQlojS7p.kgQHa9.6zbuwj^d`U]u#R.>dćnQ|iqO Az2$A;Cu,?S2nbGzeK~G+H,% O3ZvoTXn>ppMć+ZeeyBWnRIlmiFtDosnS Q6}@s~`Zbm}9iT))4-j[%aT}^:t|UiF:9[ plh=%sH@me5/;O,p?H 8jKa6Co-Ekv}:g=o8 us/=D{easj 1DWsf>^mwCCLi;?7j0aUntZzDNgiOslS.