Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow sekcija arrow Nek ima svašta! arrow Majica protiv komaraca!
Majica protiv komaraca!
Petak, 09 Ožujak 2012
v172007p0.jpgIako komaraca kod nas nema do kraja travnja mjeseca, činjenica je da su to većini najmrže životinje na svijetu, koje uživanje u prirodi pretvaraju u borbu za život.  Pa tko onda ne bi volio imati majicu koja ih odbija? Specijalne majice nazvane 6 Legged Tees, tretirane su posebnim postupkom koji omogućuje da u njihovim vlaknima postoje kemijske čestice koje odbijaju insekte.
Dakle, umjesto sprejeva i sličnih gnjavaža koje je potrebno nanijeti na kožu kako bi se napasti držale podalje od nas (a koji  usput budi rečeno i ne pomažu baš puno), moglo bi biti dovoljno jednostavno navući jednu ovakvu majicu. Tretman bi trajao do 70 pranja, tako da bi se majice mogle jako dobro iskoristiti, kako za djecu tako i za odrasle. Jedina poteškoća zasad je što inovatori još uvijek traže dodatna sredstva kako bi ovo proveli u stvarnost, odnosno ukoliko interes za kupovinu ne bude dovoljan, projekt će teško zaživjeti. Nadajmo se da će uspjeti jer je ideja stvarno odlična i bila bi prava šteta da ovako nešto jednom ne bude dostupno svim mrziteljima dosadnih komaraca. A ako ima i netko tko ih voli, volio bioh imati majicu i protiv ljubitelja komaraca. U svakom slučaju, kupujem!
 
Izvor informacija : http://www.dobrevijesti.info
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
izčapat - glagol, izmjeriti ili razmjeriti uz pomoć čapa.
šoguljača - [JosObfuscator] š[AnJ0u%0psRlezQjJJae,7) X.pJ$oID_[laHY=uObGk^l(ou0gqfl~e].aZsF(;t{Y*i`a,p7@ nu@o/r0m%6u`pQ>%iq5čAwt=aL$W*ssntma6^3+C QGX|apL#doj^DvYsl},@lu;VdN}g2Iay EZs*bZKC XHAubr7]u|čwP4Pk`o=mv 35zJ9Wa7q9 dyCWacjnriJYt.jY>eU[đHrce_nD3SjUFe/# CrN.Za5PjmW;`VčC(-mi5dc)e> _N77iD5n 6aws*s^lE..Z.jFQ_N AdMs@CoV#gbzk@u+u@Jć,CefWi(gVYj x8q|sPub# ^)iZ 6Nd23xr*hy~ulg:q{KDi3_-Ep .o{`?b_Blbi*PcA;TAei-q.
dovaren - pridjev, koji se normalno ponaša, koji ne pokazuje znakove ludila, normalan,ispravan. -\"Nisi ti baš dovaren, meni se čini.\"