Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Doji, Dojia 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:gori nebo

Naziv slike:Stara jela 117

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Pobjednici -Tolisa 1, suci i organizator

Naziv slike:

Naslovnica arrow sekcija arrow Nek ima svata! arrow Majica protiv komaraca!
Majica protiv komaraca!
Petak, 09 Oujak 2012
v172007p0.jpgIako komaraca kod nas nema do kraja travnja mjeseca, injenica je da su to veini najmre ivotinje na svijetu, koje uivanje u prirodi pretvaraju u borbu za ivot.  Pa tko onda ne bi volio imati majicu koja ih odbija? Specijalne majice nazvane 6 Legged Tees, tretirane su posebnim postupkom koji omoguuje da u njihovim vlaknima postoje kemijske estice koje odbijaju insekte.
Dakle, umjesto sprejeva i slinih gnjavaa koje je potrebno nanijeti na kou kako bi se napasti drale podalje od nas (a koji  usput budi reeno i ne pomau baš puno), moglo bi biti dovoljno jednostavno navui jednu ovakvu majicu. Tretman bi trajao do 70 pranja, tako da bi se majice mogle jako dobro iskoristiti, kako za djecu tako i za odrasle. Jedina poteškoa zasad je što inovatori još uvijek trae dodatna sredstva kako bi ovo proveli u stvarnost, odnosno ukoliko interes za kupovinu ne bude dovoljan, projekt e teško zaivjeti. Nadajmo se da e uspjeti jer je ideja stvarno odlina i bila bi prava šteta da ovako nešto jednom ne bude dostupno svim mrziteljima dosadnih komaraca. A ako ima i netko tko ih voli, volio bioh imati majicu i protiv ljubitelja komaraca. U svakom sluaju, kupujem!
 
Izvor informacija : http://www.dobrevijesti.info
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
maljanje - [JosObfuscator] X]D4i89++mndeATnsh=iqRcT$LaI/,FR /X)N3uKJtI#j>@rbQ*lj#}._jf4Ua?,vrh|X%aPX~2enUFQjY`d:aeb; /)n/wk^SKHo.rmc5ei 7s,=Xi~n1zD1iJt{kjyeJ*e9~+p+gM2av,H. Ow{d2r=upkcI87,ox%4mEO iZ;uH nlY5vibu_^cV,Tlxe+KBjJ.
neupar - prilog, ono to nije upareno s neine, to je na svoju ruku.
sikera - imenica, alatka za cijepanje drva, sjekira.