Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Doji, Dojia 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Poklade su isto ko izbori!
Poklade su isto ko izbori!
Utorak, 21 Veljaa 2012
56.jpgIako ove godine imamo više ludih dana nego inae, naime ove godine se odravaju i opinski izbori, red je da ipak nešto kaemo o današnjem zadnjem danu poklada i da ih tako nazovemo ranoproljetnih ludih dana. Danas e se najprije po danu, odrati povorke djece iz osnovnih škola i vrtia (jednina).
Povorke i u Orašju i u Tolisi poinju u 12. 00 sati. U Tolisi e djeca krenuti od osnovne škole do pekare "Tolišanka", gdje e kao i uvijek do sada biti uprilien prigodan program. Organizator Ivo Dominkovi nije nam htio otkriti detalje, ali je rekao da e biti jedno iznenaenje. Pa tko hoe neka doe i vidi na licu mjesta. Naravno, i ove godine  pripreljena je velika koliina besplatnih krofni. U Domu kulture u Tolisi, veeras e biti uprilien raznolik program koji ukljuuje puno zabave. Vidimo se!
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
ipljat - [JosObfuscator] KPZ.Ig#A5gYlBaETagY3-roTuLM[ldcM,EF_{G $ypakUDdrq,ceU4{ncYt4eQus--jeHnqIso@CGvu,:6a pR-vbki[/p3toEi%Mp, 3hR/UkGRw0rea4_Et_|]BN,[dCEH MDunNew,kh bCahE|th:XMjR_-$te{tEiN ktToFQiu`d]F>GrS)@ik]yNjgeuVr^yiQji#htV02ifu pc]kYQKEe9wksJu6[8-z,woN c7F-@5u^5vgC#La?Ra%0t4ag?id^4,df 0M4T[Pt*S9-Ge$1dJFqjSre?DltRB*9iEWaG.
dodit - [JosObfuscator] b^>6g4X%l4MaO}DgT045voHRln.w#,8[3a 6|d:W,3oEl]+E%|a[maxzFi(t/tF*d0xiT6,vx}V ^pnd5OWRoaAc6lt`MaWEhVGK(zafRvdaWZtG/li7)(,ZX pyaftp>o/s`EDjq:eY2)5KiD~{[Iv+adtvRk7if0 Ckct@8o2E-guP1al6%.
kresanac - imenica, vrsta drveta, osobito jasen, koje raste iz panja, te se periodino orezuje za ogrjev i slino.