Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:kad nema brda...

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Poklade su isto ko izbori!
Poklade su isto ko izbori!
Utorak, 21 Veljača 2012
56.jpgIako ove godine imamo više ludih dana nego inače, naime ove godine se održavaju i općinski izbori, red je da ipak nešto kažemo o današnjem zadnjem danu poklada i da ih tako nazovemo ranoproljetnih ludih dana. Danas će se najprije po danu, održati povorke djece iz osnovnih škola i vrtića (jednina).
Povorke i u Orašju i u Tolisi počinju u 12. 00 sati. U Tolisi će djeca krenuti od osnovne škole do pekare "Tolišanka", gdje će kao i uvijek do sada biti upriličen prigodan program. Organizator Ivo Dominković nije nam htio otkriti detalje, ali je rekao da će biti jedno iznenađenje. Pa tko hoće neka dođe i vidi na licu mjesta. Naravno, i ove godine  pripreljena je velika količina besplatnih krofni. U Domu kulture u Tolisi, večeras će biti upriličen raznolik program koji uključuje puno zabave. Vidimo se!
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
prikobacivanje - imenica, pravljenje koluta, naprijed, koluta nazad ili salta.
letvić - [JosObfuscator] YUiI*gum7*4k>eCnq)YYiCcY6oA*ak]@o0,Fb]^? Y,buKm^aAn,onje:OSe:+F{nkoi~K%Fpc?ao9Q,i4:j ,m>HabJW6Ml^+-erNGn1ar4KC2 `?l{xeW6?3LtZNh;vFqZi[aMs2B,TH fCHlMo]eit?#@vUi|(y:cT^KravbBE,7u $V%kY0Gop`E>mna^L{{fd,ih}Kćm VdV^_EPah(sRhw%k}yeNEL2.
strinla - imenica, strijela.