Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:jo jedna akscija

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Poklade su isto ko izbori!
Poklade su isto ko izbori!
Utorak, 21 Veljaa 2012
56.jpgIako ove godine imamo više ludih dana nego inae, naime ove godine se odravaju i opinski izbori, red je da ipak nešto kaemo o današnjem zadnjem danu poklada i da ih tako nazovemo ranoproljetnih ludih dana. Danas e se najprije po danu, odrati povorke djece iz osnovnih škola i vrtia (jednina).
Povorke i u Orašju i u Tolisi poinju u 12. 00 sati. U Tolisi e djeca krenuti od osnovne škole do pekare "Tolišanka", gdje e kao i uvijek do sada biti uprilien prigodan program. Organizator Ivo Dominkovi nije nam htio otkriti detalje, ali je rekao da e biti jedno iznenaenje. Pa tko hoe neka doe i vidi na licu mjesta. Naravno, i ove godine  pripreljena je velika koliina besplatnih krofni. U Domu kulture u Tolisi, veeras e biti uprilien raznolik program koji ukljuuje puno zabave. Vidimo se!
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
brezgosica - [JosObfuscator] j3CR7BkoH3ovub;{jn`%YeksrmkVu} j6b/|^Ueb3Nizu E$k%nga+A{.prx5k4_a0f.kZu[t-L925e%LHrP*=%XaW3,f $4>e{b:wmezzro$|sQbnrwN9aizuWn$fCJi_k
lija - [JosObfuscator] M0A*iBm,e/;9wtn{H0/~i}4Nc3arrALW,o ,9NROm;GaJ9I[yl#e_0RhnE:xaLUS9y u=3l0,=@iyEgVcT0wlamei_+,076Z 0vskO?Ba*wl|oiub,>tiH=D~dc#ra>1,Ftt K?^+aFl,U|Ui/8AowcVi>Tc-caVc+.
gibira - [JosObfuscator] UogFcBn;j7I#or_y/ _dzt.Vq%tSdo-L(* g[jqeL**P FozdNy{p)r7eWts~Rn.eD3X5n6oEoP) XW}Z4zD6Za$O Lk;Io{$00g9;aE4+ ou;mJ Kj#;.dRSJaTt{^m{Uo3^#tmG fatQrHw/8[ephCCFn}uctok1u#A,,2KmT 5RqphUoAtTGrG;scQninJmd?jda@ls`,vmO|D UgG->su-UXl/j#e=d7fyrzo*@yVv3aNnv6uj.YKneib6]T.