Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 uenika i bila najvea u opini Orašje i meu veima u BiH, a 2007. samo 535 uenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Poklade su isto ko izbori!
Utorak, 21 Veljaa 2012
56.jpgIako ove godine imamo više ludih dana nego inae, naime ove godine se odravaju i opinski izbori, red je da ipak nešto kaemo o današnjem zadnjem danu poklada i da ih tako nazovemo ranoproljetnih ludih dana. Danas e se najprije po danu, odrati povorke djece iz osnovnih škola i vrtia (jednina).
Povorke i u Orašju i u Tolisi poinju u 12. 00 sati. U Tolisi e djeca krenuti od osnovne škole do pekare "Tolišanka", gdje e kao i uvijek do sada biti uprilien prigodan program. Organizator Ivo Dominkovi nije nam htio otkriti detalje, ali je rekao da e biti jedno iznenaenje. Pa tko hoe neka doe i vidi na licu mjesta. Naravno, i ove godine  pripreljena je velika koliina besplatnih krofni. U Domu kulture u Tolisi, veeras e biti uprilien raznolik program koji ukljuuje puno zabave. Vidimo se!
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
ludinja - imenica, v.ludinja.
toji - [JosObfuscator] +p.?rn$5lDiGIs]QlQW%oAA>HNgZ,mb+7 ]Hk?pijrjQ(i^?jJ^Ce1 |VnB1kmryaZ0tHka@`o00s|H BLvZ^^RrTUbM?eRTmueJfnpBE8a`Pj,Gx XrX3m./^naolHooD|)Bp|x]rmiI7jhy=ne>ZF,S DX18m(fhan%u{l~}-#do(hJvFa*M`2sAW40.
buljit se - [JosObfuscator] gfIA^g)zsMjl1ha],Dg9:coE^o(qlpGFmI,]0R PpW9lK@NH3aaczzui$StlWiW* sBL3`jvvAxegnuLzldi|Mkvp,#AZan u-4p2o@eQkQaR.4kHz%LiCvu)~M[aPR`~tk.#~Oi_ik ,ljl(ke-Yz+z>DZni6tk|)O,G.PI x+^4r$u?2gKajtV^dic=Ut) ]]T2]s*H,zOe`u* pbkhdoRzlEsmderL.