Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 107

Naslovnica
Poklade su isto ko izbori!
Utorak, 21 Veljača 2012
56.jpgIako ove godine imamo više ludih dana nego inače, naime ove godine se održavaju i općinski izbori, red je da ipak nešto kažemo o današnjem zadnjem danu poklada i da ih tako nazovemo ranoproljetnih ludih dana. Danas će se najprije po danu, održati povorke djece iz osnovnih škola i vrtića (jednina).
Povorke i u Orašju i u Tolisi počinju u 12. 00 sati. U Tolisi će djeca krenuti od osnovne škole do pekare "Tolišanka", gdje će kao i uvijek do sada biti upriličen prigodan program. Organizator Ivo Dominković nije nam htio otkriti detalje, ali je rekao da će biti jedno iznenađenje. Pa tko hoće neka dođe i vidi na licu mjesta. Naravno, i ove godine  pripreljena je velika količina besplatnih krofni. U Domu kulture u Tolisi, večeras će biti upriličen raznolik program koji uključuje puno zabave. Vidimo se!
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ispriiićivat - glagol, prebaciti sve sa jednog mjesta na drugo, izprebacivati.
džimrija - [JosObfuscator] 4n^i:mXcOJe1mhnF%`iQ0cvba60,L$k% `]CtthvO~Dr`Pxed4finSjc0ABDaCG,QK +leMV]j4bju(v7[t$;iHqc7Cgw}arf..
tat(a) - [JosObfuscator] 1Z_F-i5Um-;en{g/n_[iCc7pGavP,{|e BjMmVzec(UtRHao*4l37o-gn2anx(n9 }pYlGoJ:*PčvRWya;Kx 7aSniakp~O šVV04:tI8UP>ePibEdy0bsn|Tgjok?a~ks-r=CuK eerFVnS71a} oGde727vr8O{Pvh`2C0aAE.U/Nt8 lZ 9o