Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Poklade su isto ko izbori!
Utorak, 21 Veljača 2012
56.jpgIako ove godine imamo više ludih dana nego inače, naime ove godine se održavaju i općinski izbori, red je da ipak nešto kažemo o današnjem zadnjem danu poklada i da ih tako nazovemo ranoproljetnih ludih dana. Danas će se najprije po danu, održati povorke djece iz osnovnih škola i vrtića (jednina).
Povorke i u Orašju i u Tolisi počinju u 12. 00 sati. U Tolisi će djeca krenuti od osnovne škole do pekare "Tolišanka", gdje će kao i uvijek do sada biti upriličen prigodan program. Organizator Ivo Dominković nije nam htio otkriti detalje, ali je rekao da će biti jedno iznenađenje. Pa tko hoće neka dođe i vidi na licu mjesta. Naravno, i ove godine  pripreljena je velika količina besplatnih krofni. U Domu kulture u Tolisi, večeras će biti upriličen raznolik program koji uključuje puno zabave. Vidimo se!
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
rka - imenica, vidi drnda.
prnduljit se - [JosObfuscator] Yl]djoYoub^bt@RirH27Ot?h}Mvi1=PFs 60Hsp)-ieB:n),c]A`[ PZ:m~[qHMr>{;gwop1dR)itY/7Wt}_0Y>i%Uu:v =9+sJMe(PK{,9wk A-I-ap7QX+$r[teui-ni~[g.X9yE,; Ud*%0iH0gQ_4aen?RuG=I8Pt`Nic> 2|nGb.oC:Gs*.
Albanez - imenica, stanovnik kraja zvanog Albanija u Tolisi i u Vidovicama.