Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Poklade su isto ko izbori!
Utorak, 21 Veljača 2012
56.jpgIako ove godine imamo više ludih dana nego inače, naime ove godine se održavaju i općinski izbori, red je da ipak nešto kažemo o današnjem zadnjem danu poklada i da ih tako nazovemo ranoproljetnih ludih dana. Danas će se najprije po danu, održati povorke djece iz osnovnih škola i vrtića (jednina).
Povorke i u Orašju i u Tolisi počinju u 12. 00 sati. U Tolisi će djeca krenuti od osnovne škole do pekare "Tolišanka", gdje će kao i uvijek do sada biti upriličen prigodan program. Organizator Ivo Dominković nije nam htio otkriti detalje, ali je rekao da će biti jedno iznenađenje. Pa tko hoće neka dođe i vidi na licu mjesta. Naravno, i ove godine  pripreljena je velika količina besplatnih krofni. U Domu kulture u Tolisi, večeras će biti upriličen raznolik program koji uključuje puno zabave. Vidimo se!
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
fosna - imenica, zidarska trocolna daska, ponekad ojačana sa željezom. Služi za postavljanje skele.
malostvoran - [JosObfuscator] aVN(p`zj+r.{-GMi[d?5MjwT7_e,x:DYvwOW*,) XkUr}oenvjfa?j?W d2^T+ktMo.jZ>]7i`-9V} (xj_es~CZt XamQW7k~aRQhl{X%meDn;Cky UU%Qr`hU+Kah#Xs?QVq{t)PnA8oem]8IL,s> h:suZiI;ć/uHWzT2n+Vz)a6L0v5E,# LLcmIGwall7>UXXe1#cEnYk,kT. Qn.h9@6i@R>z8gxankB5qy.
džigeran - [JosObfuscator] q+*iYZqm]ecCu{nMxAiV7cXa8ziD,h19rO /_TOkJr~xuB=c9pBa>n$= ~9mliI*l=( v,lev6Y$;e_Tz_l(b]COiJ>#kc%P f_Snčl1XKjoM5INv_{]]jwe1|m)kX2yt,P GI%6s~$U+.lYf(ij4rBč34nO-lo7 Gjr}~1E(m#KUpffaw:lp0Ciy>oAj=MOR2aW@U.