Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najvea u BiH sa dimenzijama: duina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:The Maun - nae gore diko!

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Poklade su isto ko izbori!
Utorak, 21 Veljaa 2012
56.jpgIako ove godine imamo više ludih dana nego inae, naime ove godine se odravaju i opinski izbori, red je da ipak nešto kaemo o današnjem zadnjem danu poklada i da ih tako nazovemo ranoproljetnih ludih dana. Danas e se najprije po danu, odrati povorke djece iz osnovnih škola i vrtia (jednina).
Povorke i u Orašju i u Tolisi poinju u 12. 00 sati. U Tolisi e djeca krenuti od osnovne škole do pekare "Tolišanka", gdje e kao i uvijek do sada biti uprilien prigodan program. Organizator Ivo Dominkovi nije nam htio otkriti detalje, ali je rekao da e biti jedno iznenaenje. Pa tko hoe neka doe i vidi na licu mjesta. Naravno, i ove godine  pripreljena je velika koliina besplatnih krofni. U Domu kulture u Tolisi, veeras e biti uprilien raznolik program koji ukljuuje puno zabave. Vidimo se!
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
glat - [JosObfuscator] rB=sopb8r1+i5yUeOlsCoag:H>-,m/ }oU)hnk1CJ,azB yRli;(_3aE5g0%EO?a,~nj >enH}aqIiGle`rn=8`,Z_ tgGtl]@1>aA:%t.tWk:{+oaSn|,uw7 cCjIpA2SeAf57-d/6Hngn{No4as)O{XtReY=aFvevFhn.b.e)o>h),tw w7Yb#or6Uea:|ZWzj *7Vvw0EveYl8*Un`i|w]Xh1aD #/p2rBobbhofjluVdehpczpmW>a97SR1.
biva - [JosObfuscator] L8CiLm/m8e]w=n2f^n~imc9+#wat,9 ]5+k_/r}XH5Ja%4tF6HkpWaus I8?+I7k0acrh>ajfxNpM^a+2,-bNB Wd:Z()o6kL7oFqz8xltj[b:eQlsnj>DiMc-``@a3H~+g.
duvanje - imenica, 1. upuhivanje zraka ili kakvog plina u to; 2. o vjetru, puhanje; 3. u prenesenom smislu, odlika onog koji se pravi vaan.