Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:nije li?

Naziv slike:

Naslovnica
Poklade su isto ko izbori!
Utorak, 21 Veljača 2012
56.jpgIako ove godine imamo više ludih dana nego inače, naime ove godine se održavaju i općinski izbori, red je da ipak nešto kažemo o današnjem zadnjem danu poklada i da ih tako nazovemo ranoproljetnih ludih dana. Danas će se najprije po danu, održati povorke djece iz osnovnih škola i vrtića (jednina).
Povorke i u Orašju i u Tolisi počinju u 12. 00 sati. U Tolisi će djeca krenuti od osnovne škole do pekare "Tolišanka", gdje će kao i uvijek do sada biti upriličen prigodan program. Organizator Ivo Dominković nije nam htio otkriti detalje, ali je rekao da će biti jedno iznenađenje. Pa tko hoće neka dođe i vidi na licu mjesta. Naravno, i ove godine  pripreljena je velika količina besplatnih krofni. U Domu kulture u Tolisi, večeras će biti upriličen raznolik program koji uključuje puno zabave. Vidimo se!
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
đuturum - [JosObfuscator] 2$0ij^?>m=.Ee0pmn-HYi9c9$41]a4c,,Y ~lh%qiWI=jGe2?nwtTSaBF1lw LE`omvikosyYf+:o1@Zbs7Ea8mG EmI]ikOz1dowC?}ojV_dJahub >1=|Xj>1w[e|@X R,p#JofTlv@Pl)/eBRAa)ćQf3WeFmv^} ;Btyex#g@|žh3iB`nIh%]fe2Ji>$,P7sD r:6nF>e7]5 #7vt>r*%a:idxOzie~Ve S@:>Vn7*iOiTrq6š()WpBt@g$*OaEj 7C*k3ivt*( *QU(ni$0E.eCyjm@@qaN3hy %X[nxQAdacFmrtzjC8$*Je)sMJr/Ou/sC -^r;aMk~:dWm6riF6t>=LyqiD( G|njuZ8|i7FQ*sštw7(AtLbk5$aq.
protrgat - glagol, o kukuruzu, obrati ručno kukuruz uz krajeve, kako bi berač prilikom berbe ne bi pogazio.
kaučica - [JosObfuscator] I1@^i%mGeunBA;iC1>F[cnEDa0,sR fphvr?d./r~vjbgs[jtpQaHe?= W0XTr|RaK?jlgn%vi}uOh^,V+4%c fs$/iv#R2tO#}Qn,whifQjh` g6shR6?tn6XXau9dSwr1i;dUlNn^=sON^kn;Si.3p~hL 0js,6cO#l8aCKbtqkJiq?hr@] IuXj2a;BZPb^Bu>kl$6a4N.