Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Pobjednika ekipa - potezanje konopca

Naslovnica
Redovne mjere obrane od leda
Srijeda, 15 Veljaa 2012
dsc_0129.jpgPrema informacijama koje smo preuzeli za stranice Vlade upanije posavske, na našem podruju (tzv Srednja Posavina), proglašene su redovne mjere obrane od leda. Iako je takva mjera proglašena prije desetak dana i u drugim podrujima, na Dunavu i Dravi, ona u tim podrujima podrazumijeva i provoenje odreenih mjera, prvenstveno razbijanje i usitnjavanje leda ledolomcima, a po potrebi i miniranje debljih ledenih epova.
Kod nas takva mjera zasada znai samo praenje stanja, kako su nam pojasnili u Ministrarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva upanije posavske. Takav nadzor provode za naše podruje dva poduzea, a to su Posavina iz Odaka i Den -Alm  iz Gradaca. Niti jedno od ovih poduzea ne raspolae potrebnom mehanizacijom niti ljudstvom u sluaju izvanrednih mjera obrane od leda, kao posebne vrste obrane od poplava. Budui da se na našem podrju na potezu od Grebnica do Vidovica, nalazi jako puno krivina, stvara se i jako puno ledenih epova, na kojima se led nakuplja. Za oekivati je da e situacija biti gora kad se led pone otapati. 
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
izmolit - glagol, proturiti, isturiti, provirivati:, \"vi kako je mi izmolio glavu\".
jaam - [JosObfuscator] Ncl{sk)rx0`aiE7kjs>%}5lRi[Mllcra{*lTi,k2VL >(5(]6j%Ktzao+/l1#rf+ZaFT=V(]IuN>>|Anq{DaNju|imXoz)u?JgV,}`6(; XzSr*DaZ.L?(ugC]S[ncaVU1em9p5,` 2D^IS5HiFIn#i1DM ~cN%mAzi7V ztFsmQh|xeG,X4Bk ??v.iq=#z^,gc/V`l]e5zd#Xa^%.e.
priterezit - [JosObfuscator] kg*l2KuOBa*g)o$#l#YMPE,e NQ?fyptrU=$e$06ot0#elkR3hgQBULPnNptv:uFm96t4#+y,iAj 3vmZ9pn#od:G xQH=t_)`eT(`3aiEn[paiS-R,_IH mYpoFcro,))en58blv7D2paxZV#Zg7hnvuXt]m+DDiz4R.