Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Lovačko veče sekcije tolisa 28.01.2012
Lovačko veče sekcije tolisa 28.01.2012
Ponedjeljak, 30 Siječanj 2012

lov._vece.jpgU subotu 28.01.2012 godine u svečanoj dvorani "OAZA" u Tolisi održana je lovačka zabava lovačke sekcije TOLISA. Kao što svi već dobro znamo da lovci prave jednu od najboljih zabava tako je bilo i ovaj put.

 Lovačka sekcija Tolisa je prvi put samostalno napravila zabavu koja je bila jako uspješna a nadasve i vesela. Zabavu su uveličali ne samo lovci sekcije Tolisa nego i simpatizeri lova i lovaca kao i članovi drugih lovačkih sekcija. Da bi lovačko veče bilo veselo pobrinuli su se "ČAROBNI BAND" i sa njima Boris Petrović i Ana Vukić naše zvijezde u usponu. Nastupali su i članovi KUD-a "KRALJ TOMISLAV" iz Tolise koji su svojim programom oduševili sve prisutne. U skolopu večeri organizirana je i tombula sa vrijednim nagradama.  Glavnu nagradu, lovačku pušku dobio je Ivo Varzić (Ivša Šusterov). Lovačka sekcija Tolisa se zahvaljuje svim sponzorima kao i svim nazočnim koji su uveličali ovo slavlje.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE                                                                                      http://www.youtube.com/watch?v=MdzQxdfTQXc&list=UUyR7d0TIa-IKq5beAPlnZVQ&index=1&feature=plcp

SLIKE U SLIKOVNICI

Ivan Dominković (ivosorin)

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ulaopke - [JosObfuscator] ^:igcBmTe5e(KneomVzi{-eIcm4a,(lj,OqT @W1_JmU76[n|oU||žm^#qE.d=(a`,cV -žAe[nDcase:8N/kFi?( O-oi]3OdzI%9:jmp)+(ePTv#mF5an7i^ ?hRVp+4fgrJeNedTm571ewt$th,5F| pčBL%aOLrPW}aK~IpCh{$}eeNwio 9uBsC]CbagteZ 4eg+7Fa3`|d.ć4t,a{?m:mtIa`O*eR,Z;tu R{~hX[uYKRCl^L*9a}s>hDNLY?u7po-?L,k5_Dnex|v.
badnjica - [JosObfuscator] L`isKmvCY6Qe0Nnc2)i1c3a#/,: j0id6ihrOxxvMpeRS?Mn(W(a6K tk(SaPcbaJ w9sz0dWp^aU g{0LMrDaK6CkZw,AMip1j]uy.
kleba - imenica, veliki nož, nožina pogrdni naziv za nož. \"Šta si uzeo toliku klebu za kompir guljit?\"