Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Đeram

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Lovačko veče sekcije tolisa 28.01.2012
Ponedjeljak, 30 Siječanj 2012

lov._vece.jpgU subotu 28.01.2012 godine u svečanoj dvorani "OAZA" u Tolisi održana je lovačka zabava lovačke sekcije TOLISA. Kao što svi već dobro znamo da lovci prave jednu od najboljih zabava tako je bilo i ovaj put.

 Lovačka sekcija Tolisa je prvi put samostalno napravila zabavu koja je bila jako uspješna a nadasve i vesela. Zabavu su uveličali ne samo lovci sekcije Tolisa nego i simpatizeri lova i lovaca kao i članovi drugih lovačkih sekcija. Da bi lovačko veče bilo veselo pobrinuli su se "ČAROBNI BAND" i sa njima Boris Petrović i Ana Vukić naše zvijezde u usponu. Nastupali su i članovi KUD-a "KRALJ TOMISLAV" iz Tolise koji su svojim programom oduševili sve prisutne. U skolopu večeri organizirana je i tombula sa vrijednim nagradama.  Glavnu nagradu, lovačku pušku dobio je Ivo Varzić (Ivša Šusterov). Lovačka sekcija Tolisa se zahvaljuje svim sponzorima kao i svim nazočnim koji su uveličali ovo slavlje.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE                                                                                      http://www.youtube.com/watch?v=MdzQxdfTQXc&list=UUyR7d0TIa-IKq5beAPlnZVQ&index=1&feature=plcp

SLIKE U SLIKOVNICI

Ivan Dominković (ivosorin)

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
taclija - imenica, uska čipka na rubu suknje, rukavima ili ženskoj krpi.
čamat se - [JosObfuscator] DLw+=gFhY;le_taf9)g|ZocAl)-,92dV| 43uQBtR_kTnw`Al=|a2jVNFn]$;-uj^M(aS]V_tmvi:yGH |s;x-vLRAr)Y)^bieJž3Sz >{i]lhS=#i_Z@ ;QCnR2oe%*CWHuP@CLDg$o2bodhayC^nX92yX [CooGLYV;sbjp4739eQćWIZiatc]^Uj1~ gs=y4t3aQ 1{=k-ZlYno-#p5:žHieo8h Ut_]r4lzC5ljJHjqs+QaUnm:jD)eMWKFm{Mk +(n=j_oGdO}k2]tMiM;Yz`mL3QcapsX,_]mtI (?UčD+?*+eVe5hšw5_ax6wt:5ii[j rBfqs8;e*1.
smješa - imenica, posebno pripravljena tvornička hrana za ishranu stoke ili živine.