Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Lovačko veče sekcije tolisa 28.01.2012
Ponedjeljak, 30 Siječanj 2012

lov._vece.jpgU subotu 28.01.2012 godine u svečanoj dvorani "OAZA" u Tolisi održana je lovačka zabava lovačke sekcije TOLISA. Kao što svi već dobro znamo da lovci prave jednu od najboljih zabava tako je bilo i ovaj put.

 Lovačka sekcija Tolisa je prvi put samostalno napravila zabavu koja je bila jako uspješna a nadasve i vesela. Zabavu su uveličali ne samo lovci sekcije Tolisa nego i simpatizeri lova i lovaca kao i članovi drugih lovačkih sekcija. Da bi lovačko veče bilo veselo pobrinuli su se "ČAROBNI BAND" i sa njima Boris Petrović i Ana Vukić naše zvijezde u usponu. Nastupali su i članovi KUD-a "KRALJ TOMISLAV" iz Tolise koji su svojim programom oduševili sve prisutne. U skolopu večeri organizirana je i tombula sa vrijednim nagradama.  Glavnu nagradu, lovačku pušku dobio je Ivo Varzić (Ivša Šusterov). Lovačka sekcija Tolisa se zahvaljuje svim sponzorima kao i svim nazočnim koji su uveličali ovo slavlje.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE                                                                                      http://www.youtube.com/watch?v=MdzQxdfTQXc&list=UUyR7d0TIa-IKq5beAPlnZVQ&index=1&feature=plcp

SLIKE U SLIKOVNICI

Ivan Dominković (ivosorin)

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
upasjalučit se - [JosObfuscator] -n6g~N)ClvK9aiBJ0%gS`so2`lv,dyU c2Dpx8o1#*s)Ia=/t_Z;aZ~a>tBaSJXiXb 6r80l1oon(šnZ>g S9ABuoy])n /Q>s}h?-MmV@iI`6sQam3l_urp_i$ ,7gsipYoJfg.Un_CCra2C8Bš_a`,;B:n>j7a@,A)tT K^u^o$bERYW5roLa%#6z0muW{iqatGVi{Ff( h%m4Fs2e7.
odjazit - [JosObfuscator] š@P]uLiU=x%Ir:@Oo4GcRmj E5DOBoFu%rtGmTzuvObo:_p}orzi-PstyI-i8i`m A4Vv0>d]drA(P)aDm:tF=a
vrgnit - [JosObfuscator] HghDbllKvHae/T7VgplqtoHk-1elL,fqmv ~3kn)msa>dUegDgrtohx/n]v_HXufhntF:ai}AG.,CfI [s]}t=tyOcaQev%WjO.iAft0V{i