Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:nije šećer

Naziv slike:

Naslovnica
Lovačko veče sekcije tolisa 28.01.2012
Ponedjeljak, 30 Siječanj 2012

lov._vece.jpgU subotu 28.01.2012 godine u svečanoj dvorani "OAZA" u Tolisi održana je lovačka zabava lovačke sekcije TOLISA. Kao što svi već dobro znamo da lovci prave jednu od najboljih zabava tako je bilo i ovaj put.

 Lovačka sekcija Tolisa je prvi put samostalno napravila zabavu koja je bila jako uspješna a nadasve i vesela. Zabavu su uveličali ne samo lovci sekcije Tolisa nego i simpatizeri lova i lovaca kao i članovi drugih lovačkih sekcija. Da bi lovačko veče bilo veselo pobrinuli su se "ČAROBNI BAND" i sa njima Boris Petrović i Ana Vukić naše zvijezde u usponu. Nastupali su i članovi KUD-a "KRALJ TOMISLAV" iz Tolise koji su svojim programom oduševili sve prisutne. U skolopu večeri organizirana je i tombula sa vrijednim nagradama.  Glavnu nagradu, lovačku pušku dobio je Ivo Varzić (Ivša Šusterov). Lovačka sekcija Tolisa se zahvaljuje svim sponzorima kao i svim nazočnim koji su uveličali ovo slavlje.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE                                                                                      http://www.youtube.com/watch?v=MdzQxdfTQXc&list=UUyR7d0TIa-IKq5beAPlnZVQ&index=1&feature=plcp

SLIKE U SLIKOVNICI

Ivan Dominković (ivosorin)

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
majstorisat - glagol, popravljati stvari.
tulo - [JosObfuscator] N}Ni)~ZRXmMG6e>Hn?s}iHw4$-cP~Yeal-g,,C5`S gznTaI3Jzk^1O^ir~vY: fzCvu*ZagJ- ovt/VQ+1uN_i$zlMtEa76f-4vWuaDi6 mb2loDYwVsKXO^`o(,2|ub1F{u-/,l O[O$tFGuKpUk2vQCoUh~,IN7 *VV;fgbl)uE#xspf#xkf5?o~f.
oblizalo - [JosObfuscator] 8j[iDmAhiZSe>fnF{EiU:{Ec77saCmtLl,*y 6d_j+$r/eWARFčC]Jrtj$iATOU :WeJsW:[A`l69>|yamLutYik(i9C_š3m,|^ g^3{lri(1VxdzGa(]alGl*[XiiNy9ucKar=i,7y -_VlR>_n,iLCkz#;}aX.