Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:boje jeseni

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Lovačko veče sekcije tolisa 28.01.2012
Ponedjeljak, 30 Siječanj 2012

lov._vece.jpgU subotu 28.01.2012 godine u svečanoj dvorani "OAZA" u Tolisi održana je lovačka zabava lovačke sekcije TOLISA. Kao što svi već dobro znamo da lovci prave jednu od najboljih zabava tako je bilo i ovaj put.

 Lovačka sekcija Tolisa je prvi put samostalno napravila zabavu koja je bila jako uspješna a nadasve i vesela. Zabavu su uveličali ne samo lovci sekcije Tolisa nego i simpatizeri lova i lovaca kao i članovi drugih lovačkih sekcija. Da bi lovačko veče bilo veselo pobrinuli su se "ČAROBNI BAND" i sa njima Boris Petrović i Ana Vukić naše zvijezde u usponu. Nastupali su i članovi KUD-a "KRALJ TOMISLAV" iz Tolise koji su svojim programom oduševili sve prisutne. U skolopu večeri organizirana je i tombula sa vrijednim nagradama.  Glavnu nagradu, lovačku pušku dobio je Ivo Varzić (Ivša Šusterov). Lovačka sekcija Tolisa se zahvaljuje svim sponzorima kao i svim nazočnim koji su uveličali ovo slavlje.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE                                                                                      http://www.youtube.com/watch?v=MdzQxdfTQXc&list=UUyR7d0TIa-IKq5beAPlnZVQ&index=1&feature=plcp

SLIKE U SLIKOVNICI

Ivan Dominković (ivosorin)

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
naokrivo - pridjev, ono koje se nakrivilo.
otkle - prilog, s kojeg mjesta, iz kojeg mjesta, odakle. \"Jel dijete, otkle si ti?\"
pesinjak - [JosObfuscator] .|A@}i%z2YI@*uE@zDe3tp7U/pn;v6ov~>pT dp;/_tcrJlBLfMXjN8>+va`#v`bIa|Hdp 5qc6oRFL0Ksry5oB>kbMjDag(%Ok,VZNX P2nzre$npFubN.rALesK/dLnV9Y-~aL;u 53oYfuus/#?(jod2TEnbEnZ$aoK,3) o?b.$o.uKc(sW>{oHTk9JbU/3JJa9U>GB U-Lnkp2wres`7s3kQ{}sl7i@_oL3}7n}+ao F]*GoL{9xtsY%AiouHb|TP-]nfzXDoM[zfjnHV rhlVtX3iyN).KgQbG^i?zY%fjZ.UeXn73/giF)?.