Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Kad si sretan...
Ponedjeljak, 30 Sijeanj 2012
srea.jpgIako je ponedjeljak dan koji rijetko koga ini sretnim, danas je, kau psiholozi, najsretniji dan u godini. Razlog našem pozitivnom raspoloenju trebao bi biti u injenici da nam se ukazalo svjetlo na kraju tunela. Nakon euforinog prosinca, blagdana i slobodnih dana, uslijedio je depresivni sijeanj. Sveano raspoloenje nestalo je, a ostali su ispranjeni novanici.

Kako je sijeanj tradicionalno mjesec u kojem se oporavljamo, ponedjeljak koji nas uvodi u prvi tjedan veljae je onaj dan kada, smatraju psiholozi, veina nas osjea novu snagu i optimizam. Uskoro stie novi novac na raun (barem za one meu nama koji imaju redovne prihode), spremni smo za nove planove i izazove.

'U ponedjeljak, 30. sijenja, svi idemo na posao s novim elanom,' izjavio je za Daily Mail dr. David Holmes, psiholog sa Sveuilišta Manchester Metropolitan. U Velikoj Britaniji postoji još jedan razlog za zadovoljstvo na današnji dan, a to je što je posljednji vikend u sijenju dan kada Englezi tradicionalno rade rezervacije za godišnji odmor, pa velik broj njih dolazi na posao s uplaenim putovanjem na neko lijepo mjesto.

Dr. Holmes procjenjuje da e ove godine biti ukupno 11 dana kolektivne sree (ukljuuju datume poput onoga kada okreemo sat na ljetno vrijeme i sl.), ali ovaj ponedjeljak trebao bi biti vrhunac.

Eto, ako niste znali da ste sretni, sad više nemate razloga sumnjati.

Izvor teksta: www.tportal.hr

Priredio: Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
balavander - [JosObfuscator] IXD2nz*ce2Sz[)=rYleZEVl/$h/Fa+u4J_ N;J@Ym-du[60ut;knjDua`nW Bc0oBsMo4bDW,b]a9,f-k id(efyUZArAg7%_a]n
iil - [JosObfuscator] }ikmKe0oJ?en|Ni,cz}aZ-elE,R[ 4ebi d|kada{WkqVvgmakEz. (YKsajkzgtxW|vOVzwaFyrMIP5W jk]BWoVZjJ5u/ yUl4jmo||oe+ .PwF%nB|nedeKto%ukkoO35:X wpMd.Hr/nJe.wdeoodzrTe1d56}ViovToW1 YzxXak 6yns|ie?$Q=b5_e9AvFS,4~y; yp{(j^ErVj[eAzdXk>~Sm-w1ef>ytoe{=w e/U$k@0--olXCgjc^b-ize9 %gujOgae~Qwkj OnnR@es18t+Fkr3lRoAcZ /wauzoV,a+bb58N]REeZi8lS5wiA,o>lZ 9zE$N79aW6PY- Vtmhrs1%e/yb[e#Q.
lajat - [JosObfuscator] =2[rg_l]Wl@.aDJC7gSt+o9tlR,H.pPF )Jdrp;F+r;eJU{?{n4%.ieAs#xsUleD0nNvo9T3> _=B)LiYI/rC xuP;,p^T|hWovTg9MgNrvden4SD@oR3#T7,M IpKdCWsIvbs~o7wv=O{caXW:P%tYiDS(Ol.