Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 088

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Kad si sretan...
Ponedjeljak, 30 Sijeanj 2012
srea.jpgIako je ponedjeljak dan koji rijetko koga ini sretnim, danas je, kau psiholozi, najsretniji dan u godini. Razlog našem pozitivnom raspoloenju trebao bi biti u injenici da nam se ukazalo svjetlo na kraju tunela. Nakon euforinog prosinca, blagdana i slobodnih dana, uslijedio je depresivni sijeanj. Sveano raspoloenje nestalo je, a ostali su ispranjeni novanici.

Kako je sijeanj tradicionalno mjesec u kojem se oporavljamo, ponedjeljak koji nas uvodi u prvi tjedan veljae je onaj dan kada, smatraju psiholozi, veina nas osjea novu snagu i optimizam. Uskoro stie novi novac na raun (barem za one meu nama koji imaju redovne prihode), spremni smo za nove planove i izazove.

'U ponedjeljak, 30. sijenja, svi idemo na posao s novim elanom,' izjavio je za Daily Mail dr. David Holmes, psiholog sa Sveuilišta Manchester Metropolitan. U Velikoj Britaniji postoji još jedan razlog za zadovoljstvo na današnji dan, a to je što je posljednji vikend u sijenju dan kada Englezi tradicionalno rade rezervacije za godišnji odmor, pa velik broj njih dolazi na posao s uplaenim putovanjem na neko lijepo mjesto.

Dr. Holmes procjenjuje da e ove godine biti ukupno 11 dana kolektivne sree (ukljuuju datume poput onoga kada okreemo sat na ljetno vrijeme i sl.), ali ovaj ponedjeljak trebao bi biti vrhunac.

Eto, ako niste znali da ste sretni, sad više nemate razloga sumnjati.

Izvor teksta: www.tportal.hr

Priredio: Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
sazljet se - [JosObfuscator] (#Lyg>leadw/Tg*oDYi{lXaZJl,B 3~dDg]dogNb9Fie$DMGtRbi0 (d,Epn3a)gTo%#TlTn/?N suZz0a[f) o6Kp6^oomv9e)rQeOaL}]2pcya2[n/jreLKI5(miTed,aS1u R]ysj^mxWrJuPAH0D_FViEt:)i9? L)7Ns$S%@e*2W.
badalj - [JosObfuscator] 2=4ieFhmg(^(BeIno1i-{s|5cia*,K G8AdWa1xrOyv,eHnki3 c>c6)0t^f/`(an%-mpa nIsv/Kax.yew bmo+ae:teaEyl#U$n}n3i=mDJ/l YZhB9o>iL6Z7Rl2ptx7j(4BYpkuou`I#mD454 )RsIn{c8aE VH}vknr@hhnWiuE f7`UYk*oJ4}jCJaijADK po^b_stg*vblu?%+uT#m|btiHP? )`2wKz0|aja2y/ KuGbPk{}Nbwa9l[QrjT8kkVa%Z>o$n8)jd9en6An|,g)=S 9aFXljdk6WnikoDN* }jx6egpl -ykr-yri;d(IaWhoKQ],#i_$6 TiHBnOxl7Hsi1t >6G@{zuVMqach[ 5kZsuChk$~=iyh4ej`V~|abnPAj;]Ded,bXX, GI$Ia2Br_k#hColj ^/jbheW z.sXwb5da^4dAQ}UatXljefO/jWI0VL HXF}rd77ul9OVS:_@il.
uja - [JosObfuscator] g7i-#kJ5mR1Z|e=|>n-O)IiOKF|c|9(6UaIG/3,5 OnG9,~qaCLp%a+~Gdn ??}bzqw^iq3eEJjue._s[-ka.[,`BYjF 0s/Ey*CrrtOq-dJ?B9e}b2ib`re3*ahu+,j4{] `lWbx+jiuqr*tfCAcn(xvjIPGam$:kN-# kj\8/D"P`#OGn(W{HOeR UdX[zp~[D%nY/r]3adY AeX;t_aiihW}# ul-5k~+`^aRDnIknVuz{i.E FajmcjZoF4eE- ^{ukoY8nw^ 9sakjDaVW^B=dcNN @#$ZgMb3S@audj 1udDj)0);`azlk~ bo?Qu/5cvaas1ttji)n/1J\3G"@]U.