Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:Stara jela 018

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 006

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Pobjednici - pravljenje čobanca

Naslovnica
Kad si sretan...
Ponedjeljak, 30 Siječanj 2012
srea.jpgIako je ponedjeljak dan koji rijetko koga čini sretnim, danas je, kažu psiholozi, najsretniji dan u godini. Razlog našem pozitivnom raspoloženju trebao bi biti u činjenici da nam se ukazalo svjetlo na kraju tunela. Nakon euforičnog prosinca, blagdana i slobodnih dana, uslijedio je depresivni siječanj. Svečano raspoloženje nestalo je, a ostali su ispražnjeni novčanici.

Kako je siječanj tradicionalno mjesec u kojem se oporavljamo, ponedjeljak koji nas uvodi u prvi tjedan veljače je onaj dan kada, smatraju psiholozi, većina nas osjeća novu snagu i optimizam. Uskoro stiže novi novac na račun (barem za one među nama koji imaju redovne prihode), spremni smo za nove planove i izazove.

'U ponedjeljak, 30. siječnja, svi idemo na posao s novim elanom,' izjavio je za Daily Mail dr. David Holmes, psiholog sa Sveučilišta Manchester Metropolitan. U Velikoj Britaniji postoji još jedan razlog za zadovoljstvo na današnji dan, a to je što je posljednji vikend u siječnju dan kada Englezi tradicionalno rade rezervacije za godišnji odmor, pa velik broj njih dolazi na posao s uplaćenim putovanjem na neko lijepo mjesto.

Dr. Holmes procjenjuje da će ove godine biti ukupno 11 dana kolektivne sreće (uključuju datume poput onoga kada okrećemo sat na ljetno vrijeme i sl.), ali ovaj ponedjeljak trebao bi biti vrhunac.

Eto, ako niste znali da ste sretni, sad više nemate razloga sumnjati.

Izvor teksta: www.tportal.hr

Priredio: Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
džemerezga - [JosObfuscator] jiuqAZ~mK_eoRxn6Rm>i:caQaKG,G91rv In;5}e$e`;oPMK1%t%^(s6vorgPd9l1S1lexJiOytRE PL$izd;E9i9%]otL B-xnzkJQo)is,`otq)eIAix2D,^nVB `X~#7p?Koq`)l{xbu9JDzEk(,Ao)(,ds;vmLht-/%.
crljena - [JosObfuscator] Fp`c~8r3eiE:dH,j;De,Oo/v]*#,ISj` cqxvDK@Zr,]9s9xt^{a`Q@ tJob1no4iZj/^pG9ee`r5,9da,- 1dPcZG_F7riM)vW2eX+)hn6$,uag.
cajt - [JosObfuscator] 5i((>mH1H~eHZXnqi.Cb#c$BNi.aAc,Z evyrRXim3jl*S-e>mJ0ETegfnE7.