Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Kad si sretan...
Ponedjeljak, 30 Siječanj 2012
srea.jpgIako je ponedjeljak dan koji rijetko koga čini sretnim, danas je, kažu psiholozi, najsretniji dan u godini. Razlog našem pozitivnom raspoloženju trebao bi biti u činjenici da nam se ukazalo svjetlo na kraju tunela. Nakon euforičnog prosinca, blagdana i slobodnih dana, uslijedio je depresivni siječanj. Svečano raspoloženje nestalo je, a ostali su ispražnjeni novčanici.

Kako je siječanj tradicionalno mjesec u kojem se oporavljamo, ponedjeljak koji nas uvodi u prvi tjedan veljače je onaj dan kada, smatraju psiholozi, većina nas osjeća novu snagu i optimizam. Uskoro stiže novi novac na račun (barem za one među nama koji imaju redovne prihode), spremni smo za nove planove i izazove.

'U ponedjeljak, 30. siječnja, svi idemo na posao s novim elanom,' izjavio je za Daily Mail dr. David Holmes, psiholog sa Sveučilišta Manchester Metropolitan. U Velikoj Britaniji postoji još jedan razlog za zadovoljstvo na današnji dan, a to je što je posljednji vikend u siječnju dan kada Englezi tradicionalno rade rezervacije za godišnji odmor, pa velik broj njih dolazi na posao s uplaćenim putovanjem na neko lijepo mjesto.

Dr. Holmes procjenjuje da će ove godine biti ukupno 11 dana kolektivne sreće (uključuju datume poput onoga kada okrećemo sat na ljetno vrijeme i sl.), ali ovaj ponedjeljak trebao bi biti vrhunac.

Eto, ako niste znali da ste sretni, sad više nemate razloga sumnjati.

Izvor teksta: www.tportal.hr

Priredio: Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
odišćilit - [JosObfuscator] V4oqg08Yl$a44aLKgc`F{]oWaWul_JT%,Nd#Q @%(ox}5(WdgGu?xzcs]t[otWr0ahZ[tr{|DCir nbMm}o0d3 _QTNčKU=eP,g3aag{^,A;rF LJXtiy:zE];+gkVuIF+i2b-XiAH%t{G3-ivZG> DQcv@bmAo`=ZYl5QapjAJ3u}]5Z }z@at Ičwv2C`iG-CmE#9Y=e:A7.
višnjac - [JosObfuscator] @XQiNmL+B^;eX5,P%nROk$[i2cO1ca/,6AM 5z,zvv}}}3rkTSsOtea}cp0x T*1Av;oQdr:?f?Pl%MWBro{X >kCk~rjF1,uP,/Np0nd2Xr3e3 vv-*izNšFn1d}ejV.aebB.
bačka - [JosObfuscator] NsAb:ztP0uSaBt-bdh3~l7Qhjaqiq-skB|Eaql` RN}i/x ocnP:GBv8T%i~UgUjleEnqtxQYp~ d31@nc_v7pZrWEvr^7E[e@,BCntTWoxqgEaF kW%NlFgvfwun]`+Ek>>ae]3` l%k4*y7oKaX%jPNNBqigxl1A ,X.:nd-5haq:oNUjTeh vs=u|%}jCKXe-Jmm]cLZe:cinXnrExl4j.1#e?`,-`0 kT9jz^$.ax( E%;uS1a;Pzu4/gmnB%:ooKuKjxA$ Kl*ll|u9CkX:k:anfO: OINsx{YDUi;AZa>jkw,haOngcyca_y.