Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Naj-naj
etvrtak, 29 Prosinac 2011
vatromet_2011.jpgKao da je juer bilo da su svi estitali Novu godinu, puno zdravlja, sree, veselja, para i šta god tko poeli da mu se ostvari. Još se nismo ni naviknuli da pišemo 2011., sve nam izleti 2010., a ono doe i vrijeme za iduu 2012. godinu. Pa da ovjek ne povjeruje kako vrijeme leti. Zašto je to tako? Pa zar stvarno mislite da emo se baviti tako teškim pitanjima u ovo prednovogodišnje vrijeme?
Naravno da neemo. Nije ni vrijeme ni mjesto. Zasad je bitno ovo: prošla je ta najgora godina u ne znam koliko zadnjih godina. Za nju su nam svi govorili da e biti najgora i najtea. To je superlativ, od toga sloit ete se gore ne moe.  A da ne bi ispalo da ti naši vieniji predstavnici i mozgovi otekli od razmišljanja lau, dosjetit e se  oni da u novoj godini privremeno ako treba, uvedu komparaciju pridjeva i u više stupnjeva. Zapravo, po potrebi.  Ako je 2011.g. bila najgora, onda bi se za 2012. godinu moglo rei da e biti nadnajgora (naravno da word podvlai kad još nije donesen zakon o kompariranju pridjeva u kriznim  i izvanrednim situacijama, te situacijama kad postoji vjerojatnost da bi mogla postojati potreba za uvoenjem dodatnih stupnjeva komparacije). 2013. godina bit e naravno prekonadnajgora , 2014. Previšeprekonadnajgora, 2015. Isuvišeprevišeprekonadnajgora i tako dalje i tako dalje.  Mi time ništa ne gubimo. Mi time zapravo samo dobivamo. Loše e nam biti kako god okreneš. Svi emo biti siromašni, pa neka se hrvatski jezik barem onda obogati. E kako bi mi bilo drago da mi na kraju idue godine svi kau, vidiš da nisi bio u pravu, godina nam je bila puno bolja nego 2011. Zaista vam svima elim da promašim sto posto. Sretna vam Nova godina!
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
puvat - glagol, 1. puniti to zrakom ili kojim drugim plinom; 2. o vjetru, puhati.
zamigat se - [JosObfuscator] 1oUrE3 7iBjja.GefDcl}wiuJ3E,2sDw mQn/-7N~e(F7b6 i~.UmmPqo4wUAanFakiIEo8 tv:~ofAEbd}oRlYgVDj_N1KeBCOuettri7mw|d vNk~iG[:aWw[-k%v;c=on):Wmne@d CjqSTUeH-bUgl#u8V*,^ jQ^@~zhh,aoLLt+c$;ate,W;l*F]5qj_@xeNeDPteOiS *k`kllcatrhck3ufv|oU/ d~fj0g,@e-mg-lyeo+_J:HzsW NVsw)\F"$KLo5jO;M`oMK%Ljz@S EH6.x}wth3,=o)f Wc[Tdm.2rDDi,P~6s fDOsq5eV F+6m4LQEi8zCgBaT 6ckn`D?o}E:G;blpska|spip=wcT%GakY:Z\8"oKFR.
trkat se - glagol, takmiiti se u brzom tranju.