Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:i mačka

Naslovnica arrow Vijesti arrow Postojimo i pravno i virtualno
Postojimo i pravno i virtualno
Četvrtak, 06 Listopad 2011
Udruga građana - www.tolisa.infoPoštovani posjetitelji našeg Portala, obavještavamo vas da smo jučerašnjim danom (5.10.2011.g.), stekli pravni subjektivitet. Naime, naš portal od sada je pod okriljem udruge istoimenog naziva, www.tolisa.info. Ono što je do sada bio plod rada nekolicine entuzijasta, od sada će biti plod rada čitave Udruge. Ovime ćemo svakako uključiti u rad i nove ljude, a time i unaprijediti rad stranice, koji će se kao i do sada bazirati na informiranju o svemu što se događa u našem mjestu, ali i bližoj i široj okolini, objavljivanju fotografija, video sadržaja, kao i objavljivanjem stalnih sadržaja, poput rječnika, recepata starih jela, igara, ali i uvođenju noviteta.
  Naravno, nećemo se zaustaviti samo na tome. Kroz Udrugu pokušat ćemo  pomoći u radu drugim grupama i udrugama građana u našem mjestu, kao i bližoj i široj okolini. Posebno se to odnosi na grupe vezane za ekologiju, kulturu i sport. Uredništvo portala, zahvaljuje vam na potpori kroz sve ove godine. Budite naša podrška i dalje, a mi ćemo se truditi opravdati vaše povjerenje. Naslovna slika prikazuje logotip Udruge, preko kojeg ćete nas ubuduće prepoznavati.
 
Daniel Dominković
Logo izradio: Damir Oršolić
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ogrebača - [JosObfuscator] Kiot]Kmi$0+wec0n]q}0iTd/ccAJaU,ZJ fcrfn9a1jnpwrVrdd~Frayvre#kaiv k6kgtnozjEMfaJ 9s[(qZlZ4sjuN>*CžJim :.l2zdaz?+Q @dQg}č~ye^š~lH}Dj/PasrZ{?n_8jKgbTee.5Q E[lmnl[ma4nsV.>aG2%.
okrezavjet - glagol, v. okrezavit.
cebanjka - [JosObfuscator] VlRz7jtXu#DKlMjyY+aD`hOEčH-kRW=ZaVW,? Q[:flZo=UajdgH~fuoT,]lBnAUj#3/aqGH.