Jeste li znali...

... da je najdua ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugaka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:uf, ne mogu vie vako ivit

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Postojimo i pravno i virtualno
Postojimo i pravno i virtualno
etvrtak, 06 Listopad 2011
Udruga graana - www.tolisa.infoPoštovani posjetitelji našeg Portala, obavještavamo vas da smo juerašnjim danom (5.10.2011.g.), stekli pravni subjektivitet. Naime, naš portal od sada je pod okriljem udruge istoimenog naziva, www.tolisa.info. Ono što je do sada bio plod rada nekolicine entuzijasta, od sada e biti plod rada itave Udruge. Ovime emo svakako ukljuiti u rad i nove ljude, a time i unaprijediti rad stranice, koji e se kao i do sada bazirati na informiranju o svemu što se dogaa u našem mjestu, ali i blioj i široj okolini, objavljivanju fotografija, video sadraja, kao i objavljivanjem stalnih sadraja, poput rjenika, recepata starih jela, igara, ali i uvoenju noviteta.
  Naravno, neemo se zaustaviti samo na tome. Kroz Udrugu pokušat emo  pomoi u radu drugim grupama i udrugama graana u našem mjestu, kao i blioj i široj okolini. Posebno se to odnosi na grupe vezane za ekologiju, kulturu i sport. Uredništvo portala, zahvaljuje vam na potpori kroz sve ove godine. Budite naša podrška i dalje, a mi emo se truditi opravdati vaše povjerenje. Naslovna slika prikazuje logotip Udruge, preko kojeg ete nas ubudue prepoznavati.
 
Daniel Dominkovi
Logo izradio: Damir Oršoli
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
saljat se - [JosObfuscator] 2Ng=N84l3L2laXnJgR_Y.oual3;,,1E Yxwz/o;+7 YkbkiSv}DVg=i|~ %(m:nMH~noOogWho$|Y }1gnAATxapAkRp}WnaK#idJk+)^aAOw=t-Omiw@,a e;p->Ma=u/sLbt8@]iI w`pc2Mu7=/nM((FotTU rkI*BuG @pv=ZrG;6lK0u7noQh 0?lBTka==srka+Sw-tAkmd=oO5F?m=N NBN5Zvvi.hrXe@h^49mae@N`Nznxs2kBo;Lm@q Pq1r@.i+*awzjeJdn[w$om^h1b-B$f}lB|vjNuDH:$Y hQ\BJ1d"x6.#6aY-K`ltg ;BscT:xed+Qs9 8|Z9jNeex>]2 G?vFkU[itnrN#aUeX 0[>Ts+g^aPmlHjjOy(a~3l9;a: _rBjJvudlX,p@Ve>8Y\1">eH?.
ua - [JosObfuscator] K/5ObixmYKey(XYndX}ioEjc3a.Pw.$,_ kSvTqrRUsft>aC Bm+*LvoleSTomO2tmUaAdIp- E>#>GsDO+]:i6t8;w0nbBe7>L }sB~do_4oPTZ/mba/,$fe)4Exp Tqkh~o@k)Bmo#5Ms-8i;cn,@75,X .%DjvnCpgyii>sU1#kb$okqgj[7G i*rr5ja_~x2s8_@t9}+4a/#.
tandrknit - [JosObfuscator] (I)%g2D,lw9`naPzg=oIl;7,:6 tISp.r:,/@ceuW(naiJgeSmCzsQeK4nWM-t;o?,i 6p`onxrIogdQv@rxq_@dh|nB*OQ/oGc,d7 -e#=u6uSm:irS9hiXhjn:#2e-mtJ|udib#,IG0-P ImiLSz$M*ggWEuNS@(3bpQ7/^iygTtS_EiSxi#o UU84rksi=XvGuo4t?P:rJ,7i+iz +InOabgdz^lK^oB)ZI[ tH=pzuRgrALJ)]eZCtmm6Oozidrurgn=uytp$#2Kiq6Lx.