Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Postojimo i pravno i virtualno
Četvrtak, 06 Listopad 2011
Udruga građana - www.tolisa.infoPoštovani posjetitelji našeg Portala, obavještavamo vas da smo jučerašnjim danom (5.10.2011.g.), stekli pravni subjektivitet. Naime, naš portal od sada je pod okriljem udruge istoimenog naziva, www.tolisa.info. Ono što je do sada bio plod rada nekolicine entuzijasta, od sada će biti plod rada čitave Udruge. Ovime ćemo svakako uključiti u rad i nove ljude, a time i unaprijediti rad stranice, koji će se kao i do sada bazirati na informiranju o svemu što se događa u našem mjestu, ali i bližoj i široj okolini, objavljivanju fotografija, video sadržaja, kao i objavljivanjem stalnih sadržaja, poput rječnika, recepata starih jela, igara, ali i uvođenju noviteta.
  Naravno, nećemo se zaustaviti samo na tome. Kroz Udrugu pokušat ćemo  pomoći u radu drugim grupama i udrugama građana u našem mjestu, kao i bližoj i široj okolini. Posebno se to odnosi na grupe vezane za ekologiju, kulturu i sport. Uredništvo portala, zahvaljuje vam na potpori kroz sve ove godine. Budite naša podrška i dalje, a mi ćemo se truditi opravdati vaše povjerenje. Naslovna slika prikazuje logotip Udruge, preko kojeg ćete nas ubuduće prepoznavati.
 
Daniel Dominković
Logo izradio: Damir Oršolić
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ofuljit - [JosObfuscator] G^:/d1..[c,V 5r8py.Kr]UcH[d@eJnsz7u++3tBmiHrz }jq#rnape]TTc vvOpaP)uu@}šj4oG^tf>1Tal}j3@6uK_ćqFpi2 5^Gztev=[u;kaRa.( Hqw#N21]=C.P V}pEGr$gQ2eJZAwnG7eahs_7eHoL=n4l5oG7uyp 9EiJz>:rYjzYaQlW%omvo5i|K:t9%.EiNg m>As{eqEYn,)Z OKc0no#T%eO 1YE9i#JosMppu6lnLhi>lta$Iiascli -uS{o%g?RlčX;tGke0QrRkJi=qv~Ky$*auZBKnft/zj91IWaaq.
susa - [JosObfuscator] a*Dsi_sj~mJP=Vye`bn(?diO9cYWcwU]a{f,{ kF@nv[s.h.0C R~Erduuar?fž1>tiah.
puno-pripuno - pridjev, ono koje je jako prepunjeno, više nego prepuno. \\\"Kad ćeš mi doć iscrpit jamu? Puna-pripuna je.\\\"