Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Ćiro polako ali sigurno

Naziv slike:

Naslovnica
Likovna kolonija
Nedjelja, 25 Rujan 2011

Likovna Kolonija Tolisa 2011Jučer je u organizaciji osnovne škole fra Ilija Starčević kod stare kuće Tunje Ive Malbošića održana likovna kolonija. Pokrovitelj projekta je bila fondacija iz Sarajeva "Učenici pomažu život". 25 nadarenik učenika, 14 iz naše škole te učenici iz škola u Domaljevcu, Donjoj Mahali, Orašju, Vidovicama i Oštroj Luci-Boku slikali su razne motive tehnikom ulja na platnu.
(slike i video dodani)

Da sve protekne u redu brinule su se naš pedagog Slobodanka Živković, nastavnica likovne kulture Đurđica Jezerčić te nastavnik likovne kulture Ivo Pejić iz škole u Domaljevcu.

Što se tiče slika, samo ćemo reći da ćemo u budućnosti imati više Iva Pejića. A to ćete se, vjerujem i vi uvjeriti kad pogledate slike.

Slike će biti izložene, a vjerojatno će se organizirati i humanitarna aukcija. O mjestu i vremenu održavanja ćemo vas naknadno informirati.

Slike će uskoro biti u slikovnici, ovdje pogledajte par slika i video isječak.

 

 
Likovna_Kolonija_2011_01.jpg
Likovna_Kolonija_2011_02.jpg
Likovna_Kolonija_2011_03.jpg
Likovna_Kolonija_2011_04.jpg
Likovna_Kolonija_2011_05.jpg
Likovna_Kolonija_2011_06.jpg
 

 

Damir Oršolić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
givit - imenica, metalni predmet, obično valjkastog oblika, sa željeznom alkom za držanje (veći giviti) ili posebno ergonomski oblikovanim držačem na vrhu (manji giviti),koji svojom unaprijed određenom i poznatom težinom omogućuje mjerenje mase na vagi, teg, uteg.
roždavo - [JosObfuscator] W^ERpErX^i}iWFdNavmjambNe-6jv;D,7 uj.pZz_c>}GakRFpfGKqnu]:Bsš>PtqT@eF=qn*nW>o2,8 a#i7ojUqmbYtFr[aC(a.wTs}*}lU;{*(oPhL 8jQNMuPYy ]-k/Lvo3,#rMozDfyvT4T_,%4 ~PA27n}_3e.m5u#Var$eBdQ3Jn{b-GoFlg.
otombolito - [JosObfuscator] nTmp|r66V%iFHWdssoj4.Lrke*vbbO^b,0Y })*,;o4nh@6oM9N qQš3tHotl Apj~|e.Y^=j o4s(ocbhoLQjMeVš.CL0e=nfi^$oa,d sv?7wiXe@y]sq/qneXRndćS)he>,@6+% cGJ,rOm4aFs-zdEl)Pv2>uHB$čxx=e.?4nO=e(or.