Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 017

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dani Tolise, treći dan
Subota, 24 Rujan 2011

hamlet-noz.jpgNaravno da je i treći dan Manifestacije donio mnoštvo zanimljivih sadržaja. Već od ranih jutarnjih sati, na školskom igralištu odigran je malonogometni turnir. U 12.00 sati, započela je Dvoru školska priredba, na kojoj se moglo vidjeti sve što djeca danas znaju, ali i zaključiti da će u budućnosti znati i puno više. Od recitacija, preko glazbenog programa, sviranja i pjevanja, plesanja i naravno "igranja" kola, sve do glume i u tome veoma uvjerljive izvedbe. Šahovski turnir započeo je u 16 sati.

Slike su u Slikovnici!

Novi stari pobjednik šahovskog turnira bio je Vjeko Živković iz Orašja. U Izvedbi Gradskog amaterskog kazališta iz Županje, mogli smo vidjeti uprizorenje Brešanove drame, nešto izmijenjenog naziva, Predstava Hamleta u selu Rastovci Donji. Po reakcijama publike da se zaključiti da je predstava više nego uspjela. Nismo se mogli oteti dojmu da se ovoj Brešanovoj drami vrlo često događa upravo ono što se u radnji drame upravo događa Shakespeareovom Hamletu. Česta izvedba ove drame u različitim sredinama, kao da je pisana za svakoga i svatko u njoj nalazi sebe i svoju sredinu u tom teškom vremenu. Kao da je i sam pisac predvidio što će se dogoditi, pa se unaprijed našalio sa svima nama kojima je ova drama draga, pa ju često uprizorujemo. Danas na programu Dana Tolise možete pogledati na Odbojkaškom igralištu na stadinu Sloge memorijalni odbojkaški turnir "Čarli-Žiri". Večeras, također na stadionu sloge, na velikoj pozornici, KUD "Kralj Tomislav" imat će svoj cjelovečernji program. Pozivamo vas da i danas kao prethodih dana u velikom broju posjetite oba događaja.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
sklepetat se - izgubiti tlo pod nogama, pasti, srušiti se.
palija - [JosObfuscator] L_-9iD?ZmhjFseNvInmsFkijcn7Uwao]ma,| NXDvZ.ih) _)03kcl~IgYi?qb%p3m)a9G.
liftano - [JosObfuscator] kSpI=)rAi0V[dn.J%VjZ|KGyetTJ3vTn~w,9_4{ 8g5Fxv:8q-r`s*tL4a0O EOZbTpRo+j=IXev,$LP (Ps]swvJIA`ibsA;jn%%xQeZKltE9Ojl8jo80 DPagp|iRG[l[_qaYvvtjkaDT.