Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:lučevine

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Drugi dan
Drugi dan
Petak, 23 Rujan 2011
dsc_2109.jpgJučer (22.9.2011.g.), na Danima Tolise, djeca iz osnovnih škola, ali i oni malo stariji, prodefilirali su ulicama Tolise i susjednih sela na biciklima. Biciklijada je ove godine privukla veliki broj učesnika. Prema riječima organizatora, u koloni ih je bilo oko 650. Svaka čast organizatoru, ali i svima onima koji su se odazvali i došli na biciklu. 
Slike su u Slikovnici!
U večernjem terminu u Dvoru je dodijeljena književna nagrada "fra Martin Nedić", koju je prema ocjeni stručnog povjerenstva ove godine dobio Mato Nedić, autor knjige o životu i djelu fra Martina Nedića, pod nazivom "Pater Martinus". Na natječaj za književnu nagradu, ove godine je pristiglo preko 20 djela. U nastavku večernjeg programa, upriličena je već tradicionalna pjesnička večer. Po prvi puta mogli smo čuti pjesme autora  u interpretaciji profesionlanih čitača ili bolje rečeno čitačica. Danas, na programu Manifestacije imamo turnir u malom nogometu na školskiom igralištu u Tolisi. U podne počinje školska predstava. Šahovski turnir održava se u Dvoru u 16.00 sati, a kazališna predstava u izvedbi Gradskog kazališta iz Županje, "Predstava Hamleta u selu Rastovci Donji" započinje u 20.00 sati.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
saljat se - [JosObfuscator] ];8sg(Ugl{%aa{aa/(-g.FcY#oOyl|_Izq,tLNPx moV )TkyYO?i~pšR~_wgi7 Qm0nSo-WpgF9L*oGRD3 5|UnolaaxCpP8~lvaxmxd8ra_g]Ut>Hi@gm,z gpE}%owa/B=svItTUY5i0PitB .Bh^p=t)DuHRnp.v1ojF#T/ )P?xuh YBv2`5rrjdMlZoomw-2 7kVrt/aVt_p?kOu[/ovF?SOm:*$x: $nEZuvK:Cr}LYe}mU}_C|ez(endks1k#BVVo6ym;* dj/rE.akCiZzIRGkGdc/%oLz=brGIlhA}jmguX:] Y~\ihq:("kQ.m3aJR2zSl;_[E %[rjIsZfaeoY$f Ao+mjMZdWem@ UkZT,2,i/;9bš;alk:aJI 5}~n)s.iRbaQNXvlZF0jY93#`a{eQQ,lUAY#ua@Z{^$ ^j(lu*:efč{tteE`\q"SsnYL.
otkle - prilog, s kojeg mjesta, iz kojeg mjesta, odakle. \"Jel dijete, otkle si ti?\"
puvanje - imenica, 1. punjenje čega zrakom ili kakvim plinom; 2. o vjetru, puhanje.