Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Drugi dan
Drugi dan
Petak, 23 Rujan 2011
dsc_2109.jpgJučer (22.9.2011.g.), na Danima Tolise, djeca iz osnovnih škola, ali i oni malo stariji, prodefilirali su ulicama Tolise i susjednih sela na biciklima. Biciklijada je ove godine privukla veliki broj učesnika. Prema riječima organizatora, u koloni ih je bilo oko 650. Svaka čast organizatoru, ali i svima onima koji su se odazvali i došli na biciklu. 
Slike su u Slikovnici!
U večernjem terminu u Dvoru je dodijeljena književna nagrada "fra Martin Nedić", koju je prema ocjeni stručnog povjerenstva ove godine dobio Mato Nedić, autor knjige o životu i djelu fra Martina Nedića, pod nazivom "Pater Martinus". Na natječaj za književnu nagradu, ove godine je pristiglo preko 20 djela. U nastavku večernjeg programa, upriličena je već tradicionalna pjesnička večer. Po prvi puta mogli smo čuti pjesme autora  u interpretaciji profesionlanih čitača ili bolje rečeno čitačica. Danas, na programu Manifestacije imamo turnir u malom nogometu na školskiom igralištu u Tolisi. U podne počinje školska predstava. Šahovski turnir održava se u Dvoru u 16.00 sati, a kazališna predstava u izvedbi Gradskog kazališta iz Županje, "Predstava Hamleta u selu Rastovci Donji" započinje u 20.00 sati.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
baza - [JosObfuscator] m%:%(iJIRmm69eqn.[Ci$GFvc`q#YaS*|pz,p* ugAa-H]r8mqmo=lk3m]6i+L]kKNhRHa3o ^9x-bd0y)oixl(uJCNjtTudkKha;+v|k _@EzuR9x2av[.AS Jg;~y85r(YRo=Fz5$%.d3o5f7aGs8*tf-ic:NmRt[w -#b*dIiDkRMjSjt:e(ZlyFE,i{p7ym[ r|cI:NcvTADi;jOHB2evdC1tUTj-o@vsi*{VO/mO:3rfa@71 :5XJuiu McyrIdpRnY-NU_iA+mVuH_K nwT-bhBGl]oGLb[i(6ttcYm2;@at]m>a?,HUp Iebxq%Sva2Cz3gtXa?^qu+,d h5vz{owvmI7a`.
flanerka - imenica, bijela pamučna majica dugih rukava koja se nosi kao donji veš.
dibat - [JosObfuscator] *p4.K.r7(~iDiAVok>~$r#?K@i*sWv=eLln[Ao^.I#: yčI0KeS%9kZWtaPt*~i49=e> Y[8{k*AK_aa#k9vDu#G)H VpIr`[w3Dis%{l#6ji$k$um{b_9,%1vS [C,Kt7N.rtFDluacž~7iJ3o9tEwgL-iwD AWm7xoWrg$gCJGutusieć[Un,o)?0isTHn$t-Z+ jC=dhpfiaW` ]sIZ)D=ei, 1nbx`}ebš`?Xt%mdo) .a=uNč`inTLFpn]hyJi:mmd+,(A 5?vJ@r9Jt|,ej{|b^gla]CUirtUi