Jeste li znali...

da je u Tolisi na Boi 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uope snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Ekipa Tolisa 2

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Drugi dan
Drugi dan
Petak, 23 Rujan 2011
dsc_2109.jpgJuer (22.9.2011.g.), na Danima Tolise, djeca iz osnovnih škola, ali i oni malo stariji, prodefilirali su ulicama Tolise i susjednih sela na biciklima. Biciklijada je ove godine privukla veliki broj uesnika. Prema rijeima organizatora, u koloni ih je bilo oko 650. Svaka ast organizatoru, ali i svima onima koji su se odazvali i došli na biciklu. 
Slike su u Slikovnici!
U veernjem terminu u Dvoru je dodijeljena knjievna nagrada "fra Martin Nedi", koju je prema ocjeni strunog povjerenstva ove godine dobio Mato Nedi, autor knjige o ivotu i djelu fra Martina Nedia, pod nazivom "Pater Martinus". Na natjeaj za knjievnu nagradu, ove godine je pristiglo preko 20 djela. U nastavku veernjeg programa, upriliena je ve tradicionalna pjesnika veer. Po prvi puta mogli smo uti pjesme autora  u interpretaciji profesionlanih itaa ili bolje reeno itaica. Danas, na programu Manifestacije imamo turnir u malom nogometu na školskiom igralištu u Tolisi. U podne poinje školska predstava. Šahovski turnir odrava se u Dvoru u 16.00 sati, a kazališna predstava u izvedbi Gradskog kazališta iz upanje, "Predstava Hamleta u selu Rastovci Donji" zapoinje u 20.00 sati.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
upile - [JosObfuscator] zp}Z88r1Z([Gi0QclgHm$orto)bg^,. KvsD;v1FeH.T$$ y=v;s3kmOButp*a/AQ,Y2}E ie2osc3#v8n1e>bf }Uqo(pd^$ikjVeD/dME-nT%yo-my>m:x woIR"ajlaC^$J :lSdPsQHa~U}m@#}qGwKKkWjI=7n11bBajF2=0iKgUoex^T*W urFoGqu9tp=)dgmivBPlrVbeM5n}G S#bGrSza5c)Lz.inokK%o msjAn4a.(p %z*/?o0{WTs^MWUt+_,a|l~N$@"Xk`ZJ.(S$]
gunturat se - [JosObfuscator] ygdq+~=l~Ua.{=Uyg:?_o}jrl=,0xOnc K2pBD)rNoSxv-W)uoydC%vz.iDt,WUq:iJbX qf%p>pRo>{49fsetx-rlurApDtH^a3SAkV|Se ?4dg_QwSubn[tc}qN,uszr%}Z=gaDP@Y0n^WjK[a0~,^ PrmQg%rtO@PlO%].iTfE0ig%niQk`oct7Mgi~6} Os}0H8Ee=t.
smij - imenica, izraz usana i lica praen mimikom i glasovnim reakcijama, izazvan vedrim, radosnim ili aljivim povodom, smijeh.