Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Doji, Dojia 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Zaleena sava

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Drugi dan
Drugi dan
Petak, 23 Rujan 2011
dsc_2109.jpgJuer (22.9.2011.g.), na Danima Tolise, djeca iz osnovnih škola, ali i oni malo stariji, prodefilirali su ulicama Tolise i susjednih sela na biciklima. Biciklijada je ove godine privukla veliki broj uesnika. Prema rijeima organizatora, u koloni ih je bilo oko 650. Svaka ast organizatoru, ali i svima onima koji su se odazvali i došli na biciklu. 
Slike su u Slikovnici!
U veernjem terminu u Dvoru je dodijeljena knjievna nagrada "fra Martin Nedi", koju je prema ocjeni strunog povjerenstva ove godine dobio Mato Nedi, autor knjige o ivotu i djelu fra Martina Nedia, pod nazivom "Pater Martinus". Na natjeaj za knjievnu nagradu, ove godine je pristiglo preko 20 djela. U nastavku veernjeg programa, upriliena je ve tradicionalna pjesnika veer. Po prvi puta mogli smo uti pjesme autora  u interpretaciji profesionlanih itaa ili bolje reeno itaica. Danas, na programu Manifestacije imamo turnir u malom nogometu na školskiom igralištu u Tolisi. U podne poinje školska predstava. Šahovski turnir odrava se u Dvoru u 16.00 sati, a kazališna predstava u izvedbi Gradskog kazališta iz upanje, "Predstava Hamleta u selu Rastovci Donji" zapoinje u 20.00 sati.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
nalada - imenica, prehlada.
sikerite - [JosObfuscator] -i|Sms)0e]t{n7mjCXi{c,adE@,i;#p @PI0-d2uX9ir;|EYioXanoeaKl=oxo} 8`}MoOdH.>OQ B3osHPiE#jpne]{kp#ij=r}ejq+~y.
vi - [JosObfuscator] tL[pP3rKerikLQ>GlC*CIxoeS}f?g#S->,7gv Ii.TlX^zyJng%faxzoM6d[D1#m,mzN) GQp|H%boU%Sn4G>Ofau.d,Qf,AA ;]Fvyn>;ga/XCwBdP,L 8M:pgQoLFv2zv0uN@ibgxQ1]ve3:CHK U{wc\_;"buhW>5*eNHqI t_d{|O8rXYYuiQ}%@2` %mxWXvEjMBe7Hg@~^>7eWr0t1fu~J?3P3{ 9*H. Sq r?Nb Z?-g9@e#tbmKqo1B OO/jMW1ezI^ ;M4wnb]Ual| zp0oT}ARl^ii7i(9cC|iA} :v+i8~31c9b 73rplkoiYrB)eueXt9x+)a~h0!l\G"