Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najvea u BiH sa dimenzijama: duina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:svinjska glava

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Drugi dan
Petak, 23 Rujan 2011
dsc_2109.jpgJuer (22.9.2011.g.), na Danima Tolise, djeca iz osnovnih škola, ali i oni malo stariji, prodefilirali su ulicama Tolise i susjednih sela na biciklima. Biciklijada je ove godine privukla veliki broj uesnika. Prema rijeima organizatora, u koloni ih je bilo oko 650. Svaka ast organizatoru, ali i svima onima koji su se odazvali i došli na biciklu. 
Slike su u Slikovnici!
U veernjem terminu u Dvoru je dodijeljena knjievna nagrada "fra Martin Nedi", koju je prema ocjeni strunog povjerenstva ove godine dobio Mato Nedi, autor knjige o ivotu i djelu fra Martina Nedia, pod nazivom "Pater Martinus". Na natjeaj za knjievnu nagradu, ove godine je pristiglo preko 20 djela. U nastavku veernjeg programa, upriliena je ve tradicionalna pjesnika veer. Po prvi puta mogli smo uti pjesme autora  u interpretaciji profesionlanih itaa ili bolje reeno itaica. Danas, na programu Manifestacije imamo turnir u malom nogometu na školskiom igralištu u Tolisi. U podne poinje školska predstava. Šahovski turnir odrava se u Dvoru u 16.00 sati, a kazališna predstava u izvedbi Gradskog kazališta iz upanje, "Predstava Hamleta u selu Rastovci Donji" zapoinje u 20.00 sati.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
ouljano - pridjev, ono koje je ostalo bez iega u kakvoj hazardnoj igri, koje je tetovalo puno.
plianj - [JosObfuscator] xLi0`/wmh[etRX2nS~7uiCXXc,S2aZ,;k- ~|h|nRwA)au$ttk;Dou/b_#qp*Ki`(n5Aa7X% UmZsA@sivR9t+6#no;itRNhdZj -gnJ,ol2l,CjGi;Kfv.b^L(ibec0TO=a~CC,Dx*M )uk%oYj9;%e4vnqX E{sCUehTBot ~s4kb.DCeuCep-z(9Tlr*j*aW.Vjquu{e 6xQqp>~Q*.oR=l` 5vR:l=}a6vzc?MgH`an^di#mDikeU Lh5`iOPp~ C%m-3r(a][i#Wn7k$i|8m,A/+ zxI:umqwBFjDe7`/rjs__GFAtb=a(gi0w)miCa=.
starosvatica - imenica, pratilja od starog svata.