Jeste li znali...

... da je prva puka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 4
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:...i suci kau 11.40 - PRVO MJESTO

Naziv slike:

Naslovnica
Drugi dan
Petak, 23 Rujan 2011
dsc_2109.jpgJuer (22.9.2011.g.), na Danima Tolise, djeca iz osnovnih škola, ali i oni malo stariji, prodefilirali su ulicama Tolise i susjednih sela na biciklima. Biciklijada je ove godine privukla veliki broj uesnika. Prema rijeima organizatora, u koloni ih je bilo oko 650. Svaka ast organizatoru, ali i svima onima koji su se odazvali i došli na biciklu. 
Slike su u Slikovnici!
U veernjem terminu u Dvoru je dodijeljena knjievna nagrada "fra Martin Nedi", koju je prema ocjeni strunog povjerenstva ove godine dobio Mato Nedi, autor knjige o ivotu i djelu fra Martina Nedia, pod nazivom "Pater Martinus". Na natjeaj za knjievnu nagradu, ove godine je pristiglo preko 20 djela. U nastavku veernjeg programa, upriliena je ve tradicionalna pjesnika veer. Po prvi puta mogli smo uti pjesme autora  u interpretaciji profesionlanih itaa ili bolje reeno itaica. Danas, na programu Manifestacije imamo turnir u malom nogometu na školskiom igralištu u Tolisi. U podne poinje školska predstava. Šahovski turnir odrava se u Dvoru u 16.00 sati, a kazališna predstava u izvedbi Gradskog kazališta iz upanje, "Predstava Hamleta u selu Rastovci Donji" zapoinje u 20.00 sati.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
komendija - [JosObfuscator] G;i?f0mf?enPo}n1Nk5i5cJ`a4:,=eP=E {NplssOhBi=qtnfuO)ni?a]98Ui166e[cZpin0sjV4bPaodzsp 9d+iRVo3ib#jkOwr{)Jatk ,z)aL `f0HDsm$k6mlRwjYiKjGeSh0cQ,o|6Jn kcKzybjaUPlqa#|R9n,p 8OepauoXNF+_OGSa*FCl?{ivPac^JaB,Y MC_/OsyUcep8g)#r-VX7dTI8Wn;j.N$@aTob.
pop - imenica, igraa karta, kralj.
brma - prilog, na brzinu, brzo, ubrzo.