Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najvea u BiH sa dimenzijama: duina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Drugi dan
Petak, 23 Rujan 2011
dsc_2109.jpgJuer (22.9.2011.g.), na Danima Tolise, djeca iz osnovnih škola, ali i oni malo stariji, prodefilirali su ulicama Tolise i susjednih sela na biciklima. Biciklijada je ove godine privukla veliki broj uesnika. Prema rijeima organizatora, u koloni ih je bilo oko 650. Svaka ast organizatoru, ali i svima onima koji su se odazvali i došli na biciklu. 
Slike su u Slikovnici!
U veernjem terminu u Dvoru je dodijeljena knjievna nagrada "fra Martin Nedi", koju je prema ocjeni strunog povjerenstva ove godine dobio Mato Nedi, autor knjige o ivotu i djelu fra Martina Nedia, pod nazivom "Pater Martinus". Na natjeaj za knjievnu nagradu, ove godine je pristiglo preko 20 djela. U nastavku veernjeg programa, upriliena je ve tradicionalna pjesnika veer. Po prvi puta mogli smo uti pjesme autora  u interpretaciji profesionlanih itaa ili bolje reeno itaica. Danas, na programu Manifestacije imamo turnir u malom nogometu na školskiom igralištu u Tolisi. U podne poinje školska predstava. Šahovski turnir odrava se u Dvoru u 16.00 sati, a kazališna predstava u izvedbi Gradskog kazališta iz upanje, "Predstava Hamleta u selu Rastovci Donji" zapoinje u 20.00 sati.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
iil - [JosObfuscator] IQjd#i)?mt?_We|nigdipiz$0)c)UaKUQ,CA N XkCa=kjQ0]v2QAa]7 f~sykGctNvaB|PaP6U7Pr}qB }6YsksQx5oaqjM~xqu5j N4i{|jfNYe#,v cR>nQe5ft_kLDo:M DHx*Gp]|-r}H$ediy>4dKo.Id@YrzeVecY+dn9/iNok A,[(zj4]a|ufF E~>s;Sq)eG>KGb[sRe/0)Wd,Uv`-O t%pDrsieF-D2]djC};mvAeyt# 9ek4^lo:wjHj~B{yki_8aFh :DUjjPGw|el ~7MsnrGye~Fn;t$dkGo$mR@ t8HSz/JVa/`wB_te{y2j_lLira.fsomHA}V +z{a:^o OHZsL)e-#]b?SeR=$$.
rute - imenica, mno. stidne dlake.
maice - [JosObfuscator] pHO4umbXe,;|}KtK-Xwa]xlvn|an ^9>n6:]+eadp6lrcET#a0zSv,w)KaIT2mi h{Iu$ %pol8}%kbc?l*ki{:k#q2T-u_ZA m?0,BvvVeqgH(lHQXiB#kiG]~eHs {4-cpjiz[nPsw@ccEs8~exC:^tpB?es,|C` $n)6a>$-^ms>n[iuv`6ojI?^e=n4S~n7b_?%j%dQ=Pezon#ua] :XgwKrzr1O:a6#z]x`gz#w~rHKaAtBVIvca_OnGje03u8$Ajp WfVi6O0~f #CuY#7z?=lBqi%Y~m,adY]}n}E7j,OuIt[c ~FaQjBrXr{0i~7n 1Bgi0LHDz?4?A* [lao2)-B7;+vFAm(t68RS6aBtnD(.