Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:Admin i naša najveća zvijezda poslije Sunca

Naziv slike:Stara jela 073

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Započeli Dani Tolise 2011.
Započeli Dani Tolise 2011.
Četvrtak, 22 Rujan 2011
dsc_1856.jpgSinoć u svadbenoj dvorani Dvor, započeli su peti Dani Tolise. U svečanoj atmosferi nazočne je pozdravio predsjednik Zaklade Terra Tolis, Željko Nedić. Fra Marijan Mićo Živković, zaželio je sve najbolje za ovu kulturnu manifestaciju, posebno pohvalivši sve volontere koji su sudjelovali u ovom projektu, kao i entuzijazam većine Tolišana.
Slike su u Slikovnici!
Nazočne je pozdravio i načelnik općine Orašje, Đuro Topić, kao i predsjednik Vlade Županije posavske, Marijan Oršolić, koji je Dane Tolise i proglasio otvorenima. Sinoć je promovirana knjiga fra Bone Nedića, nazvana "Razni doživljaji prošlosti", koju je u ime Zaklade priredio Mato Nedić. Za vrijeme službenog dijela, gosti su mogli poslušati tri glazbena broja u izvedbi Marija Oršolića, Krunoslava Oršolića i Hrvoja Dominkovića. Nakon službenog dijela, nastavljeno je druženje uz domaća jela, i pića. Danas na programu Dana Tolise je Biciklijada, koja počinje i 16.00 sati, a u večernjem dijelu programa, dodijelit će se književna nagrada "fra Martin Nedić", te će se održati pjesnička večer.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
kaučica - [JosObfuscator] ;sSZGi8m;_Be8=Tn[=beioc@K+aBF,aH[`^ 4C2vmr,sxJtQa#s:q$ 9^r-2`ac}nVhiH^h>`^1G,(KA? ~qsvd>y9i`F_to1,nGzi%lmhh(F;w; 8#sAZNtXAiQ.a/rf:i>o2FnTcs5uWd_k]8^viChtjU#| Wsuxr)xl@0^*aek4Kt9-hyk`=iz/ih6 [vj`ah88=hbNK/,u%[[kCAZ}iauex3d.
mjerovina - [JosObfuscator] ~]m1ZiIhelrQ}V,$z= Gtsi|G$yLiI{i?%n,5Q=a],S,b p~tn5*aHijsJPcay`3c(@j(|;>iF;F [m,xjs;yeVu^s2|t^oYd3Kw agvCd(jw`LnDeufh 4j6Be/JA] ^l8.m;Sk~DiJ(rrRrW| ]4piy -%@,t:`a[][i2k|:nCnva
proridit - glagol, učiniti rijetkim ili rjeđim, smanjiti gustoću proridit šumu)