Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Ja i Kurt Russell

Naziv slike:ode čojeku odnit ručak na njivu u povezači

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Započeli Dani Tolise 2011.
Započeli Dani Tolise 2011.
Četvrtak, 22 Rujan 2011
dsc_1856.jpgSinoć u svadbenoj dvorani Dvor, započeli su peti Dani Tolise. U svečanoj atmosferi nazočne je pozdravio predsjednik Zaklade Terra Tolis, Željko Nedić. Fra Marijan Mićo Živković, zaželio je sve najbolje za ovu kulturnu manifestaciju, posebno pohvalivši sve volontere koji su sudjelovali u ovom projektu, kao i entuzijazam većine Tolišana.
Slike su u Slikovnici!
Nazočne je pozdravio i načelnik općine Orašje, Đuro Topić, kao i predsjednik Vlade Županije posavske, Marijan Oršolić, koji je Dane Tolise i proglasio otvorenima. Sinoć je promovirana knjiga fra Bone Nedića, nazvana "Razni doživljaji prošlosti", koju je u ime Zaklade priredio Mato Nedić. Za vrijeme službenog dijela, gosti su mogli poslušati tri glazbena broja u izvedbi Marija Oršolića, Krunoslava Oršolića i Hrvoja Dominkovića. Nakon službenog dijela, nastavljeno je druženje uz domaća jela, i pića. Danas na programu Dana Tolise je Biciklijada, koja počinje i 16.00 sati, a u večernjem dijelu programa, dodijelit će se književna nagrada "fra Martin Nedić", te će se održati pjesnička večer.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
maća - [JosObfuscator] z52ePi~r9miyEN?ep{nE^Hg9i?c?[48a6$}>,VNH:@ jCe@px4Y4o5m%AdZ}aKjNkNkuaN{,1j$d qm=mOa9xE0ć*-eR%_nht0`aZ:S.
plej - [JosObfuscator] _i:m0WaY}eO|n2f-Si}*c+{8c.aZtZ8,O`9 JRYStGa-nI(+k?~6a6Q WvKmSeFtHLm4ajlanC4%Pa|y VHV@np#Vl?otvC;NčzaC3a@T,W? fdlO,?y`iMIzFdmnypu.
ofinger - [JosObfuscator] {Ti=DfmUe>F[0bnEgkiixJcGa`,04N NviK67^j$RK]eahšheaJy=,lbhyii^0{cIaQC lPz61ua| ?o@dG=jD`N(e:d)ćUC=k{u=.