Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Započeli Dani Tolise 2011.
Četvrtak, 22 Rujan 2011
dsc_1856.jpgSinoć u svadbenoj dvorani Dvor, započeli su peti Dani Tolise. U svečanoj atmosferi nazočne je pozdravio predsjednik Zaklade Terra Tolis, Željko Nedić. Fra Marijan Mićo Živković, zaželio je sve najbolje za ovu kulturnu manifestaciju, posebno pohvalivši sve volontere koji su sudjelovali u ovom projektu, kao i entuzijazam većine Tolišana.
Slike su u Slikovnici!
Nazočne je pozdravio i načelnik općine Orašje, Đuro Topić, kao i predsjednik Vlade Županije posavske, Marijan Oršolić, koji je Dane Tolise i proglasio otvorenima. Sinoć je promovirana knjiga fra Bone Nedića, nazvana "Razni doživljaji prošlosti", koju je u ime Zaklade priredio Mato Nedić. Za vrijeme službenog dijela, gosti su mogli poslušati tri glazbena broja u izvedbi Marija Oršolića, Krunoslava Oršolića i Hrvoja Dominkovića. Nakon službenog dijela, nastavljeno je druženje uz domaća jela, i pića. Danas na programu Dana Tolise je Biciklijada, koja počinje i 16.00 sati, a u večernjem dijelu programa, dodijelit će se književna nagrada "fra Martin Nedić", te će se održati pjesnička večer.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
štipaljica - imenica, kvačica za rublje, štipaljka.
kucanja - imenica, preneseno,o djeci stvaranje galame, buke, vike, stvarati probleme starijima.
uzočas - [JosObfuscator] dIms~(Zr0ma{.UYs:(li@Qi)rqCcS.aWS-m{q ]#z:uV>EpH ,zv1aH`FVo@i%YU Fr+oačFasgksKTJKT;l 5-2uG*ZbzkaAvvej}ZGi-#)DWka=by 9rvbma);zOf}om9čcd?a_(r9ue$8n)]wJjLa%w6x jIv^u9j|[f A}%WzqpnYa`^xč|yMeXO^nC?F,j%uQzH_y n>d"wont?YK{kqqriJuS0,^dH9z+[ HZb,/yUyc,B b3])foFYMAbtpkaEbCluUO#pNd9)g"/:- 3D"NU;d3yH?a2`rmi5-CDXo9| 3UiuYsV~Sha>,smREx 6QtO.?Jrh,acr>k;E8t/Go:or)3}4/,`@I2 E3=uJhQ:zX6o0.čLrtaV{s_34t0 {Gs=acaI4Ivm}; _i9d, @Uo, |tn1aH {XZn:1`j4x=vi6vOu]-`8;"rJ!{mmp3}uzocas.mp3{/mmp3}