Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Da popijemo pa i tri

Naziv slike:

Naslovnica
Započeli Dani Tolise 2011.
Četvrtak, 22 Rujan 2011
dsc_1856.jpgSinoć u svadbenoj dvorani Dvor, započeli su peti Dani Tolise. U svečanoj atmosferi nazočne je pozdravio predsjednik Zaklade Terra Tolis, Željko Nedić. Fra Marijan Mićo Živković, zaželio je sve najbolje za ovu kulturnu manifestaciju, posebno pohvalivši sve volontere koji su sudjelovali u ovom projektu, kao i entuzijazam većine Tolišana.
Slike su u Slikovnici!
Nazočne je pozdravio i načelnik općine Orašje, Đuro Topić, kao i predsjednik Vlade Županije posavske, Marijan Oršolić, koji je Dane Tolise i proglasio otvorenima. Sinoć je promovirana knjiga fra Bone Nedića, nazvana "Razni doživljaji prošlosti", koju je u ime Zaklade priredio Mato Nedić. Za vrijeme službenog dijela, gosti su mogli poslušati tri glazbena broja u izvedbi Marija Oršolića, Krunoslava Oršolića i Hrvoja Dominkovića. Nakon službenog dijela, nastavljeno je druženje uz domaća jela, i pića. Danas na programu Dana Tolise je Biciklijada, koja počinje i 16.00 sati, a u večernjem dijelu programa, dodijelit će se književna nagrada "fra Martin Nedić", te će se održati pjesnička večer.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
žgat - glagol, 1. o Suncu, neobično jako grijati. 2. blještati sjati, ne moći gledati u određeni predmet, osobito u blještavu odjeću. 3. paliti vatru kako bi štogod izgorelo.
glocat - [JosObfuscator] Dj{$^e(s#s`6at[8i3P{`r fn7iYa|CT YsYOnBagčvBNKiFe~2n5 Y`dFfcl7a%cZG {HiJ@s6re@snC0 #Xb#u.mKw^s/Ht#i>0SGm.i[Fa) n_#ssQkrWiC]dOx~fOae~9 WGxm@1e~C6gnsU_8AYo9qafe Z`sRad`~h b*Ek)XploHCVTsY2(Njt=RiOW.
guica - [JosObfuscator] fwIvig}cx1mV#(Gem0n:87#%iBVC}Rc9lar+q,nwL S.^Qstj|:Tt,.r7>(DPa8>ž#n)j6idG y?YdcW(4imow gtm^piZa_;j@#NeC6.4lF9baC/Hg,VKf mxsQ/.RRt{fCV4rIg>agWP([ž6n9:}nH#cRjagijFcV8:-Fab,]96A[ =/wzNPaxd?xtn17w6joiccn>gf+a}4Kj.