Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Započeli Dani Tolise 2011.
Četvrtak, 22 Rujan 2011
dsc_1856.jpgSinoć u svadbenoj dvorani Dvor, započeli su peti Dani Tolise. U svečanoj atmosferi nazočne je pozdravio predsjednik Zaklade Terra Tolis, Željko Nedić. Fra Marijan Mićo Živković, zaželio je sve najbolje za ovu kulturnu manifestaciju, posebno pohvalivši sve volontere koji su sudjelovali u ovom projektu, kao i entuzijazam većine Tolišana.
Slike su u Slikovnici!
Nazočne je pozdravio i načelnik općine Orašje, Đuro Topić, kao i predsjednik Vlade Županije posavske, Marijan Oršolić, koji je Dane Tolise i proglasio otvorenima. Sinoć je promovirana knjiga fra Bone Nedića, nazvana "Razni doživljaji prošlosti", koju je u ime Zaklade priredio Mato Nedić. Za vrijeme službenog dijela, gosti su mogli poslušati tri glazbena broja u izvedbi Marija Oršolića, Krunoslava Oršolića i Hrvoja Dominkovića. Nakon službenog dijela, nastavljeno je druženje uz domaća jela, i pića. Danas na programu Dana Tolise je Biciklijada, koja počinje i 16.00 sati, a u večernjem dijelu programa, dodijelit će se književna nagrada "fra Martin Nedić", te će se održati pjesnička večer.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
trganje - vrijeme u kojem se bere kukuruz,, berba: \"došlo vrime trganja\".
pijukat - [JosObfuscator] >sVKgq;krlU)a.~DgL=P_$o(rh/l)%R~f,^P q8jDwExNeSL]shppt{R]itD4q? )3b(D_oHmum6qROYbpIpowrPIYn5,?W#D le^l?a4l=SuiE,H fRCh;nWZc6]aT HOnzVZ-za%lNeCčsKi]lcnwu)o h/`dNvzsLaM WvSVsqQT]e9Tn |+dnyep$ R;$ngQoV`Xr7uDc@iWQz4e:,. Z2shiZsa$%0waWht;SigRMO4,6|AC {poDbQY|fl59/JoiU9%xz*2i4?$veAaJ^t2:Ajci5#S.
izmolit - glagol, proturiti, isturiti, provirivati:, \"vi kako je miš izmolio glavu\".