Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:drvored

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Sutra svečano otvaranje Dana Tolise
Sutra svečano otvaranje Dana Tolise
Utorak, 20 Rujan 2011
dvor-soba.jpgOrganizacijski odbor Dana Tolise, na sinoć održanoj sjednici, potvrdio je da je sve spremno za ovogodišnju Manifestaciju i da Dani Tolise mogu početi. Zaključeno je da su svi pododbori odradili zadane poslove, te da su sve poteškoće na koje se nailazilo, riješene. Dane Tolise svečano će proglasiti otvorenim predsjednik Vlade Županije posavske, Marijan Oršolić.
Kao i proteklih godina i ove godine organizator se pobrinuo da se za svakog nađe ponešto zanimljivo. Uz stare, već dobro ispitane sadržaje, ove godine neće nedostajati ni noviteta. Tako će u organizaciji lovačke udruge, sekcije Tolisa, biti održano natjecanje u gađanju glinenih golubova. Vrijedne ruke bit će zaslužne što će Dvor biti posebno lijepo uređen, sa izloženim starinskim predmetima. Po prvi puta moći će se vidjeti i treš, starinski stroj za vršidbu proizveden davne 1898.g., kojeg je Tolisa dobila u veoma očuvanom stanju od prijatelja Tolise, Vlade Muhvića iz Gradišta. U Dvoru će ove godine biti izložene fotografije sa proteklih četiriju manifestacija. Sve događaje sa Dana Tolise, moći ćete preko vijesti, slika i video priloga pratiti na našem Portalu. Na naše adrese elektronske pošte možete slati primjedbe i prijedloge, te različite vrste upita o svemu što je vezano za Dane Tolise i Tolisu općenito.
 
Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
platon - [JosObfuscator] 8:_)riKmYke.@o_jn;[tPi2+QLc-9~Ma}z,x N/QHdG2K#*rfRvn_e@K(n?mfa# 1^W|k(oV1^lJgauv? AnsECfaE Y+kčfgyeb{tITZ]iiXWG[rfK}iS.kP E4t93EXo>kčSY5k=|W]CaL,?C* |n>aw;Mm%2iJ)ji69ekn.1jJJb2SedCnd,{>BaX|$S |7pz;a:: DOHvI5gju(ngEčP8WuH3v rk[7_>toj`xn.jSW>eqJ@mjnR(w 4i;uvBl0)|i;i{w dtzr//u`+ajx]m6k4iRtyo^,CnraS{ohQgmm`P7.
alabe - prilog, na sve strane, svuda, posvuda.
kvocanje - [JosObfuscator] sJRDi*Gm$2oeZAn#iuz+zcnsaYMIU0,@q.Eh a+oMxZb)$iTyD%9čxDa9arj[ng% `mRnp[rXO.zifkWy[u{vMp,{l(E+-BjEva19TnlW`54j9V~~uaO4Q }sO1N=gl^Icp`aps5Bt],k)Aii3)wšwzaIZ Q~.-`owdBO~ H#$PkWs[v%uić6Pe?zo 2Qdy5obJPu ]kedRuDSIćBeG,PQAN >u/jZbuwB,}PtIFar}@w>oCr S5PnS$cNLa%F b36?braJhfdhn]SCOjoFayk6Ks+,$f`wD w=0ph5kvrMiV;tjio7~cm:sqe1}9 0VJEiOzzgT4#g,RoTo1}{?,vQxaI0r;baaHejp+4Zru0ć4cM_i6]zN* jp)pow69rdiz/i`g:Co~dwstnLuX hBApm4]*j*Xe?3/sC;..mRlp[i6|+jjcNzOu.:2BKHp Dv%P\cVD>"d){/-kx3n6oGyavv ,k(oS )cOtkwAo5^egkkhjvo=irF_dNsaTjH#,admi /Dk,rL:oXgn O=XC,škMt4a`GO#3 tu%UiAm,UaK3W [u`n/l5e*Pj0Rk`fX_a22 udS1|pa7PqtP,}%> w5aw] lkt|@Z(o*L 74nJ,mWPebzQTmKMqaHnU D1sahn^emk%G=JahsGh S)ZXsUpHr|8e{`Zm5aB{R,=?u Y]UkQu*Ik/PWZouQa9XrDiLJs7(ktud6}O!Wv8\p"