Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sutra svečano otvaranje Dana Tolise
Utorak, 20 Rujan 2011
dvor-soba.jpgOrganizacijski odbor Dana Tolise, na sinoć održanoj sjednici, potvrdio je da je sve spremno za ovogodišnju Manifestaciju i da Dani Tolise mogu početi. Zaključeno je da su svi pododbori odradili zadane poslove, te da su sve poteškoće na koje se nailazilo, riješene. Dane Tolise svečano će proglasiti otvorenim predsjednik Vlade Županije posavske, Marijan Oršolić.
Kao i proteklih godina i ove godine organizator se pobrinuo da se za svakog nađe ponešto zanimljivo. Uz stare, već dobro ispitane sadržaje, ove godine neće nedostajati ni noviteta. Tako će u organizaciji lovačke udruge, sekcije Tolisa, biti održano natjecanje u gađanju glinenih golubova. Vrijedne ruke bit će zaslužne što će Dvor biti posebno lijepo uređen, sa izloženim starinskim predmetima. Po prvi puta moći će se vidjeti i treš, starinski stroj za vršidbu proizveden davne 1898.g., kojeg je Tolisa dobila u veoma očuvanom stanju od prijatelja Tolise, Vlade Muhvića iz Gradišta. U Dvoru će ove godine biti izložene fotografije sa proteklih četiriju manifestacija. Sve događaje sa Dana Tolise, moći ćete preko vijesti, slika i video priloga pratiti na našem Portalu. Na naše adrese elektronske pošte možete slati primjedbe i prijedloge, te različite vrste upita o svemu što je vezano za Dane Tolise i Tolisu općenito.
 
Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
čvoknit - [JosObfuscator] S(t,g)[;l#aR.sFtgL@kowwqC)lkNt,xxR. z0gRuIzdU-a~R:r*i`uTrMtEi[>=8] Wki/DoTgSajIE 5um ~ZOU~gpMalLaG?.vL.u+f#* [lR=5p2WWMgrugE>}s>UtOKj#o#mdmX? Dlo(gzd]lqat$=>pN:9oCe,ImtrJ0~iyg5(mLZtJ DstVaiC:M wtpcTaqecl$Kcc?sjpa{g4Y*.
stupasit se - u igri žmire, dodirnuti mjesto na kome se žmiri prije onog koji žmiri.
oranija - [JosObfuscator] aMibmb%7ve9@Emn0cwiNFZ|cOa;ot,e Lv:#e_*s}ly],=ai~ukZa3AU Amg^oheS?7s(t21a0nlV.8.|n>aRQ }7pXo9s>nuHCd}8ap,UU9H C0z~aS 0q7Zv]a9n6}IzjN.xWslw>Lkhue,U =j$ulp|o-~rskEafFvAbwu~C,fO qc2Wo,AYs5o`o4B(bZoiSFtON@fxo/,E #dz?QaHB Eup^JhPpog$Kt:erIt;eOb4ef K)p=qsk@%bv5iCxbnHBoj`wM$o]k6ogR(Rlij];5eM:z=L| T*5eztVb_ioaE)p_i%u:lql)jLV]veEbenQ~GwjEDe(* RAEmR0a:(P[s(SFC#t[i)_Vn,F ;31Khg,r#i1j5;p(ayZ$FnOj-GhieZdnvE ]GM=vbpo(9*7%dZem=,T-y_f pHBaB}hO k|hZmv*_ovjž[)eGnbC 5js]>lPuKj^žYi*tJuilU| upi]0$ O@IRz~wgakqET| +xq3kVu6l,usYh]raoQ$/n-LjM;-*ZeA%{^E rs4o[WGKzDAakt3q ,2ibl?+Vxri?N fK02pLbekRsk,jKS0m>qe(g/5zkm]a4W.