Jeste li znali...

da je u Tolisi na Boi 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uope snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:inje

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Dani Tolise 2011.
Dani Tolise 2011.
Utorak, 13 Rujan 2011
Dani Tolise - pozornica
Sve je spremno za Dane Tolise 2011. U Organizaciji Zaklade "Terra Tolis" i ove godine Tolisa se sprema pokazati ono najbolje što ima, na ve jubilarnoj petoj po redu manifestaciji Dani Tolise. Program manifestacije zapoinje u srijedu 21.9. u 20.00 sati. Na veeri otvaranja Dana, bit e promovirana knjiga fra Bone Nedia, Razni doivljaji prošlosti.
 
etvrtak je rezerviran za Biciklijadu za osnovnoškolce. Prošlogodišnja Biciklijada okupila je preko 500 sudionika, pa s pravom moemo oekivati da e ove godine biti još posjeenija. Na Biciklijadu su pozvani svi koji imaju bicikl i malo dobre volje. Pjesnika veer i dodjela knjievne nagrade "fra Martin Nedi" ve tradicionalno se odrava u Dvoru. U petak na igralištu u osnovnojh školi, odrava se nogometni turnir. U podne poinje priredba uenika osnovnih škola, a šahovski turnir u Dvoru, poinje u 16 sati. Gradsko kazalište iz upanje uprizorit e predstavu Hamlet u selu Rastovci Donji. Predstava poinje u 20.00 sati. Memorijalni turnir u odbojci "arli-iri", zapoinje u subotu u 10.00 sat, a veernji program imat e naš KUD Kralj Tomislav, na pozornici postavljenoj na stadionu Sloge. Zadnji dan, Dana Tolise, nedjelja, zapoinje na Strelištu u Tolisi, gdje je organiziran turnir u gaanju glinenih golubova. Turnir poinje u 9.00 sati. Smotra folklora kree 16.00 sati, sa mimohodom kroz ulice Tolise, nakon ega e svi KUD-ovi imati nastup na pozornici na stadionu. Zajednika veera i podjela zahvalnica odrat e se u Dvoru, sa poetkom u 20.00 sati. Ovim putem, Organizacijski odbor Dana Tolise, poziva sve Tolišane, ali i sve ostale da se odazovu u što veem broju i da poprate sve dogaaje na Manifestaciji.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
aljina - imenica, enski odjevni predmet, haljina.
karafeka - [JosObfuscator] uq`^fvj$/r^XEsg-dtiOZ%da?a77Y šRawBloVew>v|,# -W5lGtN@u>0I6LdvDBo1Qsgnt6aL9,]P F[>p7iLFarGWXhOomBd{yZzRu1k^ST|kt3n ^3WJly*%S3u)oA4Hdz`Dei)XF(Ort}GUa#4YMn{7jy$1aU,ZC Kp_byGHo%FxyUkgPzla/v|aaAMk$n,JjC+Fepj8 rU?%n$/aabUsG#mNipkj]Zb]1a~=.v9vp-/aU:n_~ljrYDa
lokna - [JosObfuscator] 3{iPmw6|TeWn+oiv%$vOc3aDRS,- J8d3uvV.Cf5FJ K.0+5l*`iX{4vBW:aYJ`sk#Sq}.