Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Dani Tolise 2011.
Dani Tolise 2011.
Utorak, 13 Rujan 2011
Dani Tolise - pozornica
Sve je spremno za Dane Tolise 2011. U Organizaciji Zaklade "Terra Tolis" i ove godine Tolisa se sprema pokazati ono najbolje što ima, na već jubilarnoj petoj po redu manifestaciji Dani Tolise. Program manifestacije započinje u srijedu 21.9. u 20.00 sati. Na večeri otvaranja Dana, bit će promovirana knjiga fra Bone Nedića, Razni doživljaji prošlosti.
 
Četvrtak je rezerviran za Biciklijadu za osnovnoškolce. Prošlogodišnja Biciklijada okupila je preko 500 sudionika, pa s pravom možemo očekivati da će ove godine biti još posjećenija. Na Biciklijadu su pozvani svi koji imaju bicikl i malo dobre volje. Pjesnička večer i dodjela književne nagrade "fra Martin Nedić" već tradicionalno se održava u Dvoru. U petak na igralištu u osnovnojh školi, održava se nogometni turnir. U podne počinje priredba učenika osnovnih škola, a šahovski turnir u Dvoru, počinje u 16 sati. Gradsko kazalište iz Županje uprizorit će predstavu Hamlet u selu Rastovci Donji. Predstava počinje u 20.00 sati. Memorijalni turnir u odbojci "Čarli-Žiri", započinje u subotu u 10.00 sat, a večernji program imat će naš KUD Kralj Tomislav, na pozornici postavljenoj na stadionu Sloge. Zadnji dan, Dana Tolise, nedjelja, započinje na Strelištu u Tolisi, gdje je organiziran turnir u gađanju glinenih golubova. Turnir počinje u 9.00 sati. Smotra folklora kreće 16.00 sati, sa mimohodom kroz ulice Tolise, nakon čega će svi KUD-ovi imati nastup na pozornici na stadionu. Zajednička večera i podjela zahvalnica održat će se u Dvoru, sa početkom u 20.00 sati. Ovim putem, Organizacijski odbor Dana Tolise, poziva sve Tolišane, ali i sve ostale da se odazovu u što većem broju i da poprate sve događaje na Manifestaciji.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
uićivanje - imenica, ubacivanje.
djet - glagol, praviti kobasice ili kulenove.
labrnjača - [JosObfuscator] +n|i;m~e6`Xndi:c{L2AgaWhe5,*6H` qTaL1ALWO_.2 P9$jpkuos;D[VgGr[BXdBWnDOxvKowqF~ Vž17ReGMq(>n3a0@YR TEsnuq:[aQ>yC* R{vI:Ne`1plOhiJ>k]Buhi{Lm[.zrn jR)0Uu]s/s0t:@Oi7,B7Em_$astM;#89|@ Mg7R2iVA).sipSf I+tQ0ž`kbe$4un>~aDkg XkdonjrI8@a0IxQF 6puwPYurA/Un72okT:o NpurlM-X{iZDHf$čP^a#w~,)o)i cpmtžRxfeLnKmadB WJb.wk#wgqZo[CDjbx0aZ ;:cqj-^V$e*C 9NLgVl~G,ua@(5s`g7nVSaX(6.