Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 12
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:supa na sjerutkvi (sjerutki)

Naziv slike:

Naslovnica
Dani Tolise 2011.
Utorak, 13 Rujan 2011
Dani Tolise - pozornica
Sve je spremno za Dane Tolise 2011. U Organizaciji Zaklade "Terra Tolis" i ove godine Tolisa se sprema pokazati ono najbolje što ima, na već jubilarnoj petoj po redu manifestaciji Dani Tolise. Program manifestacije započinje u srijedu 21.9. u 20.00 sati. Na večeri otvaranja Dana, bit će promovirana knjiga fra Bone Nedića, Razni doživljaji prošlosti.
 
Četvrtak je rezerviran za Biciklijadu za osnovnoškolce. Prošlogodišnja Biciklijada okupila je preko 500 sudionika, pa s pravom možemo očekivati da će ove godine biti još posjećenija. Na Biciklijadu su pozvani svi koji imaju bicikl i malo dobre volje. Pjesnička večer i dodjela književne nagrade "fra Martin Nedić" već tradicionalno se održava u Dvoru. U petak na igralištu u osnovnojh školi, održava se nogometni turnir. U podne počinje priredba učenika osnovnih škola, a šahovski turnir u Dvoru, počinje u 16 sati. Gradsko kazalište iz Županje uprizorit će predstavu Hamlet u selu Rastovci Donji. Predstava počinje u 20.00 sati. Memorijalni turnir u odbojci "Čarli-Žiri", započinje u subotu u 10.00 sat, a večernji program imat će naš KUD Kralj Tomislav, na pozornici postavljenoj na stadionu Sloge. Zadnji dan, Dana Tolise, nedjelja, započinje na Strelištu u Tolisi, gdje je organiziran turnir u gađanju glinenih golubova. Turnir počinje u 9.00 sati. Smotra folklora kreće 16.00 sati, sa mimohodom kroz ulice Tolise, nakon čega će svi KUD-ovi imati nastup na pozornici na stadionu. Zajednička večera i podjela zahvalnica održat će se u Dvoru, sa početkom u 20.00 sati. Ovim putem, Organizacijski odbor Dana Tolise, poziva sve Tolišane, ali i sve ostale da se odazovu u što većem broju i da poprate sve događaje na Manifestaciji.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zavrpat se - glagol, zatrpati se poslom, ne stizati završiti poslove, započeti mnogo poslova.
čvoknit - [JosObfuscator] i:g9NpbClqXOkqayU}g~qWoWQl(@,MD -x+=Nuyjg(Pd/;saaaEH_Srb($$0iA/tjLic 3k?[Sk)G-=_o;X)I>g~`aD- a^^hu~ Wx^%1g6lXey1=aQTOtvo_QDuFMO;8 +pTTBKor6s%x]7tX+Vozo(mEWf 1R-_ohHndR@a8o%iWp3.2VTeltgiRm1hQ*j |;ysQ=@}aK0izk Cpca1^25Almr:wCcGm.ap5.
satrica - imenica, ukusna salata od mladog luka i vrhnja.