Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:Stara jela 081

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dani Tolise 2011.
Utorak, 13 Rujan 2011
Dani Tolise - pozornica
Sve je spremno za Dane Tolise 2011. U Organizaciji Zaklade "Terra Tolis" i ove godine Tolisa se sprema pokazati ono najbolje što ima, na već jubilarnoj petoj po redu manifestaciji Dani Tolise. Program manifestacije započinje u srijedu 21.9. u 20.00 sati. Na večeri otvaranja Dana, bit će promovirana knjiga fra Bone Nedića, Razni doživljaji prošlosti.
 
Četvrtak je rezerviran za Biciklijadu za osnovnoškolce. Prošlogodišnja Biciklijada okupila je preko 500 sudionika, pa s pravom možemo očekivati da će ove godine biti još posjećenija. Na Biciklijadu su pozvani svi koji imaju bicikl i malo dobre volje. Pjesnička večer i dodjela književne nagrade "fra Martin Nedić" već tradicionalno se održava u Dvoru. U petak na igralištu u osnovnojh školi, održava se nogometni turnir. U podne počinje priredba učenika osnovnih škola, a šahovski turnir u Dvoru, počinje u 16 sati. Gradsko kazalište iz Županje uprizorit će predstavu Hamlet u selu Rastovci Donji. Predstava počinje u 20.00 sati. Memorijalni turnir u odbojci "Čarli-Žiri", započinje u subotu u 10.00 sat, a večernji program imat će naš KUD Kralj Tomislav, na pozornici postavljenoj na stadionu Sloge. Zadnji dan, Dana Tolise, nedjelja, započinje na Strelištu u Tolisi, gdje je organiziran turnir u gađanju glinenih golubova. Turnir počinje u 9.00 sati. Smotra folklora kreće 16.00 sati, sa mimohodom kroz ulice Tolise, nakon čega će svi KUD-ovi imati nastup na pozornici na stadionu. Zajednička večera i podjela zahvalnica održat će se u Dvoru, sa početkom u 20.00 sati. Ovim putem, Organizacijski odbor Dana Tolise, poziva sve Tolišane, ali i sve ostale da se odazovu u što većem broju i da poprate sve događaje na Manifestaciji.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
tenjfano - [JosObfuscator] ezyvFU.=E}d 6#B)ngVn8Wnj~ce.c{;adnf9A>Xo
cukar - [JosObfuscator] h7Li}Xm4@e(tE},nmRiZHcSp`5UaD,E% gMX8>sjMaCdMhYqa_kNra)ogAqfzr.RgaWgf,-W oA8OvksEgo3NnasFiazTsjuUF8_mcA_n`n%l3iaq ]š6}je3`ć=ke0]M/er.D2.
tulav - [JosObfuscator] 5:ap`B;r.xziJ}dpbSUjIeH(v-q,Pb% _om%nrRua`tS6wj#8k /kTYYoAjw#O@}iPv _JjX-e@ 1z4uF2aTh_xRtca9P.uIhS6cB;magnln|,`b[/2 iATpHy.F.rNiQXrsgMJ7l64Au$TP6TpZC,yz2a z%g8ovlliigumpP.