Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dani Tolise 2011.
Utorak, 13 Rujan 2011
Dani Tolise - pozornica
Sve je spremno za Dane Tolise 2011. U Organizaciji Zaklade "Terra Tolis" i ove godine Tolisa se sprema pokazati ono najbolje što ima, na već jubilarnoj petoj po redu manifestaciji Dani Tolise. Program manifestacije započinje u srijedu 21.9. u 20.00 sati. Na večeri otvaranja Dana, bit će promovirana knjiga fra Bone Nedića, Razni doživljaji prošlosti.
 
Četvrtak je rezerviran za Biciklijadu za osnovnoškolce. Prošlogodišnja Biciklijada okupila je preko 500 sudionika, pa s pravom možemo očekivati da će ove godine biti još posjećenija. Na Biciklijadu su pozvani svi koji imaju bicikl i malo dobre volje. Pjesnička večer i dodjela književne nagrade "fra Martin Nedić" već tradicionalno se održava u Dvoru. U petak na igralištu u osnovnojh školi, održava se nogometni turnir. U podne počinje priredba učenika osnovnih škola, a šahovski turnir u Dvoru, počinje u 16 sati. Gradsko kazalište iz Županje uprizorit će predstavu Hamlet u selu Rastovci Donji. Predstava počinje u 20.00 sati. Memorijalni turnir u odbojci "Čarli-Žiri", započinje u subotu u 10.00 sat, a večernji program imat će naš KUD Kralj Tomislav, na pozornici postavljenoj na stadionu Sloge. Zadnji dan, Dana Tolise, nedjelja, započinje na Strelištu u Tolisi, gdje je organiziran turnir u gađanju glinenih golubova. Turnir počinje u 9.00 sati. Smotra folklora kreće 16.00 sati, sa mimohodom kroz ulice Tolise, nakon čega će svi KUD-ovi imati nastup na pozornici na stadionu. Zajednička večera i podjela zahvalnica održat će se u Dvoru, sa početkom u 20.00 sati. Ovim putem, Organizacijski odbor Dana Tolise, poziva sve Tolišane, ali i sve ostale da se odazovu u što većem broju i da poprate sve događaje na Manifestaciji.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
belegija - [JosObfuscator] ZjifHOeLHWTjd6#h=VnW?uooLts71eFtZ(aE>Grv}snSo~7Oa*,=gA, 2gxklz*NEa4$mCHPe9Und{Faa_$* Pš2VtaW(UaJ#NupwG2giOćir.a46$samt78aYuA v;}=n1I)kan6.JmpL[GrLZlQ=aC,~pv%a;B 0bH8{z-dn`au 6>y+o$x.dš>tc7$9rlvyqean$>3/jR`%/e^/>7o )MDkFodsCAexMEd [ZozcRal nBkT@mo++šTq}P*e[eJ}9nAj*semO CtTr-d*s3a5pvp5`((eI.(V XicNw;HgeZ>J J@r}gQa@Tr/jz=uWm^WK0joe@6tc;>#GiJ |aGs}-e8T =L,u(n%W0 ^:Y~{b-`p6T.ivqE-7 fT:DnC[DPwehG 5r]@aJZz:TVvUuW*bum=SSijs3JdXe>iZowtXi[b i]l=bsV.@e;0x32 03nb,iO9YM# OAutq #n#šFt)aOLK,.
aber - [JosObfuscator] e,Jr|i?CmOegnlnViJcexqJaB4,U |ZRvcPipj?=keKPKsA`UaDt(A,-I^ O`c2gdlb_aQi{+gs[,q QJijw@?9n|f+]sof*tr3xIX+mYe*afaa_tBcEoJUiA>j0akA5G.KU`W R#m~OHb{Zi^č/l1T*nS-2?o/8TNY S0jTef5+6X 0VR%tLMoA g@cblxoKkšg_o(KaRY0;- 0v^wqVi_(NMj;C-6ehsM9sHt=o`wv:a}#] eJo\b\G\xj#"*b4cotHNhPjAi}mWhql[ 07siXTYZe%ZAz: |d^GC$vaWGT 0xm]s>igRG oDn9bLNqeJ YXs;KsAt0ic1KgEAkIntF|JHe4U rk)(paik/i4_${ rPw^a>Z:cJbRb>e}6iMWr~)a\bG\b0k+:\:8w"
zavrčit - glagol, zavrnuti, uvrnuti.