Jeste li znali...

... da je najdua ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugaka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dani Tolise 2011.
Utorak, 13 Rujan 2011
Dani Tolise - pozornica
Sve je spremno za Dane Tolise 2011. U Organizaciji Zaklade "Terra Tolis" i ove godine Tolisa se sprema pokazati ono najbolje što ima, na ve jubilarnoj petoj po redu manifestaciji Dani Tolise. Program manifestacije zapoinje u srijedu 21.9. u 20.00 sati. Na veeri otvaranja Dana, bit e promovirana knjiga fra Bone Nedia, Razni doivljaji prošlosti.
 
etvrtak je rezerviran za Biciklijadu za osnovnoškolce. Prošlogodišnja Biciklijada okupila je preko 500 sudionika, pa s pravom moemo oekivati da e ove godine biti još posjeenija. Na Biciklijadu su pozvani svi koji imaju bicikl i malo dobre volje. Pjesnika veer i dodjela knjievne nagrade "fra Martin Nedi" ve tradicionalno se odrava u Dvoru. U petak na igralištu u osnovnojh školi, odrava se nogometni turnir. U podne poinje priredba uenika osnovnih škola, a šahovski turnir u Dvoru, poinje u 16 sati. Gradsko kazalište iz upanje uprizorit e predstavu Hamlet u selu Rastovci Donji. Predstava poinje u 20.00 sati. Memorijalni turnir u odbojci "arli-iri", zapoinje u subotu u 10.00 sat, a veernji program imat e naš KUD Kralj Tomislav, na pozornici postavljenoj na stadionu Sloge. Zadnji dan, Dana Tolise, nedjelja, zapoinje na Strelištu u Tolisi, gdje je organiziran turnir u gaanju glinenih golubova. Turnir poinje u 9.00 sati. Smotra folklora kree 16.00 sati, sa mimohodom kroz ulice Tolise, nakon ega e svi KUD-ovi imati nastup na pozornici na stadionu. Zajednika veera i podjela zahvalnica odrat e se u Dvoru, sa poetkom u 20.00 sati. Ovim putem, Organizacijski odbor Dana Tolise, poziva sve Tolišane, ali i sve ostale da se odazovu u što veem broju i da poprate sve dogaaje na Manifestaciji.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
mlajiv - [JosObfuscator] )kplVrr49E^i[l~eadRfo`jD,eZ9=tv|,N>$PR =b=Cy]CimVKtO{iIh w+aBs=nZwk3IX>lo(_u9oAyusnU h`8$bCo[[lKe[%2uNszNt>Eiu0JX:mg?:a$/BB,v~iwa,F1 [-?}beGo~lo7/ETo5Y.6l{AQjyKViv=:}IvK;,vY? ob{RnO)9WmeR#o_mt]u(Rp>oGcrr1Ga=fn
aber - [JosObfuscator] 2auU,$iI{vmRQe]3nn?>*iC=.H2cnL4?a7x,^]$= Dvd9n:iX{.W?j@jYAGe>7Hscm.zztR=j,f@9 )y`gKhldD4cao[P?s4mg,,_Q^ wBwiAOnZBf`omwcrWCmd=a5Czc$a0iEmp2wjC}uaNBO.8W0y, KO}Mjb@hjri0c@Z4lnCoM;w WjkK_$.eL}4X mfot$oEK =INkluq#boP?UWN)Gah^8 Yv>aPiMjfe_kg4s.4aOot`*]t:Xyls T~M\3B}\f@,Eh\z"k|Awbzhp?opj-SIihG4_Lmo3j IGW(lsxpb.XeG]V^ vld~SaP-x ^@mlu]iey?*E Hr8cnsoy=8eZ{m/ esGLI]t.i{P_9gFTn3OXZeR xBkUtz1_aak(ioXyN@ 4kaaLbPkeurwx=\0};^\`Y)]\x4d"
ladno - pridjev, studeno, hladno, nezagrijano.