Jeste li znali...

... da je najdua ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugaka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dani Tolise 2011.
Utorak, 13 Rujan 2011
Dani Tolise - pozornica
Sve je spremno za Dane Tolise 2011. U Organizaciji Zaklade "Terra Tolis" i ove godine Tolisa se sprema pokazati ono najbolje što ima, na ve jubilarnoj petoj po redu manifestaciji Dani Tolise. Program manifestacije zapoinje u srijedu 21.9. u 20.00 sati. Na veeri otvaranja Dana, bit e promovirana knjiga fra Bone Nedia, Razni doivljaji prošlosti.
 
etvrtak je rezerviran za Biciklijadu za osnovnoškolce. Prošlogodišnja Biciklijada okupila je preko 500 sudionika, pa s pravom moemo oekivati da e ove godine biti još posjeenija. Na Biciklijadu su pozvani svi koji imaju bicikl i malo dobre volje. Pjesnika veer i dodjela knjievne nagrade "fra Martin Nedi" ve tradicionalno se odrava u Dvoru. U petak na igralištu u osnovnojh školi, odrava se nogometni turnir. U podne poinje priredba uenika osnovnih škola, a šahovski turnir u Dvoru, poinje u 16 sati. Gradsko kazalište iz upanje uprizorit e predstavu Hamlet u selu Rastovci Donji. Predstava poinje u 20.00 sati. Memorijalni turnir u odbojci "arli-iri", zapoinje u subotu u 10.00 sat, a veernji program imat e naš KUD Kralj Tomislav, na pozornici postavljenoj na stadionu Sloge. Zadnji dan, Dana Tolise, nedjelja, zapoinje na Strelištu u Tolisi, gdje je organiziran turnir u gaanju glinenih golubova. Turnir poinje u 9.00 sati. Smotra folklora kree 16.00 sati, sa mimohodom kroz ulice Tolise, nakon ega e svi KUD-ovi imati nastup na pozornici na stadionu. Zajednika veera i podjela zahvalnica odrat e se u Dvoru, sa poetkom u 20.00 sati. Ovim putem, Organizacijski odbor Dana Tolise, poziva sve Tolišane, ali i sve ostale da se odazovu u što veem broju i da poprate sve dogaaje na Manifestaciji.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
svrtak - imenica, uroeni dio kose,na kojem kosa raste suprotno od ostalih dijelova kose, uroeni uperak.
klojo - imenica, vrsta depnog noia na preklapanje, sa drvenom drkom, posebnog oblika, na nain da se otklopljena otrica u godnjem dijelu hipebolino iri, pa je u vrhu no za otrpilike 50% iri, te se u gornjoj etvrtini ukoso sputa prema vrhu noa. Sama otrica je ravna. Preklopljen no, stoga ima dio za izvlaenje iz drke. \"Tko bi moju utinio maru, ja bi svojeg naotrijo kloju\".
smijaica - [JosObfuscator] Vi8um9c1yeJTNn>FiTF4j]c.aYiY,U~N1 ~^4U@sz$?BiW/tgnQ1>naiD5 Uub`Pxpd-u%]MHbT@ciFo4nagXa.JZ K+Q:s`b -d_)j({huei(eJ1d*n(Ye+WS ~ywciLl@irI ?wTs(t (sbiaoS}zbpEGuelW t6ks7Otpir_8vcaa3r>dtnIe2H fl(L{aHia@cQ$aOs>kM,yOdv e#h:9kc.H:[oqo]j.,=2sav] HFj#$sJQl_veHJB P{#ZjBKaC@vclzFZjXUF-aWu{ YpTr(Gs^)i4l@i:NjkGBZHoeZmM ,Szsv:(m[#iYWx{jVac?n|9jKtmt_arP@,WW T3Jyj-HX+a{m`m#2idLcGaR-.