Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Vidi ženo pošto je pivo.

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
16. Dani hrvatskog filma u Orašju
Četvrtak, 01 Rujan 2011

film_406281s0.jpgFilmska zavjesa 16. Dana hrvatskog filma u Orašju bit će podignuta u subotu 3. rujna, a do nedjelje 11. rujna bit će prikazano ukupno 9 novih filmskih ostvarenja hrvatske i bosanskohercegovačke produkcije. Festival otvara film „Ćaća“ Dalibora Matanića, ovogodišnji dobitnik Pulske nagrade za režiju, a sutradan će publika u Orašju imati priliku gledati još jedan nagrađeni film iz Pule „Kotlovina“, Tomislava Radića.
Idućih dana na repertoaru su filmovi Pjera Žalice „Orkestar“, „Korak po korak“, Biljane Čakić Veselić, „Jozef“, redatelja Stanislava Tomića, „Neprijatelj“,Dejana Zečevića, „Koko i duhovi“, Daniela Kušana, „Sedam seks sedam“ redateljice Irene Škorić, a „Tri dana“ Zdenka Jurilja u nedjelju 11. rujna zatvara filmski festival u Orašju. I ove godine u „Malu Pulu“ stiže elita hrvatskih i bh redatelja i glumaca, a 16. Dani hrvatskoga filma donose najkvalitetniju digitalnu projekciju svih devet filmova, koje su jedino imale Pula i Sarajevo. Glumac Ivo Gregurević, inicijator filmskog festivala  u Orašju, poziva ljubitelje sedme umjetnosti na projekcije u kino-dvoranu od 20,00 sati, ovoga puta u digitalnoj tehnici, ulaz je slobodan.
 
Daniel Dominković
Preuzeto sa: www.radioorasje.com

Slika: www.jutarnji.hr
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
gegoderak - [JosObfuscator] LHcsEv[mH.>yS X>6hđAe_Bhw=gxoW@HEFdMFeNrAU0}]aul1k
klipak - [JosObfuscator] l>v;uFnr|);8wsUdta+agu S/sObj%*~ejkSXi:nprP,eYPz/O,a >rH%~pso/ozsrs0$ei+bI>n5Y7oCR Sb;d|iABz@be$a:jHnC@V~YiLr8P%+FapnIa9w OTvzH0>Caw#*% k~rh[@va3yzCYbe2YiNI]WjGAlaf+Pgn/t0Q?jy,)m8e^vG 9A0^g1@(cBub-lla~**Nv1.in:ZRh; 7[$qp,QQa9Y8WWnA+0>jMY?]Texu#ubvtxEa=.
ostaljnjak - imenica, pokrivač za stol, stoljnjak.