Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Religija arrow Vijesti arrow Brašančevo, Brošančevo, Bršančevo
Brašančevo, Brošančevo, Bršančevo
Petak, 24 Lipanj 2011
dsc_0171.jpgJučer (23.6.2011.g.), ispred Crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije, u Tolisi, održana je svečana Sveta misa. Ovo je inače posebno svečan dan, jer kao ispred mnogih crkava na svijetu i ispred naše je održana tradicionalna tjelovska procesija, na kojoj djeca obučena u svečanu odjeću ispred Presvetog oltarskog sakramenta koji simbolizira živog Krista u obliku kruha i vina, prosipaju mnoštvo latica raznobojnog cvijeća.
 SLIKE SU U SLIKOVNICI!
Misu je predvodio fra Marijan Živković, Mićo, koji je u propovijedi poslao snažnu poruku svima nama, kako  moramo vratiti izgubljeni osjećaj za sveto, kako moramo snažnije osjećati Božju blizinu i kako na svima nama leži teret odgovornosti za sve ono što se događa nama i u sadašnjosti i budućnosti našoj djeci i unucima. Po prvi puta tjelovska procesija održana je u novoizgrađenom i novozasađenom crkvenom dvorištu.
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
mučenica - [JosObfuscator] 8ZUJiJ/m4eH7[QvnS.i0z*Wczakd,5 )QoTd`S_mgia}plwi/P>cK*%baJY0,,TYd} *n%lw7a*/YTz@j*iyvd$j/ Q%(.zqa} GH?,QrLA8g=a573@k$7giH)jI]L8uo.
zjalo - [JosObfuscator] G071Ro[dn;wae#4JjMgR0 rmplhk}No6V*ajob[n$imL( tjB=QeP{}[ `M?={z>xj[Ua4A_lxi:ac1vd,0L,^/54 O{mlkdok#gjeIi? #gM6D~azDrzql,SbzAa))[mr+yif.f UOv`xE#nLxM[(a~j;Q{ AvFč/CPivlmjaDo:i%]G~o AsP*ee)H 6w]=[gb}.ql(-Z[aIodf+st Lč6iuVf#{`j8qeg [LH]NdM0amDlMeZ?rUtkX|}wo/*xZ(,be *nlWuE3o 23dl`joBs5*lJbGoYep:jvynDG4oP^mj+6Ef #9|r:s^6m55iMB~/.sUlt^uJ.
skljokat se - [JosObfuscator] MD:ifDOzYT^-gi@IuZ;cb-W/y^iZKt(0iu%Q CFat-X]>lrHogim kMp.oTY+kJd- .[n0/0/)o+>gFXaPH`#mss>aNEj,Cq |Hz4A7ma(vKdW5xEf_i(Ldot9iV9 %1pWnFj=Bazh, ~ztQaEneYXm$2ls?onjZino`u3,4 ,HpF`KO0aw(?~7sytFyiEU,NHm+u Z5UhOs*1azry-xz,)wiMYtB@GpBi.} Usje