Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Religija arrow Vijesti arrow Brašančevo, Brošančevo, Bršančevo
Brašančevo, Brošančevo, Bršančevo
Petak, 24 Lipanj 2011
dsc_0171.jpgJučer (23.6.2011.g.), ispred Crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije, u Tolisi, održana je svečana Sveta misa. Ovo je inače posebno svečan dan, jer kao ispred mnogih crkava na svijetu i ispred naše je održana tradicionalna tjelovska procesija, na kojoj djeca obučena u svečanu odjeću ispred Presvetog oltarskog sakramenta koji simbolizira živog Krista u obliku kruha i vina, prosipaju mnoštvo latica raznobojnog cvijeća.
 SLIKE SU U SLIKOVNICI!
Misu je predvodio fra Marijan Živković, Mićo, koji je u propovijedi poslao snažnu poruku svima nama, kako  moramo vratiti izgubljeni osjećaj za sveto, kako moramo snažnije osjećati Božju blizinu i kako na svima nama leži teret odgovornosti za sve ono što se događa nama i u sadašnjosti i budućnosti našoj djeci i unucima. Po prvi puta tjelovska procesija održana je u novoizgrađenom i novozasađenom crkvenom dvorištu.
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
letvić - [JosObfuscator] KipVtmr^l75e-_C=Qn853viocr?7caIiM@,By wTu6^S(m,`ay4G(nS7:j+{eV]p;;n-i~W>Pc$|/Yac,p DY_m4aQ7qlT4erec;nHfa0J:^ W_0?ultJFe-t[v,J%v(5aiO,o6f>r ?lITE+(e5J*$qtEvL9wvYiqpcIxaX8,`%8O2 Wz>k}}XYo7UTlmS^PhwaGXZRdb0oi|7xć]PK SwIbQd6F}[aVw;@sU`-KNk~3(ue/.
skastit - glagol, donijeti odluku o kakvom činjenju, krenuti u realizaciju, htjeti nešto uraditi, promijeniti odluku koja je bila nečinjenje u činjenje: \"-kad ćeš doć kod mene? -šta si dosadan, doć ću kad skastim!\"
šaralica - [JosObfuscator] 8[4$1m2MOaYaG6blUiCB@`I lpOI-mDeStk(^amghwlAnnJymi} @b]kl(a0wZAlH3`Xud{x`pwao 9zO|A3aG@:] ,_p2,ZFweF^>č6eOBa+n#^j>/nMe9_[-F j[s;OK>2uxheXRiZwVJ3h-EuS Zv*s0k}(ouF>38lSxr]a,Czč=2D#a$]J S3/@?z5v*r%J>a7mGjn3Qi>GJhh 8Cmz+Qo]eUd(PaO1ln?Yui]3bdfc)1#e