Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Brašančevo, Brošančevo, Bršančevo
Petak, 24 Lipanj 2011
dsc_0171.jpgJučer (23.6.2011.g.), ispred Crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije, u Tolisi, održana je svečana Sveta misa. Ovo je inače posebno svečan dan, jer kao ispred mnogih crkava na svijetu i ispred naše je održana tradicionalna tjelovska procesija, na kojoj djeca obučena u svečanu odjeću ispred Presvetog oltarskog sakramenta koji simbolizira živog Krista u obliku kruha i vina, prosipaju mnoštvo latica raznobojnog cvijeća.
 SLIKE SU U SLIKOVNICI!
Misu je predvodio fra Marijan Živković, Mićo, koji je u propovijedi poslao snažnu poruku svima nama, kako  moramo vratiti izgubljeni osjećaj za sveto, kako moramo snažnije osjećati Božju blizinu i kako na svima nama leži teret odgovornosti za sve ono što se događa nama i u sadašnjosti i budućnosti našoj djeci i unucima. Po prvi puta tjelovska procesija održana je u novoizgrađenom i novozasađenom crkvenom dvorištu.
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
mašat se - glagol, zamahivati na takav način da bi se koga udarilo.
učestit - [JosObfuscator] ^dRg/-@@lZaFngp73ogElG,,W 1PG2č^i=-Ln$d0niEY:(t$-ziG 8ZbnKx^0ReSMmi@š309t$$;Hobmx n:bMs)v$TSNeC|NK ~č^e,H}[pš?[ćkD`2em[b+ /kio K]mAčbe;Tšgć:G~mTej:a,B 9PnH]aEvvnqIaO7M?d/iHkE{tG+s~i)Y; disIqbe/[i =r^nlTtO{aqgjg iS{n_3aie{f6šUT>txU4~oz:%YbO] .q\u:n0V"Mbiatnh+m,iw+^w ysWvc,i: 8n$BtjGEiT~e%mFdšwt`KtcZa$VLL ?)2uruxčbFeULps+tD#niyX-`oF YxG^dApWuojl]ax(z5jRo_i#ty Rs]mk0o2dJ hE|D{n}CR]aabb@ZsEfn}\RSrHY"XMs.
linčugaš - [JosObfuscator] hoFsko9~kbqaLOGi Q/?@mn@ewgsRq_k{sl:IlrWoLnPhTajn4=% Q_|rcca;dQuG,n tqxl8dj.Ai(h*~j*.ezvhZFnllaU:KeC WvNuo>dKs>o[ob2e?VqacK[3,KldfD Pwa`lfD+H,i3|j2g_5e.1.`jnSč9OmQ,ik>lp:n{zYrqa