Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 019

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Brašančevo, Brošančevo, Bršančevo
Petak, 24 Lipanj 2011
dsc_0171.jpgJučer (23.6.2011.g.), ispred Crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije, u Tolisi, održana je svečana Sveta misa. Ovo je inače posebno svečan dan, jer kao ispred mnogih crkava na svijetu i ispred naše je održana tradicionalna tjelovska procesija, na kojoj djeca obučena u svečanu odjeću ispred Presvetog oltarskog sakramenta koji simbolizira živog Krista u obliku kruha i vina, prosipaju mnoštvo latica raznobojnog cvijeća.
 SLIKE SU U SLIKOVNICI!
Misu je predvodio fra Marijan Živković, Mićo, koji je u propovijedi poslao snažnu poruku svima nama, kako  moramo vratiti izgubljeni osjećaj za sveto, kako moramo snažnije osjećati Božju blizinu i kako na svima nama leži teret odgovornosti za sve ono što se događa nama i u sadašnjosti i budućnosti našoj djeci i unucima. Po prvi puta tjelovska procesija održana je u novoizgrađenom i novozasađenom crkvenom dvorištu.
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
bila - imenica, dio tkalačkog stana.
abet - [JosObfuscator] Zr_sf6vRJPBeAB((ćXw**e;K}B8nefBicVdIčQskk1ap} ;.mfh[5xEaufO0~l*RWz*j5aI3>P],q^-4s um$:Wn(aGGzn9,}t+s62ibqjxU[aoU,AACy= /hyaa?bcQe=O~tf4..
džomba - [JosObfuscator] ]xu~pMo).2%lvN4S=,eM3ćNGmC{in)^x0 oR|7pkPLF*>oT,5A3m5ZaCA98dF U2SzEFNNmeSomAFNYJlM%~Bzj(em,u6 DXTcgccr`u_mjM7yeRn