Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Brašančevo, Brošančevo, Bršančevo
Petak, 24 Lipanj 2011
dsc_0171.jpgJučer (23.6.2011.g.), ispred Crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije, u Tolisi, održana je svečana Sveta misa. Ovo je inače posebno svečan dan, jer kao ispred mnogih crkava na svijetu i ispred naše je održana tradicionalna tjelovska procesija, na kojoj djeca obučena u svečanu odjeću ispred Presvetog oltarskog sakramenta koji simbolizira živog Krista u obliku kruha i vina, prosipaju mnoštvo latica raznobojnog cvijeća.
 SLIKE SU U SLIKOVNICI!
Misu je predvodio fra Marijan Živković, Mićo, koji je u propovijedi poslao snažnu poruku svima nama, kako  moramo vratiti izgubljeni osjećaj za sveto, kako moramo snažnije osjećati Božju blizinu i kako na svima nama leži teret odgovornosti za sve ono što se događa nama i u sadašnjosti i budućnosti našoj djeci i unucima. Po prvi puta tjelovska procesija održana je u novoizgrađenom i novozasađenom crkvenom dvorištu.
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
pakic - imenica, kakva sitna neodređena stvar, stvarčica.
gat - [JosObfuscator] tdDnn;1Ha9ez]sW{4EHix0`Sp/w EzGYa[gi. v@|do>+db*FrJ{K5aunviduE. ;W)kBo0Yd1Qr XMpioDpSSMl;mma(Whvqu4I/e=qn,=pb *ne/7U}a`+s)XxXWp5apsar.
kezme - [JosObfuscator] 5IiPmj9%ZetvI|unVa%%iGyc]a/@G,D lgjD2end{n).05{o.f)g^oNdrD5}iu{V6:šYn-Gj@]SFsav +x1s|]wVvc4)iJ.nCjgh>Aoa;.,h _sC}vBcYK:i$[~xnq8|7Fj0%|Cs6I~rkv;zGih @aw22defnRNo>^Rl1:Ycef0_sxcbw6e{kYynqit=.