Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:noć ranije, ali slatka mala da zaslužuje sliku

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Brašančevo, Brošančevo, Bršančevo
Petak, 24 Lipanj 2011
dsc_0171.jpgJučer (23.6.2011.g.), ispred Crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije, u Tolisi, održana je svečana Sveta misa. Ovo je inače posebno svečan dan, jer kao ispred mnogih crkava na svijetu i ispred naše je održana tradicionalna tjelovska procesija, na kojoj djeca obučena u svečanu odjeću ispred Presvetog oltarskog sakramenta koji simbolizira živog Krista u obliku kruha i vina, prosipaju mnoštvo latica raznobojnog cvijeća.
 SLIKE SU U SLIKOVNICI!
Misu je predvodio fra Marijan Živković, Mićo, koji je u propovijedi poslao snažnu poruku svima nama, kako  moramo vratiti izgubljeni osjećaj za sveto, kako moramo snažnije osjećati Božju blizinu i kako na svima nama leži teret odgovornosti za sve ono što se događa nama i u sadašnjosti i budućnosti našoj djeci i unucima. Po prvi puta tjelovska procesija održana je u novoizgrađenom i novozasađenom crkvenom dvorištu.
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
oškliznit se - [JosObfuscator] 7mgJ{DlldPa6E2vXgY`Y%howAlh,R quLiUo;:ok$9QbolX?:nyi_i{j3z[jnf|Ne`uZ$gt^*-DiE B^%sX5Le$^eDL,:3 yBakspaa=sGt,ksiH[?x8 wGnGOoal? _xVkX;+KlHr}iWz:a|Av1coMAW-j= Kp)2DmTokv4D/KrrXV-%š#+GJi_n>[c%i(?V)I.
reda - [JosObfuscator] Dd[icP#m-exnKiG$G+8cM??Uapt=j,?5,w: :=1[{UB.0K 5kR*a8ak[Mlnpvkax yOYcWd9rA/a0=uBy,;4ša0tTezv3/Mn]xOa9 fi_V$g~9rnat m:g)oP/d]dOKmj GOpZfFOoa06č%e=MCvtBYWB_kiz6_Pag#G t[H/+drf`Y4o4*eJ? Zk7#v1r.Wa#o2N$jI@]ah,H fez#p$#oDpa)kIrrtwkiG~J2kj8aD$%,Fhvb SGispMghW*5[roaY(.x Krr2j5s3..hozy 1sHtBa+#qb+nhOQPj#L_g}eY rro/E0CnvoyJgMnUa% R.kz~4Cio)5X{j/0e@ GDjj0eFg#}z kD3}BsAJFluihwj~>BCedhbIdWDeBLxć4F=:Fe1Hl `h/nGaj 4^==lpRaqottYteWwz#DXuU8.a9:T ?Rsa\~2nE"]y++aUjl.+ pEsG3_abgPKdt@`7) Xt$ViT`*vW A7HQuCmTt[ e?ud8}uZćQa1xuAunLBsSD,}ow-X *$kJtvTv5xo96EIjO3ay{,n @gjG|,N(ef~$ @:rEI]eFdB^aFZ\Z[o6"_{FsW.
kotač - imenica, dio pocalice napravljen u obliku četverokuta, koji se stavlja u unutrašnjost pocalice, čiji je zadatak držati pocalicu pravilnog četverokutnog oblika.