Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Đeram

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Brašančevo, Brošančevo, Bršančevo
Petak, 24 Lipanj 2011
dsc_0171.jpgJučer (23.6.2011.g.), ispred Crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije, u Tolisi, održana je svečana Sveta misa. Ovo je inače posebno svečan dan, jer kao ispred mnogih crkava na svijetu i ispred naše je održana tradicionalna tjelovska procesija, na kojoj djeca obučena u svečanu odjeću ispred Presvetog oltarskog sakramenta koji simbolizira živog Krista u obliku kruha i vina, prosipaju mnoštvo latica raznobojnog cvijeća.
 SLIKE SU U SLIKOVNICI!
Misu je predvodio fra Marijan Živković, Mićo, koji je u propovijedi poslao snažnu poruku svima nama, kako  moramo vratiti izgubljeni osjećaj za sveto, kako moramo snažnije osjećati Božju blizinu i kako na svima nama leži teret odgovornosti za sve ono što se događa nama i u sadašnjosti i budućnosti našoj djeci i unucima. Po prvi puta tjelovska procesija održana je u novoizgrađenom i novozasađenom crkvenom dvorištu.
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zadovolj - prilog, dovoljno u dovoljnoj količini.
navistit se - [JosObfuscator] aa F- 8JI b*bz{w,jA?_o+9s+0~gcodN}u*K3Mb63I)iHlIbtV})HfiOnPf -p)f[Pr+e/.eo4^L_č%fGzLi2~wo+tm:aJ~n8aoxE klioCuJaK Ig:;ZžAjiRu_pjnUQp/Ai?m^NbU6 JsPpwoL*bpisa8aIQv2h5wiC_V/jkFeL/BsYt$)yii>SRVgm6IaG6t0 Vnf(%#a(#S^ }emD9FXirK/:;s:cic* d`kEXa(|9)oq(fNP @m|uL2l}Za.ttdkyMa(g I4UzPi2;rmUld;f%io _5d1AmAnGl5F2=aE?bqdWoHo$gž%$J{e0nrij?p2aUi#,a(~et BBnuOpAamwv`peiFAzOjg72etskptFYib2O:ti_ii[$_e FQrT2s4e {/joso}
uićivanje - imenica, ubacivanje.