Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Brašančevo, Brošančevo, Bršančevo
Petak, 24 Lipanj 2011
dsc_0171.jpgJučer (23.6.2011.g.), ispred Crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije, u Tolisi, održana je svečana Sveta misa. Ovo je inače posebno svečan dan, jer kao ispred mnogih crkava na svijetu i ispred naše je održana tradicionalna tjelovska procesija, na kojoj djeca obučena u svečanu odjeću ispred Presvetog oltarskog sakramenta koji simbolizira živog Krista u obliku kruha i vina, prosipaju mnoštvo latica raznobojnog cvijeća.
 SLIKE SU U SLIKOVNICI!
Misu je predvodio fra Marijan Živković, Mićo, koji je u propovijedi poslao snažnu poruku svima nama, kako  moramo vratiti izgubljeni osjećaj za sveto, kako moramo snažnije osjećati Božju blizinu i kako na svima nama leži teret odgovornosti za sve ono što se događa nama i u sadašnjosti i budućnosti našoj djeci i unucima. Po prvi puta tjelovska procesija održana je u novoizgrađenom i novozasađenom crkvenom dvorištu.
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
turčinac - [JosObfuscator] k{t^Pid[WpQmm>eOyJnjLhziuc9c84-A=aJ$,_ mf6Nvrru;sPBxTwtv@xaf |IjH.yeyI*^YdbUnh2ro]B5a0gcH]ioL~;_d$idK]U:šW0Qn~k?jULjoew2ga yBW3c)olv+k]Yiv3jt?6e%1>t$amxAbt,H}FF Cž5*#bga$xDr|k]Zc#eC*-Pm kY)iknN@74aUe7MRrUgi%|ai/hkč}Vau4/y5s>xzu;tzNey,p* [gtiLqly)4]IiYSu; Hž8u_^tPRk_9eES _nQb_2nZHoX:jAEj{fi,eya};,#45p WpFNIiW11Q_zKr4akB5OEzZQGiGtd>GD.o)M 5j050,iaaTkaor9.oFgpr+w 5R~*mPiQPr?id6u#=s{ibzao)+q,=G` >%TkyYx#a6sdn{i*l*Mkf^~+?,izc:T9H-a@xS.
pucavice - imenica, množ., pečeno zrnje posebne vrste kukuruza (cekedina), kokice.
šlampe - [JosObfuscator] YYRiKmjUF>7e^cAtBn+i(z8H8claOv,WMI(V amrm:*3{n;ra=oJhž{S.|,/$=b 2)pOlostak5UR4KrIc|CxdwaM;n@+Nu m(nd-llgaqQzL^>i0$Xvv[?OY :Qi,(z|aj6a8R?W] 5=cP>it}0`Ap*^e`slB,e@IEBX,P$. av9eqRS6lP~H8iRyLVk%;ctae,S$(@ ?c@pcWjjix)8fp%eflNed#,:%> J{+r;BwjHu%[7ž_ZnHlOerS ScbLK)i%Qp~CeTN(tIl,+Rep.