Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolia osnovana prva zemljoradnika zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Misa za branitelje
Ponedjeljak, 13 Lipanj 2011

dsc_6400.jpgJuer 12.6.2011.g., U upnoj crkvi Uznesenja Marijina u Tolisi, odrana je Sveta misa za poginule branitelje iz Tolise. Misu je predvodio fra Perica Martinovi. Nakon mise, na spomen-obiljeju u Tolisi poloeni su vijenci u ast svim poginulim braniteljima. Vijence su poloili lanovi udruga proisteklih iz Domovinskog rata, predstavnici mjesne zajednice, HDZ-a 1990 i HDZ-a BiH, obitelji poginulih branitelja

Vijenac je poloio i Ministar branitelja upanije posavske, Joso Markovi.  Nakon toga fra Perica je izmolio opjelo, te poimence proitao svu dvadeset etvoricu poginulih branitelja iz Domovinskog rata, te devedeset osam poginulih i nestalih Tolišana iz Drugog svjetskog rata.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
vam - [JosObfuscator] @It3p%/8r[ii8Gvle4ToRVXg%bIi?,Z?E02 {n-a2) 6{+ioEFy~Gvd4;wuent5 Pps#ItZfr?aT|??on^Vue,Q? 25oc7i+3voaox3{Fm>(U1ob.
ukotano - pridjev, o ljudima, ono koje je ijim djelovanjem postalo umireno.
jetkat - [JosObfuscator] ho2F59Kd>%Gdm|;6i)lJi}r;OjcXU(wa6,E>F) b[+gQlF+ral^cgOzo_~$flb1-E,[}/+ |jBz(eM?S{sw/rGt=CQRik,FMXG =Qz~h+esr2a}pEnb8oni=D3=CtgQ;8iEt lD1sZoGe{?.