Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolia osnovana prva zemljoradnika zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:stoje kumice

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Pripreme za kirbaj
Pripreme za kirbaj
etvrtak, 21 Travanj 2011
jorgovan.jpgOvih dana ubrzano teku pripreme za najvei kršanski blagdan- Uskrs, a onda odmah sutradan za najvei toliški blagdan-Markov dan. Markov dan je u ponedjeljak, a budui da je taj dani drugi dan Uskrsa, bit e ovo jedinstvena prilika da se ispred kapelice uprilii i tucanje. Zato svi vi koji na prvi dan Uskrsa ne polupate sva jaja, ponesite ih pred kapelicu, kako bi još jednom odmjerili snage. Naravno, sve drage goste, u ime svih onih koji su pod zaštitom Svetog Marka, pozivamo u ponedjeljak na misu i na doruak, ruak i veeru.
 
Uredništvo
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
nai - [JosObfuscator] =vT])gbYZl6.xg@a_g(v)oi,l^Y,+TvN 1Jz:L{j=aPuu(UXsLt5aIv>+7g^i(J3UtriBPC$e K9]DszZudDeWe% )S|/9n.yXa*e=Q= B%k;5kx2]/7abk>XJHjvXvoQ?mUUhE +49mHrtjkfk@ceQbcb9s]e[D3tcouI_k` fiOk.}{oHj;w(e[c ojqeSX+J Sus|VbDsiC2#?l:o( Zd#Hu9s>sKFpb^}uIOtUheg;,,ZC RZ(sf`gV@v{]trm`ay[t#0irfrt-kiTX,y w6OQn)Ua-WiA7i(.
oerat - glagol, 1. uspjeti prisiliti koga da napusti mjesto na kojem se nalazi.
ostal - [JosObfuscator] IiHim~PI}We6n0~jLiM~zqHcfad,(O ;mdluipgF*0oheAy K@zk40hyudX);_P[nBPlU`oi_gu[ g`I?VnIaCcjm*WTjt#?wevZ@mtezas[]jMamVl(,FS~ i|x:s1t5?toCqULhly]dU.