Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Pripreme za kirbaj
Pripreme za kirbaj
etvrtak, 21 Travanj 2011
jorgovan.jpgOvih dana ubrzano teku pripreme za najvei kršanski blagdan- Uskrs, a onda odmah sutradan za najvei toliški blagdan-Markov dan. Markov dan je u ponedjeljak, a budui da je taj dani drugi dan Uskrsa, bit e ovo jedinstvena prilika da se ispred kapelice uprilii i tucanje. Zato svi vi koji na prvi dan Uskrsa ne polupate sva jaja, ponesite ih pred kapelicu, kako bi još jednom odmjerili snage. Naravno, sve drage goste, u ime svih onih koji su pod zaštitom Svetog Marka, pozivamo u ponedjeljak na misu i na doruak, ruak i veeru.
 
Uredništvo
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
vetet - [JosObfuscator] iiXV8%mrea[7n$i;eGac;pa~hM2,9 o?{wpR1MercfTZYo}LO2sU1tO*rP06SSa61D?MnnaS>M CDp5=r6XeZ*ao7JdVUfnUs~aep/ QpB6BerS]*o;:saa4tao8slraD`[%iPcujVlraci 7g%juu+$w Tks2Vo#^j]OGo|jj>;R KsE9e1 vnN%oT0+bJqla?v3DlJ:~|cj1Fo>aD H%ApjlD;kmeZtZ2jSeUQ^+XnTpjIe(9 pTnZsa0mlCnYjIe_36g2tOEoSaD$[jZyC8aKzmR AqooB{+dI is8OvL)r`b*}oHvK:ou1p2g8R $-p+rCdZu.aZzro)aE[=.
krcat - glagol, proizvoditi kakvom radnjom zvuk krc.
ofinger - [JosObfuscator] bPio53pm3e.n1imk-]}cMaWH,m Wl:J[v_u5`j^Qe%=hgCRaYrlE/d3i_Ub6c6>Jdagx) +cFKz$SaFsc :c:oW+dKjgieivFu]].7.