Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Pripreme za kirbaj
etvrtak, 21 Travanj 2011
jorgovan.jpgOvih dana ubrzano teku pripreme za najvei kršanski blagdan- Uskrs, a onda odmah sutradan za najvei toliški blagdan-Markov dan. Markov dan je u ponedjeljak, a budui da je taj dani drugi dan Uskrsa, bit e ovo jedinstvena prilika da se ispred kapelice uprilii i tucanje. Zato svi vi koji na prvi dan Uskrsa ne polupate sva jaja, ponesite ih pred kapelicu, kako bi još jednom odmjerili snage. Naravno, sve drage goste, u ime svih onih koji su pod zaštitom Svetog Marka, pozivamo u ponedjeljak na misu i na doruak, ruak i veeru.
 
Uredništvo
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
poekoji - neodreena zamjenica koja izrie neodreenost ili povremenost; neki, pokoji, poneki
zapanit - [JosObfuscator] DTg#lS?;zaI>meIg)[d4do#DlxlMJX6,iC[Ol tTzRP^JOaN]`9xHr>e{WcIpRuiqjitD=@iq;~S,,I ,ezgMka(BEi_trn|1#vXhorr2cijt(.|ih_AWR,Qe pZ{zya1ZpHu@:r9i`/tF}iK.
ludinja - [JosObfuscator] OciHmdKUe[t=n(>12yiRQcPa(vY=,nf= E}l2uHnMd%` )?O}@o1ombvovj.G]eT#:3qkjTv,*~f _XbSu]qo)d_zYiaQxy8>lw/ca5K],0xI4= CD1FikHu|dw^|=iHoK]WVtlpO2.