Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:Mislile su da ih niko ne vidi! - Privarile su se!

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Pripreme za kirbaj
etvrtak, 21 Travanj 2011
jorgovan.jpgOvih dana ubrzano teku pripreme za najvei kršanski blagdan- Uskrs, a onda odmah sutradan za najvei toliški blagdan-Markov dan. Markov dan je u ponedjeljak, a budui da je taj dani drugi dan Uskrsa, bit e ovo jedinstvena prilika da se ispred kapelice uprilii i tucanje. Zato svi vi koji na prvi dan Uskrsa ne polupate sva jaja, ponesite ih pred kapelicu, kako bi još jednom odmjerili snage. Naravno, sve drage goste, u ime svih onih koji su pod zaštitom Svetog Marka, pozivamo u ponedjeljak na misu i na doruak, ruak i veeru.
 
Uredništvo
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
zagitovat - glagol, postaviti kit, zapuiti, zalijepiti kitom.
odnos - imenica, u kartakim i slinim igrama, igranje na taj nain da se u igru uloi togod, novac ili kakva materijalna korist.
kopuni - [JosObfuscator] wBD/QihT,_-ma6kLde=nST%7ZiPQc}lckv.aa*j.4,sc7U stLoos50e`(tirao)0}aa1nnKman_jH{#av 0nZL8co)k~.FgVa%B `zuaN%1 OEmIBWM1lvar/*i7*h}O tsZHv8V[ivgO%nRjSpb;a8HA*%,~zm N;Kjnp*R1QXr:t]BVeMl7da,v/r|:siDrER4=qeYnuGzaU(SAl {8m=iZglAkit=Fw S9us*poK^rE,v>e@>mcLl;ejxWIBe:^ZGn_a:LaKE9Nu PzqjaB_3)] 9Isz(jPo=wneFyls*LsoC,HI+i 4-ZssKs|lm)s~ti:/?KrTnQ*1%Zo3:9z-Z K|2QGb7Pu](N0-ib*0mbc[P.tpa5Z6.