Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 058

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:nije hodalica nego..

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Naš video pogledale 22 000 ljudi
Naš video pogledale 22 000 ljudi
Srijeda, 23 Ožujak 2011
Stara_jela_039.jpgNaš video o tome kako se masti pogača, na youtubeu je pogledalo preko 22 000 ljudi. Video je postavljen 14 1. 2009.g., a veliko zanimanje za njega pokazali su ljudi iz cijeloga svijeta. Usporedbe radi, mnogo razvikanija jela od naše pogače nisu ostvarila ni približan broj pregleda. Nema sumnje da je pogača naš posavski brand i da ju svakako treba zaštititi i više reklamirati.
Video se nalazi na kraju članka!
 
Detaljnije o tome kako se masti pogača i kako se spravljaju različita jela iz naših krajeva koja su pripremali naši stari, možete pogledati u našoj rubrici Šifonjer. Uskoro ćete u istoj rubrici moći pogledati desetak novih starih jela sa pripadajućim fotografijama. Uživajte!
 
Tekst: Daniel Dominković
Video i slika: Damir Oršolić

PODIJELITE ČLANAK


 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
saluntrija - [JosObfuscator] lvv`o9.s{A;a ts63aMR3_lmasrZu:5{k]PvHaGuKX.
ludinja - [JosObfuscator] u}Tijihm*gI}e--Y>nkiDc8a~B,>^R+2 C2i|lQNMu$Odk 6x:čW||wKoyntnJvyT6jgeivD=kC,}v,58X] mNb@uN,dga-yl4al|R,w Hwi=Cjdlio8o-5,t].
podlizivat - glagol, o tekućini, prilikom sipanja iz kakve posude, curiti niz vanjsku stranu te posude, tako da tekućina ne odlazi na pravo mjesto: \"drž taj ibrik kako Bog zapovida, zar ne vidiš da ti podlizuje\"!