Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Naš video pogledale 22 000 ljudi
Srijeda, 23 Ožujak 2011
Stara_jela_039.jpgNaš video o tome kako se masti pogača, na youtubeu je pogledalo preko 22 000 ljudi. Video je postavljen 14 1. 2009.g., a veliko zanimanje za njega pokazali su ljudi iz cijeloga svijeta. Usporedbe radi, mnogo razvikanija jela od naše pogače nisu ostvarila ni približan broj pregleda. Nema sumnje da je pogača naš posavski brand i da ju svakako treba zaštititi i više reklamirati.
Video se nalazi na kraju članka!
 
Detaljnije o tome kako se masti pogača i kako se spravljaju različita jela iz naših krajeva koja su pripremali naši stari, možete pogledati u našoj rubrici Šifonjer. Uskoro ćete u istoj rubrici moći pogledati desetak novih starih jela sa pripadajućim fotografijama. Uživajte!
 
Tekst: Daniel Dominković
Video i slika: Damir Oršolić

PODIJELITE ČLANAK


 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
bleso - imenica, glupava osoba, tupava osoba, budalasta osoba, blesava osoba.
lućer - imenica, starinska ostava za hranu, špajz.
letvić - [JosObfuscator] .5gmihmQ%0e%TQvn6]io?c]LamvST,Pt3 2[*Eu|m_2aObnpjnJLvebKaneBT6aiQ#Pc(VayV8G,9j* @zmWav%:Kdl.reK(dnkC}aR.d ;RuAilBvesYtFTDjv~TayW7a,C9 H>lwV{LeIt]n+[vSc~Di}cHVIahYi0h,j_Ou# ]Tk+T|,oVmpa2dPq[(Xi+0OćnjY 2sLt-d}+_ahrS+s^k#es;Tb.