Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Ekipa HVIDRA 1

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow I poklade i Dan žena
I poklade i Dan žena
Utorak, 08 Ožujak 2011

p1050611.jpgSretan Dan žena, 8. ožujka,  svim našim posjetiteljicama, želi uredništvo portala www.tolisa.info! No kako je danas i pokladni utorak, jedan od najblesavijih dana u godini, nećemo propustiti priliku da zaželimo dan žena i svim muškarcima koji se danas zamaskiraju u žene.

Jučer je u Orašju održana povorka u kojoj su sudjelovala djeca iz vrtića Pčelica i osnovne škole u Orašju, dok će se povorka u Tolisi održati danas u 13.00 sati. Povorka će krenuti od Osnovne škole fra Ilije Starčevića, do pekare Tolišanka, gdje će djeci biti dijeljene besplatne krafne (krofne, kronfe, kronfle). Središnji događaj zbiti će se večeras u Domu kulture u Tolisi, gdje će biti upriličen izbor najbolje maske, sa pripadajućim nagradama. Pozvani su svi.  Naravno i vaš fotoizvjestitelj će biti tamo, pa ćete sutra moći pogledati i fotografije sa ovih događaja, uključujući i jučerašnju povorku.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
čelonoge - prilog, položaj pri spavanju u kojem dvije osobe spavaju tako da je glava jednoj, tamo gdje su noge drugoj.
šike - [JosObfuscator] %Vu(z1$vSeBiF}n9kcFAB> x4ifAEqs*k,Swq7lM_9j*Igu_wčW#$YAis9/`v`{.ofpV- +YyusY(xvRi=y=-4nzj@+,d8aImfgu9a>LSCt td=dayHzx |hsJe76jc CZPD3mJa8L0JkCnOwCB)u;i$DU @(hiLiRl.biL 8Udxa#H( HFF;jbjbUZgjkem=ž+aFbek*3.
žvajznit - [JosObfuscator] s[;g45lae]La%V4g.*ho^4lm7lo$,zm `Fu-KUd*RPi~a(rriFwtD+i:biiB).,[> umCl+Cj`yaiqvtpr/5En5+eKuMt0zLri#,d7n= T0zll4aux*pJAOiZcpG(t,niK6icwM~T,@K] ~gtR_pQrKh?e/hV75sMn=RdRuzt%l2jFi3G]X.