Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:Zaleđena sava

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow I poklade i Dan žena
I poklade i Dan žena
Utorak, 08 Ožujak 2011

p1050611.jpgSretan Dan žena, 8. ožujka,  svim našim posjetiteljicama, želi uredništvo portala www.tolisa.info! No kako je danas i pokladni utorak, jedan od najblesavijih dana u godini, nećemo propustiti priliku da zaželimo dan žena i svim muškarcima koji se danas zamaskiraju u žene.

Jučer je u Orašju održana povorka u kojoj su sudjelovala djeca iz vrtića Pčelica i osnovne škole u Orašju, dok će se povorka u Tolisi održati danas u 13.00 sati. Povorka će krenuti od Osnovne škole fra Ilije Starčevića, do pekare Tolišanka, gdje će djeci biti dijeljene besplatne krafne (krofne, kronfe, kronfle). Središnji događaj zbiti će se večeras u Domu kulture u Tolisi, gdje će biti upriličen izbor najbolje maske, sa pripadajućim nagradama. Pozvani su svi.  Naravno i vaš fotoizvjestitelj će biti tamo, pa ćete sutra moći pogledati i fotografije sa ovih događaja, uključujući i jučerašnju povorku.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
maksuz - prilog, v. akastilce.
ofuljit - [JosObfuscator] L=1#m.tf3 T_pgQ@,srtdJnb:u4~,t}BOG6iMx39K tcn23~^neOmU.[ ~?IqdpHa2uYšaButi2@WaRq9zQj@zui.Xć`_KtXif _:6zH+vuuG=kFt-U.?3K C2kF4V.:U] ki|kcp5g0OyrbYeD;bnj]GveKJs(VHe`3u.nvF:mBoCv,S _Aisx99+zR(k=jYQga.C@Jil14oQr#v{IHPirPtrSzi)[pt [Zg:sZ.xbeE,6 5/7]n2y=ea |%2wLieskVL>p]*kuIn$s/iGtp2Cih=g _zoKO_ZčceyRk5i$vYaRaH?YP~n4jBa3s.
fangla - imenica, zidarska metalna ili plastična posuda koja služi za uzimanje maltera i sl.