Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow I poklade i Dan žena
I poklade i Dan žena
Utorak, 08 Ožujak 2011

p1050611.jpgSretan Dan žena, 8. ožujka,  svim našim posjetiteljicama, želi uredništvo portala www.tolisa.info! No kako je danas i pokladni utorak, jedan od najblesavijih dana u godini, nećemo propustiti priliku da zaželimo dan žena i svim muškarcima koji se danas zamaskiraju u žene.

Jučer je u Orašju održana povorka u kojoj su sudjelovala djeca iz vrtića Pčelica i osnovne škole u Orašju, dok će se povorka u Tolisi održati danas u 13.00 sati. Povorka će krenuti od Osnovne škole fra Ilije Starčevića, do pekare Tolišanka, gdje će djeci biti dijeljene besplatne krafne (krofne, kronfe, kronfle). Središnji događaj zbiti će se večeras u Domu kulture u Tolisi, gdje će biti upriličen izbor najbolje maske, sa pripadajućim nagradama. Pozvani su svi.  Naravno i vaš fotoizvjestitelj će biti tamo, pa ćete sutra moći pogledati i fotografije sa ovih događaja, uključujući i jučerašnju povorku.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
đe - [JosObfuscator] gn_la8M/Y3 Ykufp-oVwEwhj|eKmD_ ^s(mSjt1k.e~swiJNt_uh,t*W; 9p(:gsdSDHWjme_G..F.
duva - [JosObfuscator] SqčButrd)Vdd^w9ia:f1qn8,} K,nBFe-13/u/qk_gO(Eo%btdrig`Vahe>@>nuwR9 n9$iWI:[l4JGbiC3M 6jpj:(>*aufhz~k~ tNmnim;r]5hDieOsBxJ.
gaćaš - [JosObfuscator] )i]1sQmnC#e*858n#`S:i{L,jcGfXaIDV,Lcr3 Yvd*riU$xs,;^}t0U.#`aGG |8gw0EoUFo/rlyub5FUb>a-i)a tE4s1hJa.M,R C8p:hd1{uH9Rgj}.Ii2:,m%~9%4 tvT%2n0o^#gg2j{>a:umvV0a{ojNS,c}O2 :2go[d#bs[Q?r1a=A=:us62:l~oiImP {ATFp~e@*A-rrx%ISjC*5rDe#Wm7,_c-rU Mg-ORoda?gćI^Oac9nD|M.